I*m with the pilots Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Videla sam sinoc da ide na RTS1, da li neko zna koja je to bila epizoda? Na sajtu RTSa ne pise.
Behemoth Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Ne znam tacno epizodu, ali sam bacio pogled listajuci kanale sinoc i znam da je prvi serijal, koji btw ima 20 epizoda. Druga dva imaju po 10.Cini mi se da je nedavno i na HRT-u pocelo emitovanje, ali mislim da oni pustaju svakog dana po epizodu, dok RTS samo nedeljom.
MiddleClass Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Gdje je topik za prve dvije sezone i hoce li Lund skinuti ikad ovaj bjeli dzemper?
Patty Lee Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 nema, ovo ti je topic za sve sezone (za dejnis verziju), ameri su se odmetnuli na svoj topic. za dzemper ne smem da ti kazem, mislim da se to racuna kao opasan spojler.
MiddleClass Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 (edited) Ok, ali ovo je topik tek od trece sezone sto znaci da o prve dvije (dejnis verzije kako kazes) nije na ppp diskutovano?Nervira me dzemper. Nervira me sto Tajs (Nanin otac) u zatvoru nosi sat. Ono, jes to Danska (ladno, al' standard) i ne znam kakav im je kazneni sistem, ali mislim da bi mu ga oduzeli.Serija mi je dobra i zanimljiva. Ali cudno mi je to da me mnogo ne zanima ko ju je ubio, jednostavno mi se svidja kako se sve fino odmotava ili zamotava bolje receno. Edited November 19, 2013 by MiddleClass
Tolaa Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Komentarisane su ovde i prva i druga sezona, usput, kako je ko gledao. Mislim da je reci da te nervira dzemper na ovom topiku smrtni greh.
MiddleClass Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Alo to je Danska, ocekivao sam neki standard. I u prvoj, drugoj epizodi ju je neko isjekao nozem i odmah u narednoj dzemper ko nov. Jel to neki magicni dzemper iz Andersenove bajke? :D
Tolaa Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Sto ne bi mogla da ima dva ili vise istih dzempera? Gledaj dalje, bice ti jasno da je bas tip koji ce nebitne stvari kao sto je odeca kupovati tako sto ce pokupiti sa rafa 5 istih komada jedne stvari samo da ne mora da gubi na to vreme koje moze da provede zakopan u poslu. Ko ne razume dzemper, ne razume Saru Lund. :D
Lrd Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 (edited) Nervira me dzemper. Reportovan si, naravno.Mislim, stvarno... Edited November 20, 2013 by Lrd
Patty Lee Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Ko ne razume dzemper, ne razume Saru Lund.
MiddleClass Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Eeeej, obukla je isti samo crni. Bice je u zalosti jer je slucaj gotov... :D
darling Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 (edited) Alo to je Danska, ocekivao sam neki standard.kako nije standard, dzemper kosta 230 funti. ne eura, nego funti.dzemper cak ima svoj sajtocel biti cetvrte? :( Edited November 20, 2013 by darling
MiddleClass Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 A zasto nikad ne nose pistolj uza se? Jure silovatelje, ubice i sl i onda kad im se priblize bez pistolja, uzimaju svjecnjake i slicne gluposti da se obracunaju sa njima?!
MiddleClass Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Ubise Jana Majera... :cry:On mi je bio omiljeni lik. Mjenjao bih Lundovu za njega na keca!
Recommended Posts