Tolaa Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Tolaa vas nije zaboravila, ali 1/16 finala traje mesec dana, pa nema svrhe da komentarisem rezultate, a posto sam ispala, nema potrebe ni da kukam kako je i meni Zlatan kapiten, a i Thiaga imam.
John Coltrane Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 55 bodova, odlicno (parce) kolo, odlicne kupovine.
Feindouno Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Sjeba mi Podolski CS Neueru i Danteu a na klupi Helton sa 6 :(Takodje sam se dvoumio izmedju Lucha i Moutinha i naravno izabrao onog koji nije dao gol.Imam samo 40 poena + Messi i Xavi
ducca Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Je l se pojavio bug jos kome kada je zbir bodova u pitanju? U jednoj maloj privatnoj ligi koju igram odjednom su dvojica likova sa zacelja tabele, i koji debelo zaostaju, izbila na prva dva mesta sa po 200 bodova vise od mene. Medjutim kad se pogleda Match Day history i saberu svi rezultati zbir nije naravno ni blizu onom koji stoji kao zvanican. Kad pomislim da ne mogu vise zasrati ovogodisnji Fantasy oni me uvek "prijatno"iznenade. Dno dna!Da ne pricam o tome da su ove sezone potpuno izbacili variranje u ceni igraca, u skladu sa odnosom ponude i potraznje, kao sto je bilo prethodnih sezona, i sto je uostalom normalna stvar i dalje u PLF.
Moća Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Pojavio se meni u 3.-4. kolu. 41 poen za sada ostali jos odbrambeni iz galate, Snajder i Mesi. Zajeba me kapiten Dzibra sa crvenim mada ono i nije bilo za crveni.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
John Coltrane Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Navikao sam na bagove na UEFA fantasy-UEFA je to ;)
Timmi Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 ja samo da primijetim da duno pojma nema cim stavlja u tim dva golmana koji brane isto vece.
Moća Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Tek sad si primetio?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Feindouno Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Neuera sam uzeo zato sto sam bio prilicno siguran da nece primiti gol. Toliko siguran da o drugoj opciji nisam ni razmisljao pa je ostao Helton koji mi je u timu od prvog kola. Da nisu primili taj gol imao bih 4 CS u odbrani + golmana, prvi put u zivotu.Medjutim sredina i napad su mi podbacili skroz, predvodjeni Ibramagarcem.
*edited by mod Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Jeste da imam Ibru kapitena ali se i uprkos tome dobro drzim protiv Sokolovica. bitno je da je Mutinjo juce dao gol, a sta ce Mesi da uradi je manje vazno jer ga ionako svako ima.Sad jos samo da neko iz Milana umuva gol pa da budem miran.
*edited by mod Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 ju igra Kolasinac. da sam video na vreme mozda bih ga i ubacio mada realno ne ocekujem da ce imati vise od 3 boda koliko mi ima najslabiliji igrac.
*edited by mod Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 odbrambeni iz Salkea koga sam ubacio jer je jedini za te pare odigrao koji minut, i sad vidim da je u prvom timu.
Recommended Posts