Timmi Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 ulazem protest, raspored meceva po kolima nije isti kao u ls, samim tim rezultati poslednja tri kola su nevazeci i tabele nisu vazece!!!tolo
Tolaa Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 (edited) A sada - sve ispocetka! Mislim, poslednja 3 kola. :happy:Primetila sam to posle 3. kola, ali bilo je jako nezgodno za menjanje, morala bi da se pravi nova liga nakon tog kola, da se u njoj rucno namestaju grupe, pa i parovi (sto mislim da nije moguce na haxball sajtu), a onda da se posebno vodi tabela za obe lige. I ovako ukucavanje rezultata i proveravanje oduzima dosta vremena, da sam jos morala i to da radim, uradila bih nesto sto nije u pravom Tolaa™ duhu - dala ostavku. Edited December 5, 2012 by Naa
Sam Spade Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Ajde, potrudio si se, oprastam ti. Samo nisi morao protiv mene bas onoliko da se trudis.Pored mog ispadanja, ovo mi je bila najgora nocna mora, da svi imate po 9 bodova! Ali rezultati:110 vam majki... - BANG 53-49Petoletka - Ronin 45-46Sad cu da izracunam, pa javljam ko je prosao. Dakle, grupa smrti...Fanfare molim...1. BANG - gol razlika +542. 110 vam majki - gol razlika -43. Petoletka - -234. Ronin - -27Ostali sutra uvece ili u petak, kad udju automatske izmene, ne mogu da ulazim da gledam svaki tim.Nači, dobro mi nije. Kakve sam gluposti pravio, nisam ni zaslužio da prođem. Samo da prijavim Filipenka na klupi sa 6 poena.
Moća Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Izgubio sam od Argentina Utd. 40-39 ali sam ga u prvom mecu dobio 57-40 tako da sam sacuvao prvo mesto u grupi. -_-
pantelia Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Znaci... :isuse:Izgubila sam od Pantelie. Covek je bio dovoljno hrabar da skine traku Jarmolenku sa 6 bodova i prebaci je Mati, koji je i meni bio kapiten, tako da je potpuno zasluzeno pobedio i prosao dalje, makar zbog hrabrosti.Meni je bilo dovoljno i da djubretari odigraju makar nereseno sa Ziginima. Konacan rezultat, kad NEAKTIVNIM Ziginima udju rezerve, je 36-35 za Zigine. :frust: Monstrum (ime menadzera, ne monstrum zbog onoga sto mi je uradio) je izvrsio izmene i na klupi ima jedan poen Otamendija kog je izbacio iz tima u kom ima dvojicu sa nulama. :frust:Sutra ce me boleti glava od ovolikog lupanja, tako da cu rezultate uneti u petak. Zreb za 1/8 finala ce biti obavljen u nedelju. Posto sam ispala, sve ce biti posteno. Hvala Tolo. Duboko sam razocaran ovim fantazijem. Srecnijih godina update je radjen 15 minuta nakon zavrsetka utakmica, sada prvo ono sranje u prvom kolu, pa se ceka pa 10 dana da se dodaju poeni... Katastrofa. Da daju Tolii da organizuje i vodi racuna - dobili vrednog, odanog i predanog saradnika. A igraci bi ibli presrecni.
Tolaa Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 Da daju Tolii da organizuje i vodi racuna - dobili vrednog, odanog i predanog saradnika. A igraci bi ibli presrecni. Molim ostale da primete kako se postaje Tolin omiljeni ucesnik 1/8 finala. Jos uvek nisu sredjene tabele. Kad kliknem na poene za Matchday 6, nisu ubacene automatske izmene. Kad kliknem na neki tim, vidim da izmene jesu ubacene, ali im poeni nisu dodati. Nadam se da ce to da srede do sutra, da ne bih morala pred zreb u nedelju da ulazim u svaki tim posebno i sabiram.
Tolaa Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 (edited) I... sabrah. Nisu jos uvek sredili sajt, pa je sve bilo rucno. :isuse:Ovde je konacan plasman po grupama: http://www.haxball.gr/group/view/5879Tamo gde su prvoplasirani i drugoplasirani imali jednako bodova, stanje je ovakvo: Sumadijski nistaci su u medjusobnim susretima bili bolji od Cuvara tradicije, pa su u zreb usli sa prvog mesta; isti je slucaj i izmedju Malog Radojice i Sokolovica, gde je Radojica bolji, kao i kod Ziginih i Pantelia Stars, gde su Zigini bolji; u slucaju Trotters-a i Argentina UTD, Trotters su bolji i u medjusobnim susretima, kao i na tabeli. Za grupu smrti je vec receno. Kod ostalih grupa nema nikakvih dilema.U toj ligi je napravljen automatski zreb, ali taj NE GLEDAMO. Kuglice su izvucene, napravila sam novu ligu, a kako ste prosli, mozete da vidite ovde:http://www.haxball.gr/cup/view/36586 Edited December 16, 2012 by Naa
Moća Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Ijaoooooooooooooooooo pa de na njega odmah da naletim
*edited by mod Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Zreb je prema nama iz grupe smrti opet bio nemilosrdan. Ciji su Sokolovici?P.s. I ovo se igra na dva kola?
Tolaa Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Aha, na 2 kola.Imate na ovoj stranici http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=17604&st=150 u jednom Praslinovom postu spisak timova i njihovih vlasnika. To je za PL, ali uglavnom je tu i vecina timova koji ucestvuju i u CL.
Timmi Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Zreb je prema nama iz grupe smrti opet bio nemilosrdan. Ciji su Sokolovici?P.s. I ovo se igra na dva kola?hudersfield, nije aktivan furunas, ali je medju boljim fantazerima ovde.
Moća Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Vrcemo se redovnim aktivnostima preko nedelje. Najvece sranje su ova razbijena kola pa mozda stavis nekog a on se u medjuvremenu povredi <_<Drogba ili Djekson Martinez?Bese i ovde moze da se menja koliko oces puta do dedlajna?
*edited by mod Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Moze, samo sam nesto skeptican prema Drogbi i Snajderu uprkos ceni.
Recommended Posts