Feindouno Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ja cu kao i svi veliki timovi odigrati posljednje kolo sa rezervama, divlja karta stop.
Hudersfield Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 do mojega, u kolu u kojem u celoj ligi ima 7 timova sa boljim skorom od mene ja izgubim.ko god da je SokoloviciUTD cestitke i molba da podelje u zadnjem kolu kako bih kakve-takve sanse imao da pobedom odem u drugi krug.Hvala na čestitkama, a za fer plej nemoj da brineš. Mada kakve će ekipe istrčati u zadnjem kolu to ni dragi Bob pogoditi ne može.
*edited by mod Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Sad bas gledam i ne mora da znaci da ce bas biti dosta izmena. Mesi ce da bude tu jer juri Muller, Ronaldo Mesija. Juve ce da se kolje za prvo mesto a verovatno ce i Celzi imati ok postavku. PSG sigurno nece hteti da ostane drugi kao ni Porto. Tako da ne bi trebalo da bude bas celo kolo sa B timovima.
Tolaa Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 U poslednjem kolu mi je potraban bar bod protiv Pantelie ili da djubretari uzmu bar bod Ziginima. Tesko da ce se desiti ijedno. Krecem sa -4 i imam 2 igraca koji veceras ne pocinju, nisam smela u veci minus da idem. Pantelia je iskoristio WC i, mada ne mogu da mu vidim tim jos uvek, verujem da je u velikoj prednosti.Nema veze ni ako ispadnem, i dalje cu biti Tolaa, samo sto necu namestati za sebe, nego samo protiv Feija.
sabahudin Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 djubretari uzmu bar bod Ziginima. Tesko da ce se desiti ijedno:(
Tolaa Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 :( Izvini, malo sam skepticna, posto si do sad samo meni uspeo da pokvaris planove. <_< Ali ako uspes, sledece sezone prolazis grupu. ;)Thiago Silva kojeg imam daje gol, ali izbija CS dvojici iz odbrane Porta. A izbijen je i dvojici iz odbrane PSG-a. :(
*edited by mod Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 sudeci po poluvremenu i sastavu timova meni se izgleda lagano osmehuje eliminacija :(
Moća Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Jebeni dinamo morao da ga da u 94-om i izbije mi cs golmanu i odbrambenom iz Kijeva Ali kakvu sam ekipu napravio uspeo sam da uguram u napada Ronalda, Mesija i Zlatana(koji ne uradi nista peder <_<) Pitanje svih pitanja je da li skidati traku Ronaldu?
*edited by mod Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Dinamo me nekako odrzao u mecu protiv Boba iako me trenutno i dalje sije za nekih 10 bodova. Sutra nema dileme, mora Mesiju traka i da se nadam nekom ludjenju uz CS Juvea i mzoda i neki gol. Mada mi se sve cini da cu na kraju vise da bacam oko na to da me Ronin potera u drugo kolo pobedom nad Petoletkom.
Moća Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Igra juri rekord Gerda Milera fale mu dva zgoditka da ga prestigne. Cekaj 8h da izbace sastave pa namestaj.
*edited by mod Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 A ja juce stavio Ibru pa sad muku mucim kome danas da stavim traku...
Mauci Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Jebem te Boateng u usta. Prodao Alvesa da kupim ovog konja, jos ga stavim za kapitena nakon jadnog Ibre juce i neigranja Messija danas. Ma ja sam konjina.
Recommended Posts