Pokojni Ruxin Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Dobro je, uslišila se želja i meni i tebi. Takođe imam Heltona pa mi je izostanak Diega Alveša manje bitan, ali bi mi Boatengov CS vazda značio...
Tolaa Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Sad bi bas moglo i da ostane 1-1, meni za pogadjalicu.Ovaj smrad iz Sahtjora na kraju het trik.
levi Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 CS Juventusa me sistematski unistava, na 2 topica
*edited by mod Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 ko je asistirao Djovinku za treci gol?
Pokojni Ruxin Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) Vidal, jedini koji bi mogao da dostigne razliku koju pravi Vilian, da ga, avaj, nema i neprijatelj. <_< Edited November 20, 2012 by bob loblaw
*edited by mod Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Kad izvrsim izmene bice solidnih 48 a sutra se cekaju pre svih Sisa, Ibra, Alex, osovina Eliseu-Isco a i Malafev bi mogao da sacuva mrezu za promenu. Ukoliko Martinez ne podivlja trebalo bi da sam dobio i u H2H i obezbedio prvo mesto u grupi.
Feindouno Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Podivljace Martinez.Ako mislis na mog Martineza koji se odaziva na ime Jackson.
*edited by mod Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Pa ako ce da poludi da u tandemu sa Otamendijem nadmasi Sisu+Isca+Malafeva, onda neka mu je alal :)U svakom slucaju cupava mi je grupa samo tako, bas me zanima ko ce jos da prodje.
zoki Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ja samo 3 igrača večeras, Mesi©, Vidal i Vilian = 56...
Moća Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 59pts - 6pts =53. Od toga Messi©, Vidal i Garay ostali lose. Sutra jos 7 igraca. Protivnik neaktivan srecom ostalo mu 20 poena na klupi. Tako da cu obezbediti prolaz u drugu fazu.
Feindouno Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Pa ako ce da poludi da u tandemu sa Otamendijem nadmasi Sisu+Isca+Malafeva, onda neka mu je alal :)U svakom slucaju cupava mi je grupa samo tako, bas me zanima ko ce jos da prodje.Kvota da Jackson daje gol je oko 1.6 u prosjeku :)Ja bih ga stavio za kapitena da krivonogi nije podivljao danas.
Die Young Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 59pts - 6pts =53. Od toga Messi©, Vidal i Garay ostali lose. Sutra jos 7 igraca. Protivnik neaktivan srecom ostalo mu 20 poena na klupi. Tako da cu obezbediti prolaz u drugu fazu.Moram da ti cestitam pobedu, uvek na kraju kola namestim tim za sledece za svaki slucaj, sad to ne uradih i kao za inat juce dolazim do kompa u 18:00, sto je bilo kasno... Ajd' sto Mesi nije bio kapiten, nego mi na klupi ostase Pirlo i Bastos sa asistencijama, a naravno, oni su i jedini koji su nesto uradili...
Moća Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Znači sreća moja :D biće bolje u sledećem kolu.
adasevic Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Meni je bas zanimljiv mec. Imam celih 8 poena, ali sa svega 2 igraca. Ne stigoh da menjam pa mi Adiano ostao na klupi. Sad prizivam kisu i bajam da mi dvojica ne zaigraju veceras (Leskot i jos jedan) jer prvo upada Mandzukic, pa onda Luiz Adriano. Protivnik je na prvi pogled bolji, ali ima svega 26 poena, ceka jos 2 igraca i nema ni malo obecavajucu klupu. Ako CR odgovori na izazov "onog" krivonogog za koga kazu da je otac njegovog sina, mogao bi lagano da pobedim i ukljucim se u borbu za prolaz. Trenutno imam 3 boda, muff ima 6 i drugi je, a treci su Crni Konji sa 4...
Recommended Posts