Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Charlie Brooker

Featured Replies

Ti si stigao do finala prve sezone Blindersa, zar ne? :)

• Replies 315
  • Views 36k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pogledao prvu za sada, neje dobro. Mislim da je epizoda slika i prilika Netflix metodologije u malom. Premisa je, pa ajd dobra, onako blekmirorovski uvrnuta, ali razrada je lenja, rasplet je glup ko t

• Lezilebovich
    Lezilebovich

Meni Eulogy odlicna - pravi BM , primena napredne tehnologije u medjuljudskim odnosima

• Lezilebovich
    Lezilebovich

Bas tako. Prva epizoda je OK za neku poluhumoristicku genericku netflix seriju, ali ne za standard black mirrora ... 

Posted Images

stigo i do 4. sezone, dosta je dobro jer je zasnovana na realnim likovima. tommy me podseca malo na gayhosta, 

Bole te kurac, kad nemaš kriterije sv3 ti dobro

ima i tebe u seriji, btw, toliko je dobra.

znam, tom hardi, to mi svi kazu, al patku, mnogo sam veci i jaci od njega.

nis ti tom hardi, to je jazavac, ne lozi se.

koji si ti?

mene nema, zato i pratim seriju - mozda se pojavim :(

• 10 months later...

Black Mirror Season 5 might not be debuting on Netflix before the end of 2018, but it’s become increasingly clear that “Black Mirror: Bandersnatch” probably will, and it’s most likely happening on December 28. A new report from The Independent reveals it’s a “Black Mirror” movie, which would be the first of its kind.

The latest reported details on “Black Mirror: Bandersnatch” are the most clear-cut yet. The movie’s alleged official plot description reads: “A young programmer makes a fantasy novel into a game. Soon, reality and virtual world are mixed and start to create confusion.” 

The most interesting new detail is that “Bandersnatch” reportedly has 312 minutes of footage, which is over five hours. A huge number like that would be ridiculously long for a feature film, but it would make sense given reports that “Black Mirror” is planning a choose-your-own adventure storyline. News first broke on an interactive “Black Mirror” episode in October, and the 312 minute “Bandersnatch” runtime suggests it’s a choose-your-own-adventure movie.

“choose your own adventure” :isuse: 

otisli su dodjavola, ne mogu da smisle originalan zaplet pa smisljaju ovakve gluposti.

btw, ne znam sta tacno znaci feature movie, ali imali su vec jedan christmas special i jednu epizodu (onu sa osama) koja je trajala sat i po. ne vidim razliku.

oduvek sam se pitao kako to da u 21. veku nema dobrog interaktivnog filma ali nije mi pao na pamet da to moze biti bas u moju najomiljeniju seriju, a opet....ko bi drugi nego charlie :Hail:

Nije mi se svidelo :(

On 1.1.2019. at 3:09, Dankan Ajdaho said:

Nije mi se svidelo :(

pa imas milijarde kombinacija u jednoj epizodi, probaj dok ne nadjes onu koja ti se svidja :D

• 2 weeks later...

Nije mi leglo ovo :sad:

Preporucujem da se prica prepusti Netflixovoj automatici, kako bi se pogledala smislena verzija od oko sat i po, nalik obicnim epizodama.

"Izbori" na pocetku deluju interesantno, ali ubrzo postane zamorno, repetitivno i konfuzno.

Meh, ni meni. Nisam ni ocekivao da mi se dopadne, i bio sam u pravu ( :s_w: ).

Kapiram da su hteli da se igraju, da mindfuck iz epizode prenesu u realnost, ali mi je sve ovo nekako metiljavo. Ono, igrajte ljudi RPG igre ako vam je do ovakvog dozivljaja.