Jump to content
IGNORED

Charlie Brooker


gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Pa ovo je genijalno. Ja ne znam kako je meni ovaj covek promakao. Skidam Dead Set, How TV Ruined Your Life i Black Mirror. Pisite molim vas sve, sve! :)

Link to comment

Nisam gledao Dead Set i Black Mirror, kao ni Nathan Barley, ali planiram. Screenwipe i Newswipe su fenomenalni serijali, How TV Ruined Your Life nesto manje, ali svejedno dobar.

Link to comment

Prvo pogledaj black mirror, da se zaljubiš, posle dead set, pogotovo ako, kao i ja, nisi baš ljubitelj horora i zombija. sad skidam how tv ruined your life

Link to comment

sad kad razmislim, jesu screenwipe i newswipe za nijansicu bolji od how tv..., kao sto kaze gervasius, ali ne mari nista, posto je i how tv... vrh vrhova, tako da te i nisam zeznula iz nehata

Link to comment

Pomenuo sam pre neki dan, A Touch of Cloth. Komedija u stilu Police Squad, Naked Gun, Airplane, Hot Shots... Ja sam se iskidao, ali izgleda su snimili samo 2 epizode.

Link to comment

Uh, kako je ovaj topić zakasnio... No, dobro, bolje nikad...Zajebano sve to što je rođeno 1971. godine... generacija... konačno prilika da i to kažem... :)Obratiti pažnju na:Screenwipe &Newswipe

Link to comment
Pomenuo sam pre neki dan, A Touch of Cloth. Komedija u stilu Police Squad, Naked Gun, Airplane, Hot Shots... Ja sam se iskidao, ali izgleda su snimili samo 2 epizode.
jel znas ti kolko ja posla imam a sad moram da uzmem da gledam ovo? :mad:odoh k torentu
Link to comment

volim carlija brukera i gledala bih ga taman da u 10 45-minutnih epizoda cita poeziju jevrema brkovica. posto je bezgranicno duhovit, lako mu oprastam cesta pretjerivanja koja se protezu od prepametnog cinizma ali idu i do potpuno anahronih predrasuda kakve gaje provincijske uciteljice (ocigledno je vec po formatu njegovih serijala da je eksploatator koji ne stoji bas ozbiljno iza svega sto govori )ali a touch of cloth je, makar u ove dvije epizode koje sam pogledala, toliko usiljeno saljiv i saljivo morbidan da je prilicno bezveze.edit, inace cini mi se da mi se malo mijesaju screenwipe i how tv ruined your life. screenwipe je ipak, kad se bolje prisjetim, dosta bolji, a ne za nijansicu kao sto sam rekla.progutala sam ih, kao i newswipe, zaredom u ekspresnom roku, otuda zabuna.izvinjenje fss.

Edited by morgana
Link to comment

Skinuo Deadset, krenula odjavna špica, ja pun zamerki, a onda vidim da je to neki fan edit originalne serije. :isuse:Ali, jebi ga, ne mogu da gledam sad original, nije me dojmilo ovo jer nisu do edita stvari koje mi smetaju. Black Mirror sam pogledao prvu i počeo drugu i, mna, shift+delete. Stvarno ne mogu.Previše sam ja seljak za to.Videću šta je How TV...pa možda dođem sa tim ili nikad više ne otvorim ovaj topic.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...