Jump to content

Charlie Brooker

Featured Replies

Ti si stigao do finala prve sezone Blindersa, zar ne? :)

stigo i do 4. sezone, dosta je dobro jer je zasnovana na realnim likovima. tommy me podseca malo na gayhosta, 

Bole te kurac, kad nemaš kriterije sv3 ti dobro

ima i tebe u seriji, btw, toliko je dobra.

znam, tom hardi, to mi svi kazu, al patku, mnogo sam veci i jaci od njega.

nis ti tom hardi, to je jazavac, ne lozi se.

koji si ti?

mene nema, zato i pratim seriju - mozda se pojavim :(

• 10 months later...

Black Mirror Season 5 might not be debuting on Netflix before the end of 2018, but it’s become increasingly clear that “Black Mirror: Bandersnatch” probably will, and it’s most likely happening on December 28. A new report from The Independent reveals it’s a “Black Mirror” movie, which would be the first of its kind.

The latest reported details on “Black Mirror: Bandersnatch” are the most clear-cut yet. The movie’s alleged official plot description reads: “A young programmer makes a fantasy novel into a game. Soon, reality and virtual world are mixed and start to create confusion.” 

The most interesting new detail is that “Bandersnatch” reportedly has 312 minutes of footage, which is over five hours. A huge number like that would be ridiculously long for a feature film, but it would make sense given reports that “Black Mirror” is planning a choose-your-own adventure storyline. News first broke on an interactive “Black Mirror” episode in October, and the 312 minute “Bandersnatch” runtime suggests it’s a choose-your-own-adventure movie.

“choose your own adventure” :isuse: 

otisli su dodjavola, ne mogu da smisle originalan zaplet pa smisljaju ovakve gluposti.

btw, ne znam sta tacno znaci feature movie, ali imali su vec jedan christmas special i jednu epizodu (onu sa osama) koja je trajala sat i po. ne vidim razliku.

oduvek sam se pitao kako to da u 21. veku nema dobrog interaktivnog filma ali nije mi pao na pamet da to moze biti bas u moju najomiljeniju seriju, a opet....ko bi drugi nego charlie :Hail:

Nije mi se svidelo :(

On 1.1.2019. at 3:09, Dankan Ajdaho said:

Nije mi se svidelo :(

pa imas milijarde kombinacija u jednoj epizodi, probaj dok ne nadjes onu koja ti se svidja :D

• 2 weeks later...

Nije mi leglo ovo :sad:

Preporucujem da se prica prepusti Netflixovoj automatici, kako bi se pogledala smislena verzija od oko sat i po, nalik obicnim epizodama.

"Izbori" na pocetku deluju interesantno, ali ubrzo postane zamorno, repetitivno i konfuzno.

Meh, ni meni. Nisam ni ocekivao da mi se dopadne, i bio sam u pravu ( :s_w: ).

Kapiram da su hteli da se igraju, da mindfuck iz epizode prenesu u realnost, ali mi je sve ovo nekako metiljavo. Ono, igrajte ljudi RPG igre ako vam je do ovakvog dozivljaja.