Feindouno Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Odvratna sisa od igraca je ovaj Cilic. Da li je on ikad u zivotu dobio neki bitan mec sem onog cetvrtfinala AO protiv Del Potra?Jedva cekam da pocne Serena da ga ne gledam kako se pati vise.
Feindouno Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 (edited) I zasto pobogu ovi ES idioti ne daju prenos na drugom kanalu vec ide snimak Bartoli - Masha? :isuse:edit: rutinski brejk vec u drugom gemu, cisto da se Ana uzbudi Edited September 5, 2012 by Feindouno
Feindouno Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Ajde jebote prebacujte se, zavrsi se mec.... 6-1, rutina :wub:Ocajno je Ana odigrala poen na 40-30 i drugi Serenin servis.
Garnirung Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Da, onaj prilazni udarac koji je kao pokušala da odigra na raskorak Serene je bio zajeb.Doduše, osim standardnog lošeg servisa, ne radi ništa specijalno loše, ali za Serenu je to jednostavno preslabo
Garnirung Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 (edited) Ma daj.... koje je ovo ludiloAli kako je isprepadala Anu sa onim gemom, ova mukica nije uspela da se sastavi :o :lol:Serena je totalno druga dimenzija za ovu generaciju teniserki Edited September 5, 2012 by Garnirung
Feindouno Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Murray 6-0 u trecem, prikladan kraj ove demonstracije jadnosti i bezmudastva
Garnirung Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Ana, a i svaka koja bi da potraži šansu protiv Serene, bi morala da servira kao ovaj poslednji gem. Znači, bar 70-80 posto ubačenog prvog, par jeftinijih poena itd. Ovih 40 posto je bezopasno
Feindouno Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Ana, a i svaka koja bi da potraži šansu protiv Serene, bi morala da servira kao ovaj poslednji gem. Znači, bar 70-80 posto ubačenog prvog, par jeftinijih poena itd. Ovih 40 posto je bezopasno Ma sve je do Serene kad je u ovakvoj formi, protivnice se ne pita ama bas nista.Dobra je bila Ana, bolja nego sto ovih 6-1 6-3 pokazuje.
Boza_zvani_Pub Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 kakve su sanse tipsarevica protiv ferera?
bergasa19 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 (edited) kakve su sanse tipsarevica protiv ferera?Za mene Tipsa je favorit. Edited September 6, 2012 by bergasa19
sancho Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 ne svidja mi se uopste kako je ferer igrao ovaj turnir, iako mi je omiljeni igrac. Dosta pravi neiznudjenih gresaka, ali s druge strane lagano se dovukao do 1/4 finala.Meni se cini da Ferer uopste ne lezi Tipsarevicu.
bergasa19 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 To ne znamo jer se nisu sastali 4 godine.
Recommended Posts