Garnirung Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Eh, da je svaka penzija ovakva <_<Endiju srećan put
Zli Gli Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 edit: Zli, ona tako uvek. Neki su je i prozivali zbog toga, ali izgleda kao da leči stres tim vibriranjem. Jedna od smornijih rutina u obe konkurencijeI treba da se leci, samo pod hitno da menja doktora ili sta vec.Mrzimo je zato sto je Francuskinja!I zbog toga, izmedju ostalog.
James Marshall Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Bogami, miriše da ispraćanje kući Mareja, i jedan bye za Feda u polufinalu, naravno ako Čiić ne započne neko trejdmarkovano raspadanje dok drži sve konce igre u svojim rukama. I pored kanala u kom se nalazi (set i dva brejka manjka), dajem Mareju najmanje 50% šanse da prođe dalje.
Garnirung Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Ako ne zatvori ovaj drugi set, teško će Čila da dobije
bergasa19 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Kad su u pitanju raspadi Cilic skoro nikad ne izneveri.
Zli Gli Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Kakav lik, raspao se posle 5:2. Dokurca, mrzim Mareja.
James Marshall Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Čilić je Viktor s boljim fizikalijama i servisom, ali jajca iste veličine.
bergasa19 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 (edited) Čilić je Viktor s boljim fizikalijama i servisom, ali jajca iste veličine.Ne bi se slozio. Mislim da je Viktor izvukao svoj maksimum maksimuma. Edited September 5, 2012 by bergasa19
James Marshall Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Ne bi se slozio. Mislim da je Viktor izvukao svoj maksimum maksimuma.I Čilić je, samo sto ima bolje predispozicije, a za toliko je i plasiran bolje na listi. Bolje od ovog je imao Viktor na RG pa se usrao pobjede. I Čilić je dosegao svoj maksimum prije par godina na AO. Doduše, Viktor je i fizički limitiran igrač, a Čilić je to više mentalno.
bergasa19 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 I Čilić je, samo sto ima bolje predispozicije, a za toliko je i plasiran bolje na listi. Bolje od ovog je imao Viktor na RG pa se usrao pobjede. I Čilić je dosegao svoj maksimum prije par godina na AO. Doduše, Viktor je i fizički limitiran igrač, a Čilić je to više mentalno.To i ja kazem. Viktor je uspeo i pored fizicke limitiranosti. Ovaj je pickica u glavi. Zato mislim da ne mogu da se porede.
James Marshall Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 To i ja kazem. Viktor je uspeo i pored fizicke limitiranosti. Ovaj je pickica u glavi. Zato mislim da ne mogu da se porede.Daleko je i Viktor od mudaštva, jedan je od najgorih po tom pitanju, ali Čilić je definicija nemanja jaja. A mogao je da bude egal sa Delpom recimo.
bergasa19 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Daleko je i Viktor od mudaštva, jedan je od najgorih po tom pitanju, ali Čilić je definicija nemanja jaja. A mogao je da bude egal sa Delpom recimo.Hocu da ti kazem da je velika razlika kad se stegnes zato sto si svestan da si fizicki ogranicen i ni sa jednim ekstra segmentom igre, od ovog raspada Cilica kad se jednostavno ponasa ko zec pred farovima. Meni su tu u pitanju velike razlike.
Recommended Posts