Jump to content

Featured Replies

Ali asistencija Inijeste za treći gol...neverovatno. Jebote kakav je to majstor.

• Author
Malo pimpleri iz ofsajda.Šabanija na terenu, iako je Superkup. Ne smijem da pomislim šta će biti u prvenstvu.
ofsajd su juce analizirali iz milion uglova i ako je bio, merio bi se mikronima.osim dva isfolirana pokusaja Aleksisa da izvuce penal, sta je to bila sabanija?¿ ovde je proglasise za najkorektniju utakmicu u zadnjih deset i vise godina. ah da, Spanija je u pitanju.

ne znam da li je nesto bilo u prvom poluvremenu, drugo je bilo mirno da mirnije ne moze

• Author
ne znam da li je nesto bilo u prvom poluvremenu, drugo je bilo mirno da mirnije ne moze
pa nista. na celoj utakmii bila 4 zasluzena zuta kartona, dva foliranja Aleksisa za penal i eto 'vrlo sumnjiv ofsajd'. igraci bili fer, da im pozavide i ostrljani, Murinjo na konferenciji za stampu miran ko bubica. sve u svemu, dosadno ubi boze.sto se ige tice; Real dobar u odbrani i bez Pepea, sva sreca te Di Maia nije igrao od pocetka, Iniesta kralj, Buskets fenomenalan, Aleksis bespotreban u Barsi.edit: ubaciti slova gde fale :isuse:

Edited by Lancia

Stvarno fina utakmica a i rezultat je aktivan pa ce biti zanimljivo gledati i revans. Doduse Barsa je trebala da postigne gol jos u prvom pa im se to posle vratilo sa Valdesom koji hoce da dribla Di Mariu.A sasvim je ocigledno da se najbolje takticke i sabanske zamisli cuvaju za ozbiljnije utakmice u Primeri i u LS.

mene se Pedro prilicno dojmio, pored uobicajenih Inieste i Xavija, a bio je i Pique dobar kada je istrcao onaj jedan napad, poceo da mulja kao na stakama na levoj strani i zatim napokon predao loptu :)

Izbaciti Sančeza, ubaciti Vilju i Telja i to je to.

• Author
Izbaciti Sančeza, ubaciti Vilju i Telja i to je to.
Alexis je neobjasnjiva kupovina Barse, pored zivog Pedra. Kad se doda Villa i nadolazeci klinci Tello i pogotovo Deulofeu i uskoro Neymar, njegova uloga u timu je prava misterija.Teoretske sanse nema da se uklopi u igru Barselone, dace gol tu i tamo i adios.

Edited by Lancia

Ova Iniestina asistencija je apsolutno savrsenstvo fudbala. Mada je i onaj pas Pedru bio fenomenalan, nisam video ko je asistirao. A Sanceza jos uvek ne bih otpisao. Iseckale su njega povrede prosle sezone, nadam se da ce sad uspeti da podigne formu jer nema sumnje da je odlican igrac, a po mom misljenju ima kvalitet koji je potreban da bi igrao u Barsi.

• Author

Mascherano je asistirao Pedru.Bre, niko da pomene Busquetsovu igru juce. Pu, kakvi ste :( tri zuta kartona nad njim, bio svuda na terenu, precizni pasovi, isekao milion lopti.

Buskets je možda i najvažnija tačka ovog tima.

Inijestina igra juce je bila magija... Milina za gledati. Na kraju kod treceg gola i nije nesto spektakularno odradio, ali siroti Albiol nije vise smeo ni da ga napadne. Onakvu kontrolu lopte, ne znam da li sam ikada video. Paklen, paklen igrac.

Buskets je možda i najvažnija tačka ovog tima.
Svasta. <_< Najbitniji igrac ovog tima je Messi, pa onda Xavi. E posle mozes da stavis koga hoces. Dobro, onda stvarno dolazi Buskets. ^_^

Nisam na

Svasta. <_< Najbitniji igrac ovog tima je Messi, pa onda Xavi. E posle mozes da stavis koga hoces. Dobro, onda stvarno dolazi Buskets. ^_^
Nisam napisao najbitniji igral, još manje najbolji, najatraktivniji, već najbitnija tačka u timu ^_^
Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout