Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

ako hoces da sledece sezone pogledas tamo Evro utakmicu ne treba ti hotel mozes da prespavas kod moje ortakinje :naughty:
PIMPleru
  • Replies 4.5k
  • Views 259.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

samo da napomenem da će i druga liga biti prenošena na SportKlubovima, večeras Villarreal-Real B

vidim da barsa i real igraju u istom terminu u nedelju. oce l prenositi obe ili jedno?

NIje. Real je od 19:00, Barsa od 21:00. I obe idu na SK Prime

my bad. juce na mozzartu pisalo obe od 19, danas ispravili.jbg nemam prime :frust:

Edited by exTRaGluv

Bedak, skoro sve će ići na prime, i nešto malo na SK+

napokon i mi sirotinja sa SBB da nesto pogledamo

Baš tako

Kakvi kreteni, prosire gledanost na druge kablovske distributere (SK+ na PTT KDS, recimo) i onda prenose Ligu na kanalu koji gleda samo SBB :isuse:

zvao provajdera i poslao mail da ga uvedu u osnovnu ponudu

Edited by exTRaGluv

Kakvi kreteni, prosire gledanost na druge kablovske distributere (SK+ na PTT KDS, recimo) i onda prenose Ligu na kanalu koji gleda samo SBB :isuse:
pa realno nemaju mesta na SK i SK+

Znaci oni misle da imaju program koji ce biti gledaniji od Primere :lol: Kazi mi sta to spremaju na SK ili SK+ u vreme dok se bude igralo Real - Barsa sad u cetvrtak ?Cetvrtak 23.8. u vreme Derbija na SK+ je 23:00 Premier League: Chelsea – Reading(snimak od srede) a na SK 23:00 ATP Winston Salem 1/4 Finale DIREKTNOMudra programska politika, nema sta!

Edited by Milosh76

Ono što je Arenu svojevremeno ukopalo, to je to forsiranje "pay" kanala, uz glupu odluku da uđu u fajt sa SBB-om, koji drži najveći dio mreže i tad je imao najbolju digitalnu platformu, bez koje nema pay-tv i naplaćivanja istog. Vidjećemo kako će se odraziti ovo na SK, mene briga, ja imam HD na SBB, sa svim SK-ovima. :thumbup:

Fabrice Olinga (Kamerun, Malaga)) ima 16 godina i 98 dana i postiže svoj prvenac na utakmici Celta - Malaga.Najmladji strelac u istoriji La Lige.http://www.youtube.com/watch?v=0nHOy3WZSVA

Lepo. Steta sto mu prvi sut nije usao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.