Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted
celzi je sa abramovicem vec u drugoj sezoni dosao do titule i posle toga jos jedna u trecoj sezoni.inace, ne verujem da ce ronaldo napustati ekipu. uopste ko je o tome i pisao? samo kaze da je nezadovoljan...kako je neko napisao - zeli novi (bolji) ugovor..
bogami bilo je pisanija da je tražio da ide. ali ni ja stvarno ne verujem da je moguće.Inače, Chelski pre Abramovicha i City pre bogataša i nisu baš uporedivi. Chelski se i pre Abramovicha kvalifikovao za CL. 2000-te Chelsea je igrao četvrtfinale CL sa Barcom, City je godinu dana ranije igrao play-off treće lige sa Gillinghamom.
  • Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Ma nema sanse da Ronaldo dodje u PSG. On samo tvrdi pazar sa Realom. Hoce covjek vise para.
To je najmanji problem, ali kako resiti njegov ego...Na zaprepašćenje Pereza, piše "Marka", Ronaldo se požalio da ga ni navijači Reala ne poštuju dovoljno. Žalio se što ga navijači Reala nisu branili i podržali kada su mu suparnički zviždali, kao i što ne uzvikuju njegovo ime svaki put kada postigne gol. :lolol: :rolf:Neka ide u Siti, oni "mogu" da ubede navijace da mu skandiraju ime kad god da gol :jerry:
Posted
Fabregas tuzan jer je Ronaldo tuzan...
ja sam tuzan sto je fabregas tuzan sto je ronaldo tuzan :(
Posted
ja sam tuzan sto je fabregas tuzan sto je ronaldo tuzan :(
a ja sam tuzan sto si ti tuzan :(
Posted

Trener Atletiko Madrida Dijego Simenone posavetovao je sve protivnike Čelsija, naročito suspendovanog trenera Juventusa Antonija Kontea, kako bi trebalo da se igra protiv šampiona Evrope.Simeone je dodao..."Rizik se isplatio. Juventus bi mogao da radi isto, ako me već pitate to, ali uveren sam da Antoniju Konteu nije potreban moj savet. On je pobednik, kao i šef Mančester sitija Roberto Manćini, kao i najveći od svih nas, Žoze Murinjo", rekao je Simeone.A ne zna ti Simeone... :Hail:

• 2 weeks later...
Posted

zanimljiva tekma na pizjuanu, sevilla gazi, sevaju žutaći i crvendaći...

Posted (edited)

Los Real. Valjda ih Specijalni razmrda na poluvrijeme...Farsisti dobili Hetafe 4:1.

Edited by MiddleClass
Posted
zanimljiva tekma na pizjuanu, sevilla gazi, sevaju žutaći i crvendaći...
di maria trebao dobiti drugi zuti za onaj pokusaj zakucavanja sakom u glavu pri padu...ali dobro Specijalni je to sve smirio
Posted
di maria trebao dobiti drugi zuti za onaj pokusaj zakucavanja sakom u glavu pri padu...
direkt crveni
Posted
Ma da. Zavera.
nije zavera nego je sudija ispao ckapi
Posted (edited)

Lijepo :)Odlican presing Seville u drugom [prvo nisam gledao].Real vec kasni 8 bodova i izgubio je utakmica koliko citave prosle sezone. Svidja mi se.

Edited by gervasius twinkleminkleson
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...