Fakundo Sava Posted January 29 Posted January 29 2 hours ago, goofs said: Jel moguce da ne postoji jednostavan program koji se instalira na dva racunara i omogucava p2p deljenje fajlova? ako misliš na fimove i serije pogledaj plex streamer odnosno server 1
kipo Posted January 29 Posted January 29 18 minutes ago, Shan Jan said: Pretpostavljam da se na OneDrive kacis sa poslovnim accountom koji si dobio od firme gde radis? Ne, privatno, stavljam fajlove koji su downloadable iz online shopa. A OneDrive koristim jer sam nekako iskopao ovo, da kad neko kupi fajl ne iskacu mu raznorazna upozorenja o velicini, nemogucnosti skeniranja i dr, vec odmah krene download.
Shan Jan Posted January 29 Posted January 29 2 minutes ago, kipo said: Ne, privatno, stavljam fajlove koji su downloadable iz online shopa. A OneDrive koristim jer sam nekako iskopao ovo, da kad neko kupi fajl ne iskacu mu raznorazna upozorenja o velicini, nemogucnosti skeniranja i dr, vec odmah krene download. Izgubio si me, moram da kazem da sam glup za ovo @bags ?
bags Posted January 29 Posted January 29 Koristi ovu skriptu da encodira url do fajla iz onedrive. U principu kad neko klikne na taj generisani link odmah krece download. Nema reklama, ucitavanja stranice i sl. Programerski: Spoiler Neko je provalio da microsoft koristi base64 encoding i jos par promena znakova ( _ u /, - u +) . 1
kipo Posted January 29 Posted January 29 13 minutes ago, Shan Jan said: Izgubio si me, moram da kazem da sam glup za ovo Ma nebitno, samo htjedoh da vidim kako Microsoft moze ragovati na nelegalan (neaktiviran) Win a u vezi sa OneDrive koji mi je vazan. Pretpostavljam da je ovaj Win bio aktiviran nekim kljucem jer je tek u neko doba Win zatrazio da ga se aktivira, Nije ruzno krekovan valjda, tako da ne bi trebalo da me se sankcionise. Ne bi bilo prijatno nimalo
Shan Jan Posted January 29 Posted January 29 Obicno deo Microsoft security update-ova je i identifikacija ovakvih kljuceva (ili preko defendera). U tom slucaju se krek disebluje i Win postaje neaktiviran. Microsoft nece da juri obicnog kucnog korisnika, vec ce juriti velike firme koje to rade 1
brusli Posted January 30 Posted January 30 (edited) Koliko sam razumeo, covek hoce jednostavan program koji instaliras na Win, to uradi i neko drugi, zatim sherujes folder, generises link, posaljes ovom drugom, i on moze da pristupa direktno do tvojih fajlova. Sta ako ima poverljive fajlove, krakovane, itd, treba da misli hoce li ga Google/MS juriti/spijunirati. A i veca je komocija bez uploada, ako nesto izmenis ili dodas od par GB, ne moras da uploadujes na cloud. Kakav bre cloud, to je za tiktok amatere Edited January 30 by brusli
bags Posted January 30 Posted January 30 @goofs Probaj https://retroshare.cc/. Open source je i deluje da se lako podesava. 2 2
bags Posted July 15 Posted July 15 27 minutes ago, Engineer said: Najgora softverska kompanija na svetu Cak ni tu nisu prvi. Oracle je ipak vece zlo. (izuzev Java tima) 2
Recommended Posts