Jump to content
IGNORED

Korisni programi

Recommended Posts

Posted

15 minutes ago, goofs said:

Dajte predlog za neki photo-organizer-viewer, nesto najbazicnije mi treba, da mogu da se lako i brzo otvaraju i skrolaju slike, da cita .RAW format i eventualno neka organizacija albuma. 

Godinama sam koristio ACDSee, sad vidim da je to otislo predaleko u nekog mastadonta sa editorom slika i nekim dzidza-bidzama, nista mi to ne treba.

FastStone Image viewer

• +1 7
  • Hvala 1
  • 4 months later...
Posted

Da li neko koristi Monday.com aplikaciju u poslovne svrhe? Imam par pitanja, nov sam korisnik...

Posted

Ja sam koristio jedno vreme. Mozda mogu da ti odgovorim.

Posted

Treba da za tim od 5 ljudi napravim time tracking, po klijentu kojeg obradjuju i po svakom clanu tima, na mesecnom nivou, u satima uttosenog vremena.

• 5 weeks later...
Posted

Znate neki program pomoću koga se mogu svući cele plejliste sa YT na komp? Sve što sam nalazio su neke trial varijante sa max 20 pesama da mogu skidati.

Posted

Jdownloder 

Jedan od najboljih besplatnih programa u univerzumu

• Hvala 1
Posted
Jdownloder 
Jedan od najboljih besplatnih programa u univerzumu

Da da...

... Shiit has hit the fan

Posted
2 hours ago, napadaj said:

Uh bojim se da nece da radi ni blizu kako treba jer je star 4 godine.

Jedino sto stalno funckionise je ovaj fork youtube-dl:

https://github.com/yt-dlp/yt-dlp

Nazalost ne postoji dobar korisnicki interfejs.

Ima jos i ripme ( treba Java a i ne znam koliko dobro radi sa zadnjim promenama) :

https://github.com/RipMeApp/ripme

Za bilo kakve galerije (TW, IG i sl) odlican je Gallery-dl:

https://github.com/mikf/gallery-dl

• Hvala 1
Posted
3 hours ago, bags said:

Uh bojim se da nece da radi ni blizu kako treba jer je star 4 godine

Radi posao bogami. Doduše malo je slabija brzina downloada, skinuo 240 pesama za nekih 2-3 sata, ali to mi nije neki problem, ostavim da skida dok se ne vratim s posla.

Ovaj JDownloader me odjebao, koji god link ubacim, kae ne valja.

Posted
9 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Radi posao bogami. Doduše malo je slabija brzina downloada, skinuo 240 pesama za nekih 2-3 sata, ali to mi nije neki problem, ostavim da skida dok se ne vratim s posla.

Cudno. Mozda imas na sistemu negde yt-dl instaliran. Bilo je puno breaking changes u zadnje dve godine...

Ja inace youtube samo tako i gledam...

• 1 month later...
Posted

ljudi, meni je potrebna neka aplikacija ili program koji moze da mi pomogne u popisu softverskog inventara. Kao kada bi pravili spisak svih programa koje se koriste i kada su zadnji put apdejtovani i koliko uzimaju memoriju, itd. Da li znate ili imate neki predlog?

Posted (edited)

Revo Uninstaller meni pokazuje sve to, osim datuma poslednjeg apdejta.

Edit: Hm, rekao bih da install date nije tačan, pošto ima previše programa koji su navodno instalirani 21.06.2020, a siguran sam da su dosta stariji. Kapiram da je to datum kada sam instalirao Revo.

pOIUWcl.png

Edited by napadaj
  • Hvala 1
Posted

Nemam pojma, imam administratorski pristup na računarima na koje sam ga instalirao, pa ne znam da li može da se instalira i koristi ako korisnik nema takav pristup.