ficfiric Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Nemam pojma. Prvi put sam za emisiju cuo na onom klipu sto sam okacio pre par strana
Eraserhead Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 Uvek mi nekako zao normalnih ljudi zaglavljenih u toj zemlji izmedju raznih Milosevica, Kostunica, Tadica, Vucica sa jedne strane i naroda koji se lozi na HAARP sa druge strane
kapetanm Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Постоји и струја умерених који тврде да је ХААРП ван наших граница, али опет делује на нас, јер смо ми кост у грлу.
Eraserhead Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 Ne znam na koji ovo topic treba da ide, ali vidim poslednjih dana poplavu Teslinih govora i izjava i imam utisak da ja to nesto slicno kao kad Del Boy Rodneyu govori sta je sve "mama govorila pred smrt"
Time Crisis Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Uvek mi nekako zao normalnih ljudi zaglavljenih u toj zemlji izmedju raznih Milosevica, Kostunica, Tadica, Vucica sa jedne strane i naroda koji se lozi na HAARP sa druge strane Zanimljivo da svi pominju to selo, a sve vreme slike sa Aljaske... kako se niko nije setio da ode i snimi taj naš kako izgleda? :)
braca Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 pa zlikovci iz Novog Svetskog Poretka su to tako dobro sakrili da nikako ne uspevaju da nadju... u nedostatku su posekli 1 relej Vojske Srbije
Frile Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Dete preživelo udar od 6.000 volti "Dečak se popeo na trafo-stanicu i u trenutku se začuo prasak", govore očevici. "Kako se ispostavilo, N. V. je rukom dotakao prvu fazu visokog napona od 6.000 volti i napravio takozvani voltin luk, koji ga je odbacio sa trafoa. Dete je palo na zemlju i to mu je, bukvalno, spasilo život, jer je zemlja, maltene, "upila“ struju iz njegovog tela".
JozoMujica Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Srbi, Hrvati, isti kurac... LUDILO U ZAGREBU: Kontrolore leta i pilote optužili da kriju zaprašivanje, u toku lov i na porodice! "Dobili smo molbu da pomognemo u sakupljanju podataka o osobama odgovornim za kontrolu vazdušnog prometa na našem nebu, o njihovim zapovednicima i saradnicima, njihovim ženama ili muževima, porodicama, deci i kućnim ljubimcima", navodi se u pozivu na linč
Hella Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 šta očekujete od potomaka krapinskih praljudi nego da nikolu aleksića smatraju za sokrata moderne civilizacije Cro Chemtrails shared a link June 1 Pa poslušajmo što u Srbiji kaže Nikola Aleksić, direktor Ekološkog pokreta Novog Sada, inače čovjek koji jako dobro poznaje tematiku kemtrejlsa i HAARPa
Aće Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 ceo radni vek proveo u dp revnost novi sad, kao portir (naoruzan btw). znaju ga svi koji su odlazili u sdk u modene.
Recommended Posts