Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted
amateri, to je predlagano još 99te da se ometaju avaxi i sateliti.
jel' to ona parapsihološka grupa za obaranje aviona? :lol:
Posted

ja bih podrzao inicijativu za rigidnu kontrolu ili cak ukidanje interneta, nadam se da ima neka peticija u tom smislu.

Posted

stanje i nivo ljudske gluposti koje covek moze naci na internetu baca u duboku depresijuIdiocracy, here we come

Posted (edited)
Poznata mi ta prica. Cesto sam u parku vidjao dvojicu blizanaca kako ljuste pivo, ali nisam siguran da li su to oni, i da li je prica istinita.A Zorka je bacala beli trag u vis, vetar je to nosio verovatno na Cavic, cim su im se onoliko nahvatala vlakna na mozgu
Ovi blizanci su iz Prova, što je, s obzirom na lokalnu reputaciju, very telling. :lolol:
jel' to ona parapsihološka grupa za obaranje aviona? :lol:
ne, nešto mnogo prizemnije - komšiluk.svi su postali astronomi preko noći, svaka zvezda je bila ili avax ili satelit, ili eventualno skup baterijskih lampi koje smo balonima poslali gore kao zbunj. Edited by buffalo bill
Posted
Ovi blizanci su iz Prova, što je, s obzirom na lokalnu reputaciju, very telling. :lolol:
Deda mi je tamo popovao pre i u toku rata. Njemu je tamo bilo baro™, a ja sam samo jednom bio u Provu: kad su bile poplave, isli smo da punimo dzakove peskom. Doslo je nas cetrdeset, istovaren je pesak a mestani su trebali samo da nam daju lopate. I dali su - 4 lopate!!! Tako da smo se mi bacili na pivo.
Posted
ja bih podrzao inicijativu za rigidnu kontrolu ili cak ukidanje interneta, nadam se da ima neka peticija u tom smislu.
ambasada severne koreje ce odmah potpisati takvu peticiju :D
Posted (edited)
I nova tura komentara
svetovidNovinari, ispitajte Vuka Draskovica, Borisa Tadica ili Sutanovca moze i preko nekog zakazanog intervjua povodom neke druge neobavezne teme pa da ,,iznenada" ubacite pitanje zasto su pristali na zaprasivanje i sta sada misle o tome, pa da objavite njihove odgovore. Treba od necega poceti- treba naci krivca i metod za prestanak zaprasivanja. Dobra je ideja angazovanja ili iznajmljivanja ruske avijacije u zastiti naseg neba. Ako se otkrije ko je potpisao papire za prelet aviona koji nas zaprasuju onda mozemo javno da zatrazimo preko vlade da se taj ugovor ponisti a rusi da kontrolisu nas vazdusni prostor. Pokrenite neku akciju svetovidJasno je kao dan da nas nepoznati avioni zestoko zaprasuju i danju i nocu cak se i vidi da imaju organizovane prelete kada pustaju mlaz i prekidaju ga da bi prebacili na novi tank. Takodje prave resetke ili paralelna tri traga. Obicno zaprasuju u smeru sunca tako da tragovi stvore oblake koji sprecavaju sunceve zrake prema naseljenom mestu. Ima tu nekog smisla zasto to rade mada mi jos nije potpuno jasno iz kog je to razloga. Sve se lepo vidi na nebu na sirem prostoru npr iznad autokomande. Razlika izmedju chemtrailsa i obicnih tragova je ocigledna tako da nema reci o tome da su to obicni contrailsi. Mozda mnogi u gradu ne vide prave chemtrailse jer ne mogu da vide sire nebo od visokih zgrada i svakodnevnih obaveza zato ljudi pogledajte u nebo i ova prica mora da se siri sto vise da bi nekako uspeli da sprecimo taj aerocid nad srpskim narodom. DusaNemam protivgradnu,ali činim ono što mogu:kunem ih najstrašnije,uvek kad ih vidim n.a."niko prstom makao nije" to nije tacno, vec 6 god.koliko traje zaprasivanje i ozracivanje nad nasom zemljom, ima puno upozorenja , obavestenja na netu i tek sada sire zahvaljujuci Kuriru.Sto se tice dokaza o toksicnosti dovoljno je da pazljivije pogledate izgled svojih noktiju i drugih(staracki sa brazdama kao u narkomana) u zadnjih 6god. i danas, i bice Vam sve jasno.
Juce su bili bolji i bilo je vise komentara, a danas samo ovo. Tja, zavladala letargija, sta s'... Jebeni kemtrejls :cry: Edited by ficfiric
Posted
I nova tura komentaraJuce su bili bolji i bilo je vise komentara, a danas samo ovo. Tja, zavladala letargija, sta s'... Jebeni kemtrejls :cry:
U ovom slucaju autor clanka je ludji od komentatora:
U hemijskim tragovima koji ostaju na nebu nakon zaprašivanja pronađeni su teški metali, bakterije, gljivice, pesticidi, mikoplazma, larve nekih insekata nesvojstvenih lokaciji na koju se izbacuju, kao i neki oblici veštačkog života proizvedenog nanobiotehnologijom.
Posted

Postoji li neko regulatorno telo u ovoj državi koje bi trebalo da reaguje na ove budalaštine, ili sve to spada pod slobodu "novinarskog" govora?

Posted
kao i neki oblici veštačkog života proizvedenog nanobiotehnologijom.
mrem od smeha, ovo je tako dobro :rolf:
Posted
kao i neki oblici veštačkog života proizvedenog nanobiotehnologijom
-čime se baviš?- ja sam nanobiotehnolog.sjajno!
Posted

nanobiotehnoloski inzenjer kao sifra delatnosti

Posted

uvesti u srednjoškolske profile!Da Srbi urušavaju HAARP iznutra.

Posted

svaki od tih komentatora ima pravo glasasvaki glas isto vredi - "doktor nauka il coban"...zaustavite planetu, ja bih da sidjem

Posted
neki oblici veštačkog života proizvedenog nanobiotehnologijom.
Ognjenovic.jpg