Mr.Mxyzptlk Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 au, leb ti jebem... to cudo za krljust se pojavilo u americi gledao sam snimke ima na tjubu ne znam kako se zove ta bolest i predpostavlja se da su izazvane kem treilsom. izgleda bizarno bolesno odvratno. inace za vreme hladnog rata su i sovjeti i ameri pravili razna bioloska oruzija i to su mesali razne agense pitaj boga koje silne, samo od antraksa sa pravili beskonacno kombinacija ili za sporo trovanje ili za masovno istrebljivanje. a da se kontrolise ljudima naravno da da. dovoljno je sto ih mediji i celo drustvo pravi ekstravertnim umeo intraverntim a i to ime svoje zasto i kakobdv nije cudo cim udahnem nesto ako ti prodje disajne puiteve lepi se za pluca na plucima su kapilrai kojikoji kupe kiseonik i dalje salju u krvotok,........ odatle stigne gde volis. Dovoljno je eto glupa alergija sa kojom sam imao problema pa ti napravi haos u organizmu. ne podcenjuj vojnu tehnologiju jer mi nemamo pojma sta sve rade i prave. bolje reci to su bolesni umovi. i nemojd a mislis da ne truju npr ameri svoj narod a kamo li neki drugi. nas kao evropski narod pa su zasuli uranijumom, posledice znas. Ima odlicna emisjija bas za gmo hranu i pricaju americki seljaci koji su bankrotirali i nemajus ta da izgube. koje ucene rade od MORANJA uzimanja semena od mosanta, novih specijalnih tehnologija a sve je pocelo aferom esirihije koli akd su pomrla neka deca od zarazenog mesa pa se prica provlaci do tog semena i nacina uzgoja krava i pilica. samo ne znam zasto mislis da je sve tako sareno u svetu. Ova planeta je veoma paklena samo mi imamo srece pa zivimo normalno na veliku vecinu stanovnistva. kapializam matori :isuse:
ficfiric Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Opet jaViđam ih ujutro od septembra 2011 kako ostavljaju tragove.Nekad rade paralelnosa oblakom, da ne bude sumnjivo. Kada vidite trag aviona, koji se ne raspada i ne može mu se videti početak, a kao d aje lenjirom povučen, budite sigurni da je chemtrail.Koriste naše bivše pilote koji poznaju topografiju kraja.Nekada vuku isprekidane tragove, namerno d abi nas psihološki ubili u pojam.Koji to mlazni avioni prave isprekidane tragove u normalnom preletu?Pravilno isprekidane.Ovo nije stvar za šalu, i preporučio bih onome [to eli da mi da NObela, da uhvati google u šake i pročita sve što je napisano.Ne moraju se bacati samo hemijska zagađenja, već mogu i mikroorganizmi.Možda ne prija nečijem uhu, onome ko želi da zna samo za odmor u zabavu, eventualno kladionice,ali nama čija deca rastu pod ovim nije svejedno jer treab od 5 do 10 godina da se bolesti počnu pojavljivati.Tada nastupa farmaceutska mafija, koja neće pomoći onome kome su se vlakna formirala u mozgu. Preporučujem (121) 100Ne Preporučujem (21) MajaNaravno da hemijsko zaprašivanje iz aviona ima veze sa kišom. Čim se naprave kišni oblaci, avioni neposredno pre toga prolete i poprskaju nebo kako bi se kišni oblaci razbili. Kada nema kiše, nema ni hrane! Preporučujem (115) 108Ne Preporučujem (7) srbTreba se dogovoriti sa svim Balkanskim zemljama da se ukinu dozvole za slobodan prelet, ili bar iznad Srbije i uvesti rusku protivvazdusnu odbranu jer nasa nema toliki domet. Treba izbaciti balone u vazduh sa kamerama i snimiti koji to avioni lete i kada. Najvise prelecu kada je oblacno jer se ne vide i sve sto izbace ode u oblake a onda u kisu pa u zemlju i na kraju pojedemo. Jedino ih zeznu oblaci i vetar pa ih oduvaju u pogresnom pravcu.Juce su nas dosta iznad Beograda zaprasili.Srbijo cuvaj se! Preporučujem (62) 54Ne Preporučujem (8) :Hail:
Time Crisis Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 ^^Lepo nisi siguran da li to neko ozbiljno piše ili mu dosadno pa se zafrkava. Opet, ako je potpuno ozbiljan, o kakvim promenama u društvu uopšte pričamo ako ljudi bez problema veruju da vlakna padaju kroz vazduh i lepe se na mozak.
Agni Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Treba izbaciti balone u vazduh sa kamerama i snimiti koji to avioni lete i kada. :Hail:Vis ti kako je nas covek snalazljiv, ocas posla se doseti kako da efikasno pratimo vazdusni saobracaj.
Prospero Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 amateri, to je predlagano još 99te da se ometaju avaxi i sateliti.
ficfiric Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 :Hail:Vis ti kako je nas covek snalazljiv, ocas posla se doseti kako da efikasno pratimo vazdusni saobracaj.Meni je najbolji ovaj momenat:Nekada vuku isprekidane tragove, namerno d abi nas psihološki ubili u pojam.Zamisljam coveka kako sa terase zuri u trag aviona, onda par minuta pizdi i psuje i vice komsijama "Je l' vidis sta nam rade", pa se opet ucuti i gleda u trag.Jebes mi sve, voleo bih da imam takvog komsiju
Prospero Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Jebes mi sve, voleo bih da imam takvog komsijupreseli se na čavić :P
svashtabezneshto Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Šapčani:)Sećate li se one dvojice blizanaca što su, da li krajem osamdesetih ili početkom devedesetih, šetali gradom sa šubarama na glavi i u nekim bundama. Pričalo se da su o očekivanju smaka sveta rasprodali svoje ne baš malo imanje da bi lepo i berićetno proživeli preostale dane planete?Pa posle kažu da Zorka nije uticala na mentalno rasuđivanje..:)
Halvard Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Tako je! Pokažimo rusku estradu! :Phttp://www.youtube.com/watch?v=TIGzKK2xXjE
ficfiric Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 preseli se na čavić :PTrue Šapčani:)Sećate li se one dvojice blizanaca što su, da li krajem osamdesetih ili početkom devedesetih, šetali gradom sa šubarama na glavi i u nekim bundama. Pričalo se da su o očekivanju smaka sveta rasprodali svoje ne baš malo imanje da bi lepo i berićetno proživeli preostale dane planete?Pa posle kažu da Zorka nije uticala na mentalno rasuđivanje.. :)Poznata mi ta prica. Cesto sam u parku vidjao dvojicu blizanaca kako ljuste pivo, ali nisam siguran da li su to oni, i da li je prica istinita.A Zorka je bacala beli trag u vis, vetar je to nosio verovatno na Cavic, cim su im se onoliko nahvatala vlakna na mozgu
Shan Jan Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Treba se dogovoriti sa svim Balkanskim zemljama da se ukinu dozvole za slobodan prelet, ili bar iznad Srbije i uvesti rusku protivvazdusnu odbranu jer nasa nema toliki domet
Time Crisis Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Nastavak priče:http://www.kurir-info.rs/drzavo-spreci-trovanje-srba-zaprasivanjem-clanak-451457
Recommended Posts