Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

Sad sam malo pogledao komentare. Auuuu. I to od ljudi koji umeju da koriste Internet.Kaže čovek "uzmi Google pa se obrazuj".Auuuu. :ph34r:

Posted

za te tragove aviona sam prvi put čula pre izvesnog vremena od nekih Španaca (u smislu da razni ljudi po svetu veruju u to)

Posted
svidja mi se ova formulacija "priznala". dakle to je nesto sto znaju apsolutno svi svedski politicari iz svih stranaka (iako je u pitanju ogromna tajna), a evo, ova je "priznala" :)ovo je pisano za one ljude koji misle da se svi nesrbi poznaju medjusobno.
Dobro je i to što Pernila nijednom rečju nije pominjala Srbiju, a naslov je "Na Srbe bacali otrov sa neba".
Posted
za te tragove aviona sam prvi put čula pre izvesnog vremena od nekih Španaca (u smislu da razni ljudi po svetu veruju u to)
Tačno, ovde su skupili impresivnu kolekciju komentara sa neta, poziva na nasilje, obaranje aviona i sličnih ludosti:http://metabunk.org/threads/251-Advocating-violence-against-quot-Chemtrail-quot-planes
Posted

Nesmem ni da pomenem od koga sam ja ovo za tragove cuo.

Posted

priti pliz?

Posted

race?Inace... daljinsko upravljanje ljudima...mmmm...

Posted
HAARRPP is out, Chemtrails are in!
- Nanočestice koje ostaju posle zaprašivanje čovek udiše i tako ih sjedinjuje s čitavim organizmom. Ulazeći u čoveka, na koži se stvaraju rane koje liče na riblju krljušt. Ove nanočestice mogu da uđu i u mozak i da ljudima menjaju svest - navodi se u istraživanju. Postoji sumnja da je cilj ove strukture daljinsko upravljanje živim bićima.
au, leb ti jebem...:isuse::lol::ph34r:
Posted

Komentari na vest objašnjavaju :)

Posted
HAARRPP is out, Chemtrails are in!
ja sam za sve to cula tek na forumuali ja ionako sve posljednja saznam
Posted

Jbga, i ja sam. I to na temi koju je pokrenuo PACEJAH.Ali nisam ulazio, jer sam mislio da je tema u nekom betty/mei fazonu, nekakva biohemijska analiza, doktorske studije, laboratorijska istrazivanja :wacko:Kad sam konacno otvorio, nisam mogao da verujem o cemu se radi :s_w:

Posted (edited)

vidi se da niste naprednjaci. oni su to osetili i znali jos u predizbornoj kampanji. tad doduse nije trovao nato, vec nasa vojska.http://youtu.be/REvHW0YUnxs

Ово је био врхунац безобзирности досадашње власт. Нисам до сада објављивао овакав материјал, али после овога, морам. На митингу Српске напредне странке у Новом Саду, пилотска акро група ВС је по наређењу свога министра,вероватно, у неколико прелета преко трга (а било је укупно 5 ) на коме се одржавао митинг, избацивала жуту боју из авиона. Неколико људи се жалило на необичан укус у устима, а једна девојка се онесвестила и на рукама је однета до кола хитне помоћи. Овако нешто није се дешавало ни за време Слободана Милошевића. Зар плаћамо порез да би нас тровала наша војска. Уверавали су нас да је то приватан плаћени лет, на авионима типа Јастреб, међутим када боље погледате снимак, видећете да се ради о авионима типа Галеб Г2 и да они још увек нису у цивилном власништву. Још једна ствар је специфична, а то су карактеристичне шаре на трупу и доњем делу авиона. Такву фарбу носи искључиво акро група ВС. Господо на власти, од вас се може све очекивати, али да хемијски дејствујете по сопственом народу, ако је и од вас, много је.
Edited by garoviks