Jump to content

Zaglupljivanje nacije

Featured Replies

@MilenaS

Kog Borisa? Bizetića? 

:Jova:

20 minutes ago, Filozof manijak said:

@MilenaS

Kog Borisa? Bizetića? 

6 hours ago, Filozof manijak said:

Ali LJuba-suva-inTELEgencija-Jovanović koji odgovara Georijevu i zove ga na fajt. 
Pa jbt ima li nešto nebulozniije od ovoga :isuse:

Slažem se sa bubamotom, ovaj srski_Bog_seksa neće dugo potrajati, obična potrošna roba

ja se navukao da vidim koji to reprezentativac Ljuba a on igrao u timu Nataše Bekvalac

Poznajem Natašinog bivšeg lično, pa mi ovo dođe još smešnije i nadrealnije nego što  ljudima izgleda.

Ma ovo Škoro pravi baz za Zov, pao im tiraž.

mislim, ovo je jasno da nije prosta tucha izmedju lucije i snupija, nego da su tu i neke ozbiljnije kuhinje sa ozbiljnijim shefovima na terenu. nije mi samo jasno zashto.

22 minutes ago, Filozof manijak said:

Poznajem Natašinog bivšeg lično, pa mi ovo dođe još smešnije i nadrealnije nego što  ljudima izgleda.

razradi malo ovo 

26 minutes ago, copkillah said:

razradi malo ovo 

Imaš pm

Moze i meni

7 hours ago, MilenaS said:

mene ovo više brine. Ostavite se Lava bolji je ono 1000 puta od Borisa

Opa.

Odgledao prvih pet minuta i nisam mogao dalje, otprilike do onog trenutka kada je uporedio zenu SJankovica sa Vucicevim bratom. Ovo nije obicno razocaranje, ovakve zamene teza imaju neki ozbiljniji razlog/motiv, sta god. 

Gde to moze da se gleda?

31 minutes ago, Filozof manijak said:

Imaš pm

ооо, do tell. je l ima piskav glasić i laprda na prazno?

p.s. u vezi teme hejta ljudi (koji smo mi), prvi put saznajem za postojanje tog ljube zato što je pisao georgijevu. 

39 minutes ago, namenski said:

Gde to moze da se gleda?

imas par stranica unazad

106, ticer je ostavio

Edited by radnik

Hvala :)

Ne znam čim se Ljuba sad bavi, ali rekao bih da pretenduje na neku funkciju, a ovo mu dodju kvalifikacije. Interesantno da mu je ovo jedan jedini tvit, valja jako krenuti. Mogao bi i meni taj pm. :)