Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, Filozof manijak said:

Ali LJuba-suva-inTELEgencija-Jovanović koji odgovara Georijevu i zove ga na fajt. 
Pa jbt ima li nešto nebulozniije od ovoga :isuse:

Slažem se sa bubamotom, ovaj srski_Bog_seksa neće dugo potrajati, obična potrošna roba

ja se navukao da vidim koji to reprezentativac Ljuba a on igrao u timu Nataše Bekvalac

Posted

Poznajem Natašinog bivšeg lično, pa mi ovo dođe još smešnije i nadrealnije nego što  ljudima izgleda.

Posted

Ma ovo Škoro pravi baz za Zov, pao im tiraž.

Posted

mislim, ovo je jasno da nije prosta tucha izmedju lucije i snupija, nego da su tu i neke ozbiljnije kuhinje sa ozbiljnijim shefovima na terenu. nije mi samo jasno zashto.

Posted
22 minutes ago, Filozof manijak said:

Poznajem Natašinog bivšeg lično, pa mi ovo dođe još smešnije i nadrealnije nego što  ljudima izgleda.

razradi malo ovo 

Posted
26 minutes ago, copkillah said:

razradi malo ovo 

Imaš pm

Posted
7 hours ago, MilenaS said:

mene ovo više brine. Ostavite se Lava bolji je ono 1000 puta od Borisa

Opa.

Odgledao prvih pet minuta i nisam mogao dalje, otprilike do onog trenutka kada je uporedio zenu SJankovica sa Vucicevim bratom. Ovo nije obicno razocaranje, ovakve zamene teza imaju neki ozbiljniji razlog/motiv, sta god. 

Posted
31 minutes ago, Filozof manijak said:

Imaš pm

ооо, do tell. je l ima piskav glasić i laprda na prazno?

p.s. u vezi teme hejta ljudi (koji smo mi), prvi put saznajem za postojanje tog ljube zato što je pisao georgijevu. 

Posted (edited)
39 minutes ago, namenski said:

Gde to moze da se gleda?

imas par stranica unazad

106, ticer je ostavio

Edited by radnik
Posted

Ne znam čim se Ljuba sad bavi, ali rekao bih da pretenduje na neku funkciju, a ovo mu dodju kvalifikacije. Interesantno da mu je ovo jedan jedini tvit, valja jako krenuti. Mogao bi i meni taj pm. :)