December 5, 20177 yr 6 hours ago, Filozof manijak said: Ali LJuba-suva-inTELEgencija-Jovanović koji odgovara Georijevu i zove ga na fajt. Pa jbt ima li nešto nebulozniije od ovoga Slažem se sa bubamotom, ovaj srski_Bog_seksa neće dugo potrajati, obična potrošna roba ja se navukao da vidim koji to reprezentativac Ljuba a on igrao u timu Nataše Bekvalac
December 5, 20177 yr Poznajem Natašinog bivšeg lično, pa mi ovo dođe još smešnije i nadrealnije nego što ljudima izgleda.
December 5, 20177 yr mislim, ovo je jasno da nije prosta tucha izmedju lucije i snupija, nego da su tu i neke ozbiljnije kuhinje sa ozbiljnijim shefovima na terenu. nije mi samo jasno zashto.
December 5, 20177 yr 22 minutes ago, Filozof manijak said: Poznajem Natašinog bivšeg lično, pa mi ovo dođe još smešnije i nadrealnije nego što ljudima izgleda. razradi malo ovo
December 5, 20177 yr 7 hours ago, MilenaS said: mene ovo više brine. Ostavite se Lava bolji je ono 1000 puta od Borisa Opa. Odgledao prvih pet minuta i nisam mogao dalje, otprilike do onog trenutka kada je uporedio zenu SJankovica sa Vucicevim bratom. Ovo nije obicno razocaranje, ovakve zamene teza imaju neki ozbiljniji razlog/motiv, sta god.
December 5, 20177 yr 31 minutes ago, Filozof manijak said: Imaš pm ооо, do tell. je l ima piskav glasić i laprda na prazno? p.s. u vezi teme hejta ljudi (koji smo mi), prvi put saznajem za postojanje tog ljube zato što je pisao georgijevu.
December 5, 20177 yr 39 minutes ago, namenski said: Gde to moze da se gleda? imas par stranica unazad 106, ticer je ostavio Edited December 5, 20177 yr by radnik
December 5, 20177 yr Ne znam čim se Ljuba sad bavi, ali rekao bih da pretenduje na neku funkciju, a ovo mu dodju kvalifikacije. Interesantno da mu je ovo jedan jedini tvit, valja jako krenuti. Mogao bi i meni taj pm.