Indy Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Mislim da je ovo trebalo da bude topik za sebe... Al' nema veze. Kačio sam već na Love topicu, koga zanima tehnički kako sve to treba da bude izvedeno, živahno je opisao ovaj tip ispod.http://www.youtube.com/watch?v=i4iFAUz5DGg
Skyhighatrist Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Zagrevanje a tu sledi i live report... ETA 2:30
copkillah Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ovde će da budu fotke.BTW ne mogu ni da zamislim koliko je bilo uzbudljivo pratiti dešavanja uživo 20.7.1969.
Arkadija Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 BTW ne mogu ni da zamislim koliko je bilo uzbudljivo pratiti dešavanja uživo 20.7.1969.Ja ne znam, bila sam beba, ali moj deda je zbog toga kupio novi televizor, mama i tata mi pričaju da je to bio celodnevni spektakl uz komentar Milivoja Jugina. Još kažu da im je to uspomena od koje se sećaju skoro svakog detalja, moja mama se seća i ko je sve dolazio od komšija da gleda Rekla bih da ih je baš dojmilo
Indy Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 ^ Milivoj Jugin = Inače, bio sam na moru, bez TV-a, te sam tako propustio direktni prenos. Valjda su moji računali, saće stalno da idu na mesec, biće još prilika...
Jolly Roger Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 (edited) Ja ne znam, bila sam beba, ali moj deda je zbog toga kupio novi televizor, mama i tata mi pričaju da je to bio celodnevni spektakl uz komentar Milivoja Jugina. Još kažu da im je to uspomena od koje se sećaju skoro svakog detalja, moja mama se seća i ko je sve dolazio od komšija da gleda Rekla bih da ih je baš dojmilo ^ Milivoj Jugin = Inače, bio sam na moru, bez TV-a, te sam tako propustio direktni prenos. Valjda su moji računali, saće stalno da idu na mesec, biće još prilika... :(BTW ne mogu ni da zamislim koliko je bilo uzbudljivo pratiti dešavanja uživo 20.7.1969.Zamisli tek uzbuđenje kada se čovek bude spuštao na Mars!Nažalost, kako stvari stoje, načekaćemo se do tada...EDIT: +1 za Jugin = Edited August 6, 2012 by Jolly Roger
Sestre Bronte Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 (edited) Najzad nešto da me malo razdrma. Nedostaje nam više ovakvih događaja. Edited August 6, 2012 by Zugurosh
Arkadija Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 :(Zamisli tek uzbuđenje kada se čovek bude spuštao na Mars!Nažalost, kako stvari stoje, načekaćemo se do tada...Kad se setim da sam u petom, šestom razredu bila milion posto ubeđena da ću moj 32. rođendan 2000. godine provesti na Marsu, a ono
Đipalo Junuz Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Valjda su instalirali i nekakve četke da sklanjaju prašinu sa kamera...Inače - kad me neko pita ko je Milivoj Jugin ja kažem: naš prvi astronaut ^_^
Recommended Posts