Прслин Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Поштоване колеге, управо ми из режије јављају да сам преузео челну позицију на нашој табели. Информација је још увек незванична, али бих ја свеједно отпочео курчење пошто желим до максимума да искористим сваки секунд у следеће две недеље, односно до следећег кола када ћу сасвим извесно да будем свргнут са престола.Дакле, ја сам цар. Хвала. Ко још не прати топик, нека стави подсетник да би одмах по објављивању мојим посланица могао да их прочита и да ми се диви.Растанимо се кратко уз традиционални фантази поздрав...Живео Праслин! Живео Праслин! Живео Праслин!А сада, химна:Боже правде, ти што спасеод пропасти досад нас,чуј и одсад наше гласеи одсад нам буди спас.Моћном руком води, бранибудућности српске брод.Боже, спаси, Боже, храни,српског Краља, српски род!Сложи српску браћу драгуна свак дичан славан рад,слога биће пораз врагу,а најјачи српству град.Нек на српској блиста гранибратске слоге златан плод.Боже, спаси, Боже, хранисрпског Краља, српски род!Нек на српско ведро челотвог не падне гнева гром,благослови Србу село,поље, њиву, град и дом!Кад наступе борбе дани,к победи му води ход.Боже, спаси, Боже, хранисрпског Краља, српски род!Из мрачнога сину гробасрпске Круне нови сјај:настало је ново доба,нову срећу, Боже, дај!Краљевину српску брани,петвековне борбе плод.Српског Краља, Боже, храни,моли ти се српски род!Живели! А сада британска химна, али на латинском јер ми се тако хоће: O Deus optime Salvum nunc facito Regem nostrum; Sic laeta victoria Comes et gloria Salvum jam facito Tu dominum.Наместу вољно!Мир-но!Наместу вољно!Вољ-но!Хвала мени. Ту ме чекајте.
Timmi Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 sta si preuzeo, imas nekih 200 bodova manje od pantelie koji ce jos malo da udje u prvih 1000
Прслин Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 :oСтража! Страаааааааааажаааааааааааааа! Баците овог дрзника лавовима!Не! Не лавовима! Шта је још грозније од лава? Шта је опасније? Шта је моћније? Знам!Баците га...Мени.
Прслин Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Ера моје власти се данас вероватно завршава. Волео бих да претходне две недеље памтите по процвату културе на топику, као и по миру који је владао. Знам да ће неки рећи да сам период проведен на првом месту Драфт х2х лиге искористио за грађење култа личности. Њима ћу да одговорим: када Вам Зоки заседне на чело сетићете се Pax Prasliniane.Успут, је л' 'оће бре неко да ми да неког неупотребљивог идиота попут ВдВ у замену за повређеног Боринија?
John Coltrane Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Kejhil, naravno, moze da igra i bez Terija i bez Luiza :P .
ducca Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Jes da nemam golmana ovo kolo, ali mi Rooney kapiten bar
zoki Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Jes da nemam golmana ovo kolo, ali mi Rooney kapiten bar Ali ti ni to verovatno neće biti dovoljno...
ducca Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Ulazak na drugi nalog gde mi je draft tim me konstantno zeza vec danima. Ne prepoznaje mi sifru, resetujem je iznova i iznova, udje prvi put i posle vise ne...
Прслин Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Мени се то дешавало када сам улазио преко Премијер лига налога, али је преко хомпејџа Фантазија радило ок.
zoki Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Meni se i dalje dešava preko Mozile, izlogujem se sa prvog naloga pa onda posle toga uradim login sa drugim... E, tada neće da uđe nego je fora da ugasiš tab i otvoriš novi, tad me prepozna sa drugog naloga... Valjda ste shvatili, objašnjavam u pizdu materinu... :D
Pokojni Ruxin Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Ponaša se da ne prepoznaje drugo logovanje ali kad se vratite na homepage stoji da ste uredno ulogovani na drugi tim. Tako je bar kod mene.Inače sam počeo da dominiram ovde, nek vam je sa srećom.
ducca Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Ovo kolo 39 poena, od cega Runi 28. Jedan sjajan transfer u vidu Pienara, uz brdo povreda. Sve u svemu fenjer :smoris:
Pokojni Ruxin Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Kul je što sam u ovakvom raspad kolu uspeo da ostavim Ruiza na klupi sa golom i asistencijom. A Wenger je morao da ubacio Gervinha da odigra 10 jebenih minuta...
Recommended Posts