Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League


Прслин

Recommended Posts

1. круг драфтаупиши име клуба Goalkeepers1.2.Defenders1.2.3.4.5.Midfielders1.2.3.4.5.Forwards1.2.3.Поштоване колеге менаџери, копирајте ово изнад (са све болдованом ознаком који је круг драфта у питању), упишите име свог клуба и на одговарајућу позицију упишите играча кога сте изабрали.Ко се следећи јави нека каже који по реду ја бирам.Тимови који учествују у Драфт лиги су:ФК КичмедисциплинаCuvari Tradicije IIZiginiThe RuxinsThe ImmortalsFC RoninSparkPPTPanteliaLos Diablos Utd Видећемо како нам иде ово бирање, па ћемо и да се договоримо колико играча на овај начин узимамо. Ако буде забавно, цео тим. Ако крене да гњави, пет ће бити довољно. И само стрпљиво, циљ нам је да пронађемо начин на који ово са драфтовањем може лепо да ради, па да следеће године навучемо остатак форума.Срећно!edit: Исправио превид, PPT убачен на списак.

Edited by Праслин
Link to comment
 • Replies 630
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Прслин

  121

 • ducca

  114

 • zoki

  75

 • Pokojni Ruxin

  72

1. круг драфтаLos Diablos UtdGoalkeepers1.2.Defenders1.2.3.4.5.Midfielders1.2.3.4.5.Forwards1. Rooney2.3.Praslin neka bira 3., npr. Lepo je ovo sve organizovao, mora i lepa pozicija na draftu ;)Inace izostavio si PPT iz spiska timova gore, ima nas 10 total.

Edited by ducca
Link to comment

1. круг драфтаFC RoninGoalkeepers1.2.Defenders1.2.3.4.5.Midfielders1.2.3.4.5.Forwards1. Aguero2.3.

Edited by John Coltrane
Link to comment

1. круг драфтаФК КичмедисциплинаGoalkeepers1.2.Defenders1.2.3.4.5.Midfielders1. Hazard2.3.4.5.Forwards1. 2.3.Драфтовани:GK:DEF:MID: HazardFOR: Rooney, Aguero,____________Можда би ваљало додавати свог играча на списак оних који су већ распоређени, биће касније лакше за праћење. Руни и Агуеро су логични први избори, исто бих и ја урадио. Као трећи сам био у дилеми Хазард или Папис Сисе, али од овог момка стварно много очекујем, па ћу радије да бунарим неке половне центарфоре него да останем без њега. А можда током драфта буде и неких нових куповина у правој Премијер лиги баш када сам ја на реду да бирам ;)

Link to comment

1. круг драфтаThe ImmortalsGoalkeepers1.2.Defenders1.2.3.4.5.Midfielders1.2.3.4.5.Forwards1. Papiss Cisse2.3.Драфтовани:GK:DEF:MID: HazardFOR: Rooney, Aguero, Papiss Cisse-----------------------------------------------------Da se cekiram i ja :)

Link to comment

1. круг драфтаČuvari tradicije IIGoalkeepers1.2.Defenders1.2.3.4.5.Midfielders1. Silva2.3.4.5.Forwards1. 2.3.Драфтовани:GK:DEF:MID: Hazard, SilvaFOR: Rooney, Aguero, Papiss CisseEvo i mene!!! :fantom:

Edited by zoki82
Link to comment

1. круг драфтаPPTGoalkeepers1.2.Defenders1.2.3.4.5.Midfielders1. Bale2.3.4.5.Forwards1. 2.3.Драфтовани:GK:DEF:MID: Hazard, SilvaFOR: Rooney, Aguero, Papiss Cisse

Link to comment

1. круг драфтаThe RuxinsGoalkeepers1.2.Defenders1.2.3.4.5.Midfielders1.2.3.4.5.Forwards1. Suarez2.3.Драфтовани:GK:DEF:MID: Hazard, Silva, BaleFOR: Rooney, Aguero, Papiss Cisse, Suarez

Gotovo da nisam pratio forum ovih dana pa mi nije baš sasvim jasno kako će sve ovo da funkcioniše na kraju, ali ću se svakako zapljunem na vreme... :)Jel draftujemo samo 3 igrača ili ceo tim? Nema nikakvih ograničenja tipa, broj igrača iz određenog tima, cena, i sl.?Edit - aha, sad sam pročitao uvodni post, prvi put sam preleteo preko njega i odleteo na sajt fantazija da vidim koga da biram dok me niste svi zajebali. :DPa ajde važi, bilo bi kul da biramo ovako ceo tim, ali videćemo več...

Edited by bob loblaw
Link to comment

Ja sam vec izabrao igraca u prvoj rundi, ali zar nije bilo reci da se napravi neki zreb i za redosled biranja u prvom krugu?Nije da nisam zadovoljan, ali mi je malo glupo da neko ko danas nije dolazio na forum, ili nije video topic, bude uskracen za nekoliko ponajboljih pikova u fantaziju.

Link to comment

1. круг драфтаZiginiGoalkeepers1.2.Defenders1.2.3.4.5.Midfielders1.Dempsey2.3.4.5.Forwards1.2.3.Драфтовани:GK:DEF:MID: Hazard, Silva, Bale, DempseyFOR: Rooney, Aguero, Papiss Cisse, Suarezovo izgleda mnogo komplikovano i nepregledno

Edited by tsva
Link to comment

Jbg Praslin rekao jos pre par dana da kad otvori topik kako ga ko vidi takav je redosled. Niko se nije bunio tako da kapiram da je to to. Ja sticajem okolnosti prvi video i birao, ali ako padne dogovor o nekakvom zrebu ja sam za, neka se ponisti ovo do sada. Mada ne znam kako to izveti, u ovom "virtuelnom svetu"...Npr. ja izabrah prvi, ali u 2. krugu biram kad svi odberu po dva puta fakticki, znaci 20. pik sto je tezak kurac, ali sta sad...U svakom slucaju, bilo bi dobro da svi iznesu nekakav predlog kako odraditi ovo oko biranja i kasnije transfera. Mramo imati ground rules do pocetka sezone. Da li 3 pika ostaju u timu do kraja bez obzira na sve ili se mogu menjati? Ako mogu, onda da li samo igraci koji nisu birani...itd.edit: kolko vidim jos dvojica biraju pa krece 2. runda unazad. Za sad sve deluje jasno. Posle 3. kruga moze doci do bagovanja...

Edited by ducca
Link to comment

Направио сам грешку што нисам копи пејстовао сва правила и објашњења која сам током протеклих недеља расуо по топику обичне фантази лиге, али сам мислио да хард кор играчи попут вас све то будно прате. Покушаћу сада да отклоним дилеме које имате и да одговорим на питања која сте поставили.Још једном вас молим да имате стрпљења, заједно покушавамо да пронађемо најбољи начин да ово функционише. Због тога, ако имате неку озбиљну примедбу немојте само да је изнесете, већ размислите и шта би било решење па и то напишите.

Ja sam vec izabrao igraca u prvoj rundi, ali zar nije bilo reci da se napravi neki zreb i za redosled biranja u prvom krugu?Nije da nisam zadovoljan, ali mi je malo glupo da neko ko danas nije dolazio na forum, ili nije video topic, bude uskracen za nekoliko ponajboljih pikova u fantaziju.
Најавио сам у главном топику да ћу у неком тренутку да отворим Драфт топик и да ће бирање бити по редоследу којим менаџери (ужасно ми глупо да користим ово "менаџери", али морам да направим дистинкцију у односу на "играче" које бирамо) постују на том топику. Пошто не знате тренутак отварања, то је својеврстан жреб јер од среће зависи да ли ћете да дођете на форум један сат или један дан након отварања топика. Једина мањкавост оваквог приступа је што ја знам када ћу да почнем, па сам због тога молио модерацију да они започну топик. Нисам наишао на разумевање, те сам због тога након отварања топика првог следећег - не знајући ко ће то да буде - замолио да одреди када ја бирам. Сада на други део примедбе, онај који каже да су повлашћени играчи који раније бирају: први менаџер у прва два три круга има 1. и 20. и 30. пик, други има 2. и 19. и 29. пик, а - на пример - десети има 10. и 11. и 21. пик. Тај редослед је објашњен још у првом посту у обичном Фантази топику, истина у спојлеру. Мени се чак чинило да је толико боље бити при крају листе да ће већина играча оклевати са постовањем у Драфту како би били што ближе крају листе. Дуца очигледно не размишља тако, па ме наградио високим трећим местом. :)
edit: kolko vidim jos dvojica biraju pa krece 2. runda unazad. Za sad sve deluje jasno. Posle 3. kruga moze doci do bagovanja...
Предлажем да и после трећег круга наставимо истим принципом, од последњег ка првом. Имамо форе десетак дана да изаберемо цео тим, са два логовања дневно стижемо без фрке. Ако је заморно - мени није, ја се стресем од сваког избора до сада - онда да скраћујемо на рецимо пет драфтованих играча. Али хајде о томе да се договоримо када прође треће коло, до тада ћемо или да се уиграмо или да се распаднемо.
U svakom slucaju, bilo bi dobro da svi iznesu nekakav predlog kako odraditi ovo oko biranja i kasnije transfera. Mramo imati ground rules do pocetka sezone. Da li 3 pika ostaju u timu do kraja bez obzira na sve ili se mogu menjati? Ako mogu, onda da li samo igraci koji nisu birani...itd.
Имамо две варијанте.1.) ако на драфту бирамо до 5 играча онда тих 5 драфтованих остаје у тиму до зимског прелазног рока. У зимском прелазном року организујемо нови драфт за замене: свако каже кога би од 5 првобитно изабраних мењао, па креће зимски драфт. Редослед бирања је од најгоре пласираног у класик Драфт лиги до најбоље пласираног у класик Драфт лиги. Остатак тима, недрафтовани, се мењају када ко хоће, како током сезоне тако и у зимском прелазном року и нема везе да ли их неко има у тиму или не - заштићени су само играчи са Драфта, они су недодирљиви и не могу да се бирају осим ако их се пред зимски Драфт власник не одрекне.2.) ако на драфту бирамо цео тим, онда нема мењања играча до зимског прелазног рока. У зимском прелазном року свако каже које играче хоће да промени, па крећемо нови драфт. Редослед бирања је од најгоре пласираног у том тренутку ка најбоље пласираном у том тренутку.Дуцо, морам да ти се захвалим на томе што си разумео све до сада, да није твојих постова истриповао бих да неразговетно лупетам. :thumbsup:
ovo izgleda mnogo komplikovano i nepregledno
Требало је да урадиш три ствари у првом кругу драфта: да у квотованом посту напишеш име свог тима на месту где пише "упиши име тима", да изабереш једног играча и да га упишеш у листу изабраних играча. Ти си од те три ствари урадио само једну. Зрно концентрације више него до сада и све ће бити мање компликовано и непрегледно, сигуран сам. Стварно мислим да све ово није прекомпликовано: бирамо редом по једног играча, направимо тим и до зиме или радимо са пола тима исто што и у обичном фантазију или не радимо апсолутно ништа осим одређивања капитена и првог тима. Направиo сам и h2h драфт лигу за исте играче које су и у класику, видећемо која је занимљивија када кренемо са ђускањем. Код је:

45432-155648

Link to comment
Сада на други део примедбе, онај који каже да су повлашћени играчи који раније бирају:
Ja nemam zamerku na način biranja, jer ni ne znam kako bi mogli da obavimo žreb. Isto tako, temu sam video odmah po otvaranju ali sam čekao da bar budem četvrti jer mislim da je bolje imati manje pikove u drugom i trećem krugu, niko neće biti oštećen time što kasnije bira u prvom...
2.) ако на драфту бирамо цео тим, онда нема мењања играча до зимског прелазног рока.
Da se zadržimo na 5 igrača u draftu, bilo bi glupo da nedeljno ne pravimo po jedan transfer od nebiranih igrača?! Imam čak i jedan hard kor predlog, da zimski draft bude isti kao i ovaj sad, svi od nule, ponovo biramo po 5 i prvi pik ima poslednji na tabeli.. :unsure:
Link to comment

Bez brige Prasline, sto se mene tice pravila su jasna i ne deluje mi komplikovano, inace se ne bih ni prijavljivao. Jedino mi je promaklo ovo za otvaranje topika i redosleda biranja, zato sam i pitao. 5 igraca na draftu za pocetak, a za posle da vidimo.Evo predloga: da uvedemo "trejd", gde bi mogli da razmenjujemo igrace koji su draftovani izmedju sebe, ako za tim postoji potreba. Ali mislim da bi to moglo da funkcionise jedino ako ne draftujemo ceo tim.

Link to comment

I ja sam za ograniceni broj igraca na draftu, ne znam ni kako bi bilo izvodljivo sastaviti nesto sa po 15 draftovanih. Drugo, ako odaberemo tim u startu izgubice se zanimanje jer nece biti nikakve aktivnosti do Nove godine. Za sad po 5 draftovanih deluje ok.Takodje imam zamerku na princip da se posle prvog kruga okrene redosled i takav zadrzi u svim krugovima, sto ce reci da prvi sa drafta automatski biva veoma hendikepiran do kraja drafta. Dodje mi da se odreknem prvog pika jbg... Predlog je da od 3. kruga se ili vrati redosled 1-10 i tako menja u krug. Ili da se neki novi princip uzme u 3. krugu, ne znam ni sam...I naravno nisam za nulti draft na zimu, prosto ko hoce da menja hoce, ako nece nikom nista.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...