zoki Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Ja sam na pragu prvog poraza, Sam vodi laganih 18 razlike.. ,A što se tiče trejdova, voljan sam da menjam A. Ekota, Sigurdsona i Silvu pa izvolite ko hoće... :D
Прслин Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Хоћеш Балотелија за Силву, Бента за Сигурдсона и Боринија за Екотоа? Или их другачије распореди, али 'ајде 3 за три па да сазнамо ко је већи баксуз.
Pokojni Ruxin Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) Ja nudim Ruiza za Sigurdsona pa izaberi. Vec imam Vertongena iz odbrane Totenhema, a nisam bas toliko bezobrazan da trazim Silvu. :)Mozda bih nudio i Adebayora na trejd, ali kapiram da niko nije zainteresovan da se bakce sa tim pajserom...Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Edited September 30, 2012 by bob loblaw
Behemoth Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 У овом колу спектакл: имам 18 поена и чекам Нолана, Бента и МекОулија. За победу ми је потребно да сва тројица изађу на терен и остану тамо 60 минута пошто Бехемот има масивних 22 поена као финални скор. Како ме иде, сигуран сам да ће сви да добију по жути.Bice napeto do samog kraja :)
zoki Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Хоћеш Балотелија за Силву, Бента за Сигурдсона и Боринија за Екотоа? Или их другачије распореди, али 'ајде 3 за три па да сазнамо ко је већи баксуз. Ja nudim Ruiza za Sigurdsona pa izaberi. Vec imam Vertongena iz odbrane Totenhema, a nisam bas toliko bezobrazan da trazim Silvu. :)Mozda bih nudio i Adebayora na trejd, ali kapiram da niko nije zainteresovan da se bakce sa tim pajserom...Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2Neću napadače, imam dva draftovana, treba mi jedno slobodno mesto koje ću da kombinujem.. Aj dalje... :D
Pokojni Ruxin Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Ne mozemo Praslin i ja nikog zajebati da mu uvalimo spica. Dodje mi da sad ponudim Suareza. :DDa mi bar Adebayor proigra pa mi bolja navala i ne treba...Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Прслин Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Bice napeto do samog kraja :)Па и неће, пошто је мој нежељени Бент забио и трећи пут за редом. Леп дуел.
Pokojni Ruxin Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) Do jaja je ovaj Draft. U penisu sam generealno, ali sam zato sad ostvario možda i najbolji skor u PL ikada. :D(84+Jusi sutra) Edited September 30, 2012 by bob loblaw
Timmi Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) meni je najbolje od svega sto bi pantelia sa svojim draft timom bio prvi u pravoj classic ligi.jos bolje je sto mu je ovo drugi poraz u h2h. :Dedit2: h2h -> draft Edited September 30, 2012 by Timmi
Pokojni Ruxin Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) Nisam to izvalio. Draft liga - where amazing things happen :D :Hail:I onda kukaju nije zanimljivo... Edited September 30, 2012 by bob loblaw
Прслин Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 (edited) Meни нагло постало занимљиво чим сам добио дуел. 'Ладно престижем Пантелију у х2х иако је у ових 6 кола скупио скоро 100 поена више од мене. Да све буде луђе, са овим тимом нисам правио казнене бодове за додатне измене.едит: додао "скоро" Edited September 30, 2012 by Праслин
pantelia Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Jebiga, imam nezgodne i iscrpljujuce duele skoro svako kolo, kako ko pobudali i zvizne po 3 gola tako ga protivnik ima u timu, obicno kao kapitena :)P. S. Draft je do jaja stvar . Sledece godine bar duplo vise da nas bude.
Behemoth Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Ne znam bas za to duplo vise...nece biti dovoljno igraca da se izaberu, a da nesto valjaju.Ja sam za bilo kakav trejd, nudim Lamparda i Papis Sisea, a ako neko bas insistira i Van der Varta :)U stvari voljan sam da trejdujem bilo koga, jer nesto moram da menjam.
Recommended Posts