Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League

Прслин

Recommended Posts

Posted

Ja sam na pragu prvog poraza, Sam vodi laganih 18 razlike.. ,A što se tiče trejdova, voljan sam da menjam A. Ekota, Sigurdsona i Silvu pa izvolite ko hoće... :D

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

121

• ducca

114

• zoki

75

• Pokojni Ruxin

72

Posted

Хоћеш Балотелија за Силву, Бента за Сигурдсона и Боринија за Екотоа? Или их другачије распореди, али 'ајде 3 за три па да сазнамо ко је већи баксуз.

Posted (edited)

Ja nudim Ruiza za Sigurdsona pa izaberi. Vec imam Vertongena iz odbrane Totenhema, a nisam bas toliko bezobrazan da trazim Silvu. :)Mozda bih nudio i Adebayora na trejd, ali kapiram da niko nije zainteresovan da se bakce sa tim pajserom...Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

Edited by bob loblaw
Posted
:lol:У овом колу спектакл: имам 18 поена и чекам Нолана, Бента и МекОулија. За победу ми је потребно да сва тројица изађу на терен и остану тамо 60 минута пошто Бехемот има масивних 22 поена као финални скор. Како ме иде, сигуран сам да ће сви да добију по жути.
Bice napeto do samog kraja :)
Posted
Хоћеш Балотелија за Силву, Бента за Сигурдсона и Боринија за Екотоа? Или их другачије распореди, али 'ајде 3 за три па да сазнамо ко је већи баксуз.
Ja nudim Ruiza za Sigurdsona pa izaberi. Vec imam Vertongena iz odbrane Totenhema, a nisam bas toliko bezobrazan da trazim Silvu. :)Mozda bih nudio i Adebayora na trejd, ali kapiram da niko nije zainteresovan da se bakce sa tim pajserom...Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Neću napadače, imam dva draftovana, treba mi jedno slobodno mesto koje ću da kombinujem.. Aj dalje... :D
Posted

Ne mozemo Praslin i ja nikog zajebati da mu uvalimo spica. Dodje mi da sad ponudim Suareza. :DDa mi bar Adebayor proigra pa mi bolja navala™ i ne treba...Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

Posted
Bice napeto do samog kraja :)
Па и неће, пошто је мој нежељени Бент забио и трећи пут за редом. Леп дуел. smileyvault-cute-big-smiley-animated-010.gif
Posted (edited)

Do jaja je ovaj Draft. U penisu sam generealno, ali sam zato sad ostvario možda i najbolji skor u PL ikada. :D(84+Jusi sutra)

Edited by bob loblaw
Posted (edited)

meni je najbolje od svega sto bi pantelia sa svojim draft timom bio prvi u pravoj classic ligi.jos bolje je sto mu je ovo drugi poraz u h2h. :Dedit2: h2h -> draft

Edited by Timmi
Posted (edited)

Nisam to izvalio. Draft liga - where amazing things happen :D :Hail:I onda kukaju nije zanimljivo... :thumbdown:

Edited by bob loblaw
Posted (edited)

Meни нагло постало занимљиво чим сам добио дуел. :ss1:'Ладно престижем Пантелију у х2х иако је у ових 6 кола скупио скоро 100 поена више од мене. Да све буде луђе, са овим тимом нисам правио казнене бодове за додатне измене.едит: додао "скоро" :blush:

Edited by Праслин
Posted

Jebiga, imam nezgodne i iscrpljujuce duele skoro svako kolo, kako ko pobudali i zvizne po 3 gola tako ga protivnik ima u timu, obicno kao kapitena :)P. S. Draft je do jaja stvar :thumbup:. Sledece godine bar duplo vise da nas bude.

Posted

Ne znam bas za to duplo vise...nece biti dovoljno igraca da se izaberu, a da nesto valjaju.Ja sam za bilo kakav trejd, nudim Lamparda i Papis Sisea, a ako neko bas insistira i Van der Varta :)U stvari voljan sam da trejdujem bilo koga, jer nesto moram da menjam.

Posted

Ajde Kune kume, digni me sa dna :naughty:

Posted

Срећом ту је Азар. :naughty: