September 30, 201212 yr Ja sam na pragu prvog poraza, Sam vodi laganih 18 razlike.. ,A što se tiče trejdova, voljan sam da menjam A. Ekota, Sigurdsona i Silvu pa izvolite ko hoće... :D
September 30, 201212 yr Author Хоћеш Балотелија за Силву, Бента за Сигурдсона и Боринија за Екотоа? Или их другачије распореди, али 'ајде 3 за три па да сазнамо ко је већи баксуз.
September 30, 201212 yr Ja nudim Ruiza za Sigurdsona pa izaberi. Vec imam Vertongena iz odbrane Totenhema, a nisam bas toliko bezobrazan da trazim Silvu. :)Mozda bih nudio i Adebayora na trejd, ali kapiram da niko nije zainteresovan da se bakce sa tim pajserom...Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Edited September 30, 201212 yr by bob loblaw
September 30, 201212 yr У овом колу спектакл: имам 18 поена и чекам Нолана, Бента и МекОулија. За победу ми је потребно да сва тројица изађу на терен и остану тамо 60 минута пошто Бехемот има масивних 22 поена као финални скор. Како ме иде, сигуран сам да ће сви да добију по жути.Bice napeto do samog kraja :)
September 30, 201212 yr Хоћеш Балотелија за Силву, Бента за Сигурдсона и Боринија за Екотоа? Или их другачије распореди, али 'ајде 3 за три па да сазнамо ко је већи баксуз. Ja nudim Ruiza za Sigurdsona pa izaberi. Vec imam Vertongena iz odbrane Totenhema, a nisam bas toliko bezobrazan da trazim Silvu. :)Mozda bih nudio i Adebayora na trejd, ali kapiram da niko nije zainteresovan da se bakce sa tim pajserom...Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2Neću napadače, imam dva draftovana, treba mi jedno slobodno mesto koje ću da kombinujem.. Aj dalje... :D
September 30, 201212 yr Ne mozemo Praslin i ja nikog zajebati da mu uvalimo spica. Dodje mi da sad ponudim Suareza. :DDa mi bar Adebayor proigra pa mi bolja navala i ne treba...Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
September 30, 201212 yr Author Bice napeto do samog kraja :)Па и неће, пошто је мој нежељени Бент забио и трећи пут за редом. Леп дуел.
September 30, 201212 yr Do jaja je ovaj Draft. U penisu sam generealno, ali sam zato sad ostvario možda i najbolji skor u PL ikada. :D(84+Jusi sutra) Edited September 30, 201212 yr by bob loblaw
September 30, 201212 yr meni je najbolje od svega sto bi pantelia sa svojim draft timom bio prvi u pravoj classic ligi.jos bolje je sto mu je ovo drugi poraz u h2h. :Dedit2: h2h -> draft Edited September 30, 201212 yr by Timmi
September 30, 201212 yr Nisam to izvalio. Draft liga - where amazing things happen :D :Hail:I onda kukaju nije zanimljivo... Edited September 30, 201212 yr by bob loblaw
September 30, 201212 yr Author Meни нагло постало занимљиво чим сам добио дуел. 'Ладно престижем Пантелију у х2х иако је у ових 6 кола скупио скоро 100 поена више од мене. Да све буде луђе, са овим тимом нисам правио казнене бодове за додатне измене.едит: додао "скоро" Edited September 30, 201212 yr by Праслин
September 30, 201212 yr Jebiga, imam nezgodne i iscrpljujuce duele skoro svako kolo, kako ko pobudali i zvizne po 3 gola tako ga protivnik ima u timu, obicno kao kapitena :)P. S. Draft je do jaja stvar . Sledece godine bar duplo vise da nas bude.
October 1, 201212 yr Ne znam bas za to duplo vise...nece biti dovoljno igraca da se izaberu, a da nesto valjaju.Ja sam za bilo kakav trejd, nudim Lamparda i Papis Sisea, a ako neko bas insistira i Van der Varta :)U stvari voljan sam da trejdujem bilo koga, jer nesto moram da menjam.