ducca Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 U draftu se raspadam, ne zna se ko je veci promasaj od koga, izvlace me samo nedraftovani igraci tipa Rafaela, Gibsa i Artete. :frust:Cisto da se podsetim, kakve behu opcije da se zameni draftovan igrac pre januara? Nikakve pretpostavljam...
Behemoth Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Vise jedan.Mozda samo trejd pre januara.A i kad bude prozor za transfere, kako cemo da resimo ako ja npr. draftujem Artetu, a njega ima jos 3 igraca pored mene?
ducca Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 To ce biti zeznuto. Otprilike da ce morati da bude nekakav koncenzus...Ja bih licno dao bubreg da se otvori bar jedan trejd/transfer draftovanih igraca pre januara
Behemoth Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Dyer za 13 minuta crveni karton, a kapiten Lampard pocinje sa klupe :isuse:Verovatno ce da udje u igru u 92. minutu, cisto da mi se ne dupliraju poeni zameniku.
John Coltrane Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Same here, uspeo sam da predam fenjer-nadam se zauvek
zoki Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 U derbiju kola neočekivano pobeđen pantelia, ubacivanje Lamberta i davanje mu trake se isplatilo.. :D Prvo mesto u H2H...
ducca Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Riki objasnio . Draft tim mi je inace pocepao "glavni tim" 20 razlike, sa sve raspadima tipa Alena, pocrvenelog Dyera i Runija.
Прслин Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Поздрав, сапатници. Мислио сам да ће ми драфт више пријати, а сада ми бављење њиме пада тешко попут трчања у тесним патикама. Како да га оживимо?Иначе, и мени драфт тим дупло бољи од регуларног и сада то користим као оправдање за све остале животне неактивности: не дирам ништа да не покварим нешто :)
Behemoth Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Kod mene je obrnuto. Regularni tim dobro igra, dok su The Immortals u kanalu.Mozda bismo mogli da uvedemo vanredni transfer prozor? Posto ima dosta igraca koji se zale?
ducca Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 NIje sto sam se oporavio malo zadnja 2 kola (i sto su Rooney i Williamson zaigrali :P ), i dalje imam rupe u timu ali mozda ipak izdrzati do januara pa da vidimo gde smo...
Pokojni Ruxin Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Pa nek se žale, ko nas jebe sami smo birali, to je valjda poenta drafta. (valjda ja kao pretposlednji imam pravo da to kažem :D)Mislim da bi u budućnosti definitivno trebali da draftujemo što više igrača, jer će uvek da se nametne par jeftinih igrača koji dominiraju a nisu draftovani, i opet će svi da imaju po nekoliko istih igrača u timu a to ubija draž. Takođe sam hteo da predložim da kapiten mora da bude iz redova draftovanih, da bi tako stavili veći akcenat na izabrane igrače, ali bilo mi glupo da se sa tim javljam posle prethodnog kola, da ne ispadne da kukam samo zato što me neprijatelj odvalio na Lamberta kapitena. :blush:I malo je smor što smo svi neljudi pa neće biti ni jednog trejda do kraja godine kako smo krenuli, ali to je već do nas. :(
Pokojni Ruxin Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Popunio sam sva 3 mesta u spicu, i ja sam kukao par puta da se otarasim Ruiza bilo kako ali niko nije bio zainteresovan. A pravo da ti kazem verovatno bih rizikovao da imam prostora...mora i taj lik proraditi pre ili kasnije.Suarez © :Hail:Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Pokojni Ruxin Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 (edited) Moram, čekao sam dugo na ovo Добродошли у једину лигу у којој Азар Suarez и Мику Mata играју само у једном тиму. Edited September 29, 2012 by bob loblaw
Прслин Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 У овом колу спектакл: имам 18 поена и чекам Нолана, Бента и МекОулија. За победу ми је потребно да сва тројица изађу на терен и остану тамо 60 минута пошто Бехемот има масивних 22 поена као финални скор. Како ме иде, сигуран сам да ће сви да добију по жути.
Recommended Posts