August 31, 201212 yr Author Auh...VdV izgleda ode u Hamburger Нећеш веровати, али данас је твој срећан дан. Ја сам још на почетку топика најавио да ћу да мењам нападаче по сваку цену ако Керол дође у Вест Хем. Дакле: дајем ти Бента за Ван дер Варта како бих ослободио то једно место у нападу. Бент ће да проради пре или касније, а пошто ће изгледа Демпси у Астон Вилу, то ће изгледа бити раније.едит: заборавио сам да споменем да морамо да сачекамо следеће коло пошто сам већ направио неке измене и не иде ми се у додатни минус.edit2: ако неко други хоће да мења неког употребљивијег играча средине или одбране за Бента или Балотелија, нека се јави до следећег кола или нека заувек ћути. Edited August 31, 201212 yr by Праслин
August 31, 201212 yr Author Ништа онда. Ти задржи Ван дер Варта, а ја ћу Керола да купим за регуларни Фантази тим. :fantom:
August 31, 201212 yr Ih bre al' si ti tezak na pregovorima :) Posto svakako cekamo sledece kolo, moram da se preracunam jos jednom pa da vidimo sta i kako.Uglavnom, ovo kolo igram sa desetoricom, osim ako ne odem u minus.
September 1, 201212 yr A što bi i startovao Adebayor ©, da osvaja tu neke bodove i ruši mi koncepciju... Edited September 1, 201212 yr by bob loblaw
September 2, 201212 yr Sad samo 3 gola Sisea mogu da me spasu protiv Cuvara, pod uslovom da RvP ne zamrezi jos neki.
September 3, 201212 yr Author Тими, честитам. Без Азара нисам имао шансе, чак ни са твојим невиђеним баксузлуком у овом колу.
September 3, 201212 yr Тими, честитам. Без Азара нисам имао шансе, чак ни са твојим невиђеним баксузлуком у овом колу.hvala, hvala. jbg, ostade snodgrassovih 10 na klupi. zasluzio sam da dobijem ako nista drugo zato sto sam ovako seksi ubo djeksona pred ovo kolo. :)
September 15, 201212 yr Mertezaker umesto Simpsona i ostaje jos 1 free transfer, prosto nemam ideju sta sa njim. Nadam se ulasku(i ucinku) Aguera -_-
September 15, 201212 yr Kod mene mladjani Dzenkinson umesto matorog Galasa.Igram protiv Ruxinsa koji ima skor 0-3.
September 17, 201212 yr Sledeci put cu ekipu sa drafta da prijavim i na obican fantasy.Ovde :0.6: a tamo Edited September 17, 201212 yr by pantelia