Прслин Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 (edited) Auh...VdV izgleda ode u Hamburger Нећеш веровати, али данас је твој срећан дан. Ја сам још на почетку топика најавио да ћу да мењам нападаче по сваку цену ако Керол дође у Вест Хем. Дакле: дајем ти Бента за Ван дер Варта како бих ослободио то једно место у нападу. Бент ће да проради пре или касније, а пошто ће изгледа Демпси у Астон Вилу, то ће изгледа бити раније.едит: заборавио сам да споменем да морамо да сачекамо следеће коло пошто сам већ направио неке измене и не иде ми се у додатни минус.edit2: ако неко други хоће да мења неког употребљивијег играча средине или одбране за Бента или Балотелија, нека се јави до следећег кола или нека заувек ћути. Edited August 31, 2012 by Праслин
Прслин Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Ништа онда. Ти задржи Ван дер Варта, а ја ћу Керола да купим за регуларни Фантази тим. :fantom:
Behemoth Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ih bre al' si ti tezak na pregovorima :) Posto svakako cekamo sledece kolo, moram da se preracunam jos jednom pa da vidimo sta i kako.Uglavnom, ovo kolo igram sa desetoricom, osim ako ne odem u minus.
Pokojni Ruxin Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Tsva aj daj Sinclaira za Ruiza, kao da će da igra sad u Sitiju...
Pokojni Ruxin Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 (edited) A što bi i startovao Adebayor ©, da osvaja tu neke bodove i ruši mi koncepciju... Edited September 1, 2012 by bob loblaw
pantelia Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Naravno, Aston Vila je proigrala cim nema NZogbie <_<
Behemoth Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Sad samo 3 gola Sisea mogu da me spasu protiv Cuvara, pod uslovom da RvP ne zamrezi jos neki.
Прслин Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Тими, честитам. Без Азара нисам имао шансе, чак ни са твојим невиђеним баксузлуком у овом колу.
Timmi Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Тими, честитам. Без Азара нисам имао шансе, чак ни са твојим невиђеним баксузлуком у овом колу.hvala, hvala. jbg, ostade snodgrassovih 10 na klupi. zasluzio sam da dobijem ako nista drugo zato sto sam ovako seksi ubo djeksona pred ovo kolo. :)
John Coltrane Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Mertezaker umesto Simpsona i ostaje jos 1 free transfer, prosto nemam ideju sta sa njim. Nadam se ulasku(i ucinku) Aguera -_-
Behemoth Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Kod mene mladjani Dzenkinson umesto matorog Galasa.Igram protiv Ruxinsa koji ima skor 0-3.
pantelia Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 (edited) Sledeci put cu ekipu sa drafta da prijavim i na obican fantasy.Ovde :0.6: a tamo Edited September 17, 2012 by pantelia
Recommended Posts