Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League

Прслин

Recommended Posts

Posted

Добродошли у једину лигу у којој Азар и Мику играју само у једном тиму. :whistle:

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

121

• ducca

114

• zoki

75

• Pokojni Ruxin

72

Posted

Zar nismo rekli da je Miču a ne Miku?

Posted (edited)

Iskoristio divlju kartu, za sad se ne žalim...Fellaini gol, Dyer i Cleverley po ass.Edit - Ruiz mi je doduše ostao na klupi, a ima asistenciju...Edit 2 - A Moyes me trpa ko vola...zamenio sam Heitingu Hibbertom :D

Edited by bob loblaw
Posted

Da Felaini je dobar mada je igrao dosta promenljivo prethodnih sezona. Razmisljam da ga uzmem za sledece kolo umesto Artete.Meni mozda ulete u tim sve tri zamene. Reding odlozen, Odemiwingie nije u protokolu, a Luiz nije siguran da ce da igra.Sva sreca pa igram sa Ziginima ovo kolo :D

Posted

Prasline računaj da sam ti zvanično uputio teške reči! :fur:

Posted

49 poena, druga pobeda u H2H protiv Johna, Klasik neću ni da računam, tu Praslin dominira sa Azarom i Mićom.. :fantom:

Posted
Iskoristio divlju kartu, za sad se ne žalim...Fellaini gol, Dyer i Cleverley po ass.Edit - Ruiz mi je doduše ostao na klupi, a ima asistenciju...Edit 2 - A Moyes me trpa ko vola...zamenio sam Heitingu Hibbertom :D
zar se sme koristiti divlja karta?zar nije dogovoreno - jedna izmena po kolu?
Posted

Hm, nisam razmisljao o tome pravo da ti kazem...najavio sam ovde da koristm wc, niko nije imao nista protiv. Ako sam zajebao stvar kaznjavajte slobodno, kako mi je krenuo ovaj fantazi sto se pre zakucam na dno svih tabela to ce mi lakse biti :(Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Posted

nema sanse da budes gori od mene - ni teoretske

Posted

i ja bih voleo da je iskoristim ako je doizvoljenoima li gde konacna lista pikova da ne zajebem nesto?

Posted (edited)

Ima na prvoj strani topica...ali onog zvaničnog, ne ovog, zajebo se uča.

Edited by bob loblaw
Posted
Prasline računaj da sam ti zvanično uputio teške reči! :fur:
Рачунам и када све саберем разлика је толика да се од среће одузмем.Може вајлд-кард, могу измене неограничено, договорили смо се то пре пар страна. Предлог да се ограничавају и измене недрафтованих играча је постојао само у време када смо планирали да имамо по 5 драфтованих у тиму. Овако, са 8, нема смисла било шта више ограничавати.Да ли има заинтересованих за трејд неког од моја три нападача? У понуди су Бент, Борини и Балотели. Заинтересован сам за играче одбране или средине, желим да ослободим бар једно место за некога ко ће понекад да да гола или има асистенцију.
Posted
Да ли има заинтересованих за трејд неког од моја три нападача? У понуди су Бент, Борини и Балотели. Заинтересован сам за играче одбране или средине, желим да ослободим бар једно место за некога ко ће понекад да да гола или има асистенцију.
Dajem Van der Vaarta za Balotelija.
Posted

Хммм... ако остане у Тотенхему након краја прелазног рока онда можда. Или Луиза одмах? :naughty:Још нека понуда?

Posted

Luiza ne dam :DMozda bih razmislio i Borinija cak da uzmem za VdV.