Прслин Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Добродошли у једину лигу у којој Азар и Мику играју само у једном тиму.
Pokojni Ruxin Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 (edited) Iskoristio divlju kartu, za sad se ne žalim...Fellaini gol, Dyer i Cleverley po ass.Edit - Ruiz mi je doduše ostao na klupi, a ima asistenciju...Edit 2 - A Moyes me trpa ko vola...zamenio sam Heitingu Hibbertom :D Edited August 25, 2012 by bob loblaw
Behemoth Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Da Felaini je dobar mada je igrao dosta promenljivo prethodnih sezona. Razmisljam da ga uzmem za sledece kolo umesto Artete.Meni mozda ulete u tim sve tri zamene. Reding odlozen, Odemiwingie nije u protokolu, a Luiz nije siguran da ce da igra.Sva sreca pa igram sa Ziginima ovo kolo :D
Pokojni Ruxin Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Prasline računaj da sam ti zvanično uputio teške reči!
zoki Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 49 poena, druga pobeda u H2H protiv Johna, Klasik neću ni da računam, tu Praslin dominira sa Azarom i Mićom..
tsva Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Iskoristio divlju kartu, za sad se ne žalim...Fellaini gol, Dyer i Cleverley po ass.Edit - Ruiz mi je doduše ostao na klupi, a ima asistenciju...Edit 2 - A Moyes me trpa ko vola...zamenio sam Heitingu Hibbertom :Dzar se sme koristiti divlja karta?zar nije dogovoreno - jedna izmena po kolu?
Pokojni Ruxin Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Hm, nisam razmisljao o tome pravo da ti kazem...najavio sam ovde da koristm wc, niko nije imao nista protiv. Ako sam zajebao stvar kaznjavajte slobodno, kako mi je krenuo ovaj fantazi sto se pre zakucam na dno svih tabela to ce mi lakse biti :(Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
tsva Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 i ja bih voleo da je iskoristim ako je doizvoljenoima li gde konacna lista pikova da ne zajebem nesto?
Pokojni Ruxin Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 (edited) Ima na prvoj strani topica...ali onog zvaničnog, ne ovog, zajebo se uča. Edited August 26, 2012 by bob loblaw
Прслин Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Prasline računaj da sam ti zvanično uputio teške reči! Рачунам и када све саберем разлика је толика да се од среће одузмем.Може вајлд-кард, могу измене неограничено, договорили смо се то пре пар страна. Предлог да се ограничавају и измене недрафтованих играча је постојао само у време када смо планирали да имамо по 5 драфтованих у тиму. Овако, са 8, нема смисла било шта више ограничавати.Да ли има заинтересованих за трејд неког од моја три нападача? У понуди су Бент, Борини и Балотели. Заинтересован сам за играче одбране или средине, желим да ослободим бар једно место за некога ко ће понекад да да гола или има асистенцију.
Behemoth Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Да ли има заинтересованих за трејд неког од моја три нападача? У понуди су Бент, Борини и Балотели. Заинтересован сам за играче одбране или средине, желим да ослободим бар једно место за некога ко ће понекад да да гола или има асистенцију.Dajem Van der Vaarta za Balotelija.
Прслин Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Хммм... ако остане у Тотенхему након краја прелазног рока онда можда. Или Луиза одмах? Још нека понуда?
Behemoth Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Luiza ne dam :DMozda bih razmislio i Borinija cak da uzmem za VdV.
Recommended Posts