John Coltrane Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 @ duccaPa vidi se da si propustio PPPFM chalenge kad smo peglali sa Leeds-om :).
Pokojni Ruxin Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 (edited) Da krenemo sa trejdovima? Dajem Adebayora i prvorodjence za Kuna! Ozbiljno, ako se nekom rizikuje sa ovom "sagom" oko Adebayora i Totenhema nek se javi sa ponudom, ja polako gubim nadu. Pocinjem da se plasim da sam napravio najgluplji potez citavog drafta. :(Sent from my GT-S5830 using Tapatalk Edited August 16, 2012 by bob loblaw
Прслин Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 "И јеси", искрено рече Праслин громогласно се смејући док је ударао обема рукама по трпезаријском столу на коме је стајао прегрејани лаптоп. Чиста, непатворена радост што другоме теже иде но њему ширила се у радијалним круговима, падајући на гомилу књига које је требало да чита уместо да постује на форуму, падајући на поспалу децу, падајући на целу централну Србију, не марећи да ли ико од њих зна за Фантази, за Праслина, за Боба или за Адебајора.
Behemoth Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Da krenemo sa trejdovima? Dajem Adebayora i prvorodjence za Kuna!Ozbiljno, ako se nekom rizikuje sa ovom "sagom" oko Adebayora i Totenhema nek se javi sa ponudom, ja polako gubim nadu. Pocinjem da se plasim da sam napravio najgluplji potez citavog drafta. :(Sent from my GT-S5830 using TapatalkA bas sam se danas pitao ko je uzeo Adebajora, ali me mrzelo da kopam po topicu.Ne hvala, ja sam za sada zadovoljan svojim timom. A Adebajora ne bih uzeo cak i da je presao negde jer ga nikada nisam ni birao u tim. Ne odgovara mi :)
Aleksandar88 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 (edited) Praslin on fire today :lolol: svaki post minijatura Edited August 16, 2012 by Aleksandar88
Pokojni Ruxin Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 (edited) Oh, tako ste zlobni... :( :cry:Plakaćete za ovom ponudom za koje kolo kad se magare Togoansko najzad odluči da bi ipak volo da se bavi nekakvim fuzbalom ove sezone! Praslin Edited August 16, 2012 by bob loblaw
John Coltrane Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 "И јеси", искрено рече Праслин громогласно се смејући док је ударао обема рукама по трпезаријском столу на коме је стајао прегрејани лаптоп. Чиста, непатворена радост што другоме теже иде но њему ширила се у радијалним круговима, падајући на гомилу књига које је требало да чита уместо да постује на форуму, падајући на поспалу децу, падајући на целу централну Србију, не марећи да ли ико од њих зна за Фантази, за Праслина, за Боба или за Адебајора.Basara overhere
ducca Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Dakle, kako cemo da stikujemo spisak draftovanih igraca da ih ne jurimo ovde po random stranicama? Ova tema neka ostane za svakodnevno komentarisanje a uvodni post da se modifikuje ili da se napravi sticky tema...
zoki Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 A što se tiče onih kaznenih poJena, ne bih išao tako drastično sa -20 i slično, nego ako se neko zajebe i stavi zabranjenog igrača da mu se samo oduzmu bodovi koliko je taj igrač dobio...I ne moramo da vodimo posebnu tabelu nego zabeležimo u jednom postu negativne poene i na kraju oduzmemo (mada ne verujem da će biti puno takvih slučajeva, koliko vidim svi smo ozbiljno i pažljivo ušli u ovaj eksperiment sa Draftom)
Behemoth Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 (edited) A što se tiče onih kaznenih poJena, ne bih išao tako drastično sa -20 i slično, nego ako se neko zajebe i stavi zabranjenog igrača da mu se samo oduzmu bodovi koliko je taj igrač dobio...I ne moramo da vodimo posebnu tabelu nego zabeležimo u jednom postu negativne poene i na kraju oduzmemo (mada ne verujem da će biti puno takvih slučajeva, koliko vidim svi smo ozbiljno i pažljivo ušli u ovaj eksperiment sa Draftom) Nadajmo se da nece biti takvih slucajeva, i svako od nas bi trebalo da pazi kada pravi transfere.Ali npr. ja greskom uzmem Terija, i pobedim te za 1 poen, a Teri mi je doneo 2 poena ukupno. U H2H meni ce se upisati pobeda i samim tim vec je smanjena regularnost.Kapiram da cemo posle nekoliko kola vec koliko-toliko zapamtiti sve draftovane igrace i da u ovakve situacije necemo doci.edit: typo Edited August 17, 2012 by Behemoth
zoki Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Ali npr. ja greskom uzmem Terija, i pobedim te za 1 poen, a Teri mi je doneo 2 poena ukupno. U H2H meni ce se upisati pobeda i samim tim vec je smanjena regularnost.Pa i to upišemo u taj famozni prvi post i na kraju sračunamo... :D
Прслин Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 Dakle, kako cemo da stikujemo spisak draftovanih igraca da ih ne jurimo ovde po random stranicama? Ova tema neka ostane za svakodnevno komentarisanje a uvodni post da se modifikuje ili da se napravi sticky tema... Питао сам модерацију да списак стави на почетак овог топика, нема разлога да се покреће још један. Ако се ништа не деси у неко скорије време, запљуните се и ви тамо па се можда покрену.
John Coltrane Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 (edited) Usro sam motku big time, prijavio sam FC Ronin i na draft i na classic-izasao sam i vratio se kao Dja Djedje :) Edited August 17, 2012 by John Coltrane
Pokojni Ruxin Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 I jel se na kraju vodimo prema zvaničnim tabelama ili neko (realno Praslin) ima volje da se jebava sa alternativnim?
Behemoth Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Ma zvanicna se racuna. Ako se neko zezne pri izboru igraca, dogovoricemo se kako to da hendlujemo.Ja sam spreman za sutrasnje otvaranje sezone
Recommended Posts