sasha Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 (edited) Počela juče 2.sezona Star Trek : Strange New Worlds ko prati Edit. Produženo je i za 3.sezonu Edited June 16, 2023 by sasha 3
Arkadija Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 Eto, opet su prve dve odlične i sad će da me navuku da gledam, a znam da će sve da se raspadnu oko pete epizode i da će jedva da nešto pristojno skarbudže do kraja. Prokleta da sam.
Radoye Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 Pa prva sezona uopste nije bila losa, najbolji Star Trek jos od DS9 naovamo...
Arkadija Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 Sasvim je solidan bio Strange New Worlds zaključno sa sedmom epizodom. Ali su zato osma i deveta jebeno dno. Zaštooooo snimati epizodu sa pevanjem, zaštooooo???? Zašto su dvoje zastavnika iz ne tako daleke budučnosti jebeni maloumnici? Čak nije ni duhovito. Nadam se da će kraj sezone biti kako treba.
Radoye Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 12 minutes ago, Arkadija said: Zašto su dvoje zastavnika iz ne tako daleke budučnosti jebeni maloumnici? Čak nije ni duhovito. Bojmler i Mariner su takvi kakvi su i u svojoj "maticnoj" crtanoj seriji jbg. Ceo USS Ceritos je brod ludaka. E sad to dobro funkcionise u formi crtane parodije, malo manje u igranoj formi sa zivim glumcima... (by the way, Ensign = potporucnik, najnizi oficirski cin, guster svez iz vojne akademije. Zastavnik je Warrant Officer, najstariji podoficirski cin; O'Brajen TNG/DS9 je bio "Chief Warrant Officer" = zastavnik 1. klase)
Arkadija Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 Sorry, uopšte se ne razumem u činove, a i kada sam napisla zastavnik, pomislila sam da to nije tačno.
nera Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 3 hours ago, Arkadija said: Sasvim je solidan bio Strange New Worlds zaključno sa sedmom epizodom. Ali su zato osma i deveta jebeno dno. Zaštooooo snimati epizodu sa pevanjem, zaštooooo???? Zašto su dvoje zastavnika iz ne tako daleke budučnosti jebeni maloumnici? Čak nije ni duhovito. Nadam se da će kraj sezone biti kako treba. Jao boze to dvoje su bili iritantni do maksimuma, jedva sam odgledala epizodu. Meni se svidja SNW, duhom je blizi originalnoj seriji u smislu da nisu bas too serious konstantno. 1
nera Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 (edited) @Arkadija Damn, upravo gledam ovu epizodu sa pevanjem i igranjem, pa ovo je beskonacno cringe 💩 Jedino Spok normalan. Inace mi je mladi Spok super cute ☺️ edit: pobobu sad je i Spok zapevao, prerano sam se obradovala Edited August 4, 2023 by nera 1
Arkadija Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 7 hours ago, nera said: @Arkadija Damn, upravo gledam ovu epizodu sa pevanjem i igranjem, pa ovo je beskonacno cringe 💩 Jedino Spok normalan. Inace mi je mladi Spok super cute ☺️ edit: pobobu sad je i Spok zapevao, prerano sam se obradovala Ja sam od pola te epizode premotavala pevanje, i pokušala da ispratim normalan dijalog.
nera Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 Ja gledala na tv-u pa nisam bila u prilici da premotavam pa je palo utisavanje. Od cele epizode sam samo skontala da je Spok dobio nogu
Arkadija Posted August 5, 2023 Posted August 5, 2023 19 hours ago, nera said: Ja gledala na tv-u pa nisam bila u prilici da premotavam pa je palo utisavanje. Od cele epizode sam samo skontala da je Spok dobio nogu To je jedino i bitno.
Њујоркер Posted August 5, 2023 Posted August 5, 2023 Pikard 3 je veliki apgrejd u odnosu na 1 i 2, sto i nije Bog zna sta, ali smo barem sa njim zanavek zavrsili. Videcemo da li ce Matalas dobiti sansu da pokrene svoj neki d nekst nekst dzenerejsn, sa seven of majn :cmokic: :zvalj: kao kapetanom. Kada se ova saga sa strajkom zavrsi, naravno. SNW 2 znacajno losiji od prve sezone, ovaj krindz sa pevanjem, na kome je insistirao sam Anson, je bio apsolutno negledljiv. Eto sta se dobije kad glumci odlucuju o scenarijima. Kao da nista nismo naucili iz Pikara...
Arkadija Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 (edited) Završi se Strange New Worlds. Više nego dobra epizoda za kraj sezone sa, naravno, cliff-hangerom , koji nas ostavlja u totalnoj neizvesnosti. Jbt, sad treba čekati godinu dana za nastavak. Da me nisu iznervirali sa one 2 epizode, cela bi mogla da dobije jaku sedmicu, ovako je solidna 6 (i malo više). BTW, počelo je, polako, okupljanje Kirkove posade. Tu su već Uhura, Spok, Kirk se pojavljuje sporadično, a sada je tu i Skoti. Edited August 13, 2023 by Arkadija 1 1
Radoye Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 5 hours ago, Arkadija said: Jbt, sad treba čekati godinu dana za nastavak. Verovatno dve, zbog ovog strajka u Holivudu trenutno sve TV produkcije stoje. Mozda u najboljem slucaju ako imaju vec par epizoda snimljeno (a verujem da imaju makar kraj ovog cliffhangera) to dobijemo na samom kraju 2024. kao prvi deo trece sezone i onda drugi deo u 2025.
Arkadija Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 14 minutes ago, Radoye said: Verovatno dve, zbog ovog strajka u Holivudu trenutno sve TV produkcije stoje. Mozda u najboljem slucaju ako imaju vec par epizoda snimljeno (a verujem da imaju makar kraj ovog cliffhangera) to dobijemo na samom kraju 2024. kao prvi deo trece sezone i onda drugi deo u 2025. Zaboravila sam na štrajk.
Recommended Posts