jms_uk Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 9 hours ago, Shan Jan said: @jms_uk jel si leteo sa ovima? Ne, nisam imao zadovoljstvo...
x500 Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Prva konverzija, sa instalacijom kargo bocnih vrata, na Boing 767 u Beogradu Detalji na T6 portalu. 1
jms_uk Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Poslednji 747 koji e napravljen https://www.flightradar24.com/GTI747/2f0b1162 end of an era 3 4
x500 Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Danasnji let Frankfurt - Beograd LH1410 ce ponoviti sletanje. Iznenadni vetar u "ledja" i avion je bio isuvise brz za sletanje. Jedan krug pa ce probati ponovo
I*m with the pilots Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 1 hour ago, x500 said: Danasnji let Frankfurt - Beograd LH1410 ce ponoviti sletanje. Iznenadni vetar u "ledja" i avion je bio isuvise brz za sletanje. Jedan krug pa ce probati ponovo Been there, done that, dvaput, samo u obrnutom smeru 1
jms_uk Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 Ja mislim da imam bar 5-6 tih go-around iskustava, sve razlicita mesta osim Ciriha dvaput (jednom Swiss, jednom Jat). Nisam ljubitelj, ali podrzavam. Sent from my iTelephone using Tapatalk 1
I*m with the pilots Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 17 hours ago, jms_uk said: Nisam ljubitelj, ali podrzavam. Pogresih gore, meni se desilo jednom a prosle godine mojoj mami. Bukvalno identicna prica, samo preko pet godina izmedju: U mom slucaju ej to bilo pre dece, kada sam kao i svi normalni ljudi bezbrizno spavala u avionu, i budi me trzaj sletanja, da bismo maltene odmah poleteli ponovo - ja u tom bunilu nisam imala pojma kako se zovem, i nije mi bilo prijatno zbog te zbunjenosti gde smo sad, da li smo uopste krenuli iz Beograda?
Indy Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 On 2.2.2023. at 8:09, jms_uk said: Ja mislim da imam bar 5-6 tih go-around iskustava, sve razlicita mesta osim Ciriha dvaput (jednom Swiss, jednom Jat). Nas su jednom na aerodromu Cirih cekali postrojeni vatrogasci, iz razloga koji mi nije bio jasan (racunam da je nesto bitno bilo u kvaru). Ali sve je bilo OK.
jms_uk Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Upozorenje - neko sece crni luk na kraju snimka... Kakva sjajna grupa ljudi/avijaticara.... 4
burekdzija Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Na stranu instruktor i kontrola, ali kako ova devojka bez panike slusa, odgovara na pitanja i na kraju sleti, bez trunke straha u glasu. Bez prednjeg tocka na trecem samostalnom letu, 21 godinu mlada.
Sestre Bronte Posted April 18, 2023 Posted April 18, 2023 omiljena rečenica iz laba: Dobro, to ćemo da zanemarimo. da nije nje, živeli bi bez dosta proizvoda
borris_ Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 Englezi kupili rafale 🤣 Ili su malo ljubomorni. Ima vise aviona zemlje koja nije spomenuta nego njihovih
Recommended Posts