Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

rodna ravnopravnost

Featured Replies

Izabrao - za šta?

da slušaju ploče.

mp3 nije postojao u njihovo vreme.

Edited by garcia

• Replies 5.4k
  • Views 431.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tu sve zavisi od kućnog vaspitanja koje ljudi ponesu u brak, i okoline i društva u kojem se kreću...   Ako partneri vide da se oboje trude, pa makar bilo i nesrazmerno, tu treba da ima pošto

• Lezilebovich
    Lezilebovich

https://www.irishtimes.com/culture/stage/2023/02/04/irish-directors-all-male-beckett-play-cancelled-as-only-men-could-audition/

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Ovde se ni alimentacije ne plaćaju redovno, namenjene deci, a kamoli izdržavanje bivšeg partnera.

Posted Images

postoje mnogo opsežnije studije objavljene u renomiranim naučnim časopisima :fantom:

istrazivanje pokazuje sta muskarce privlaci, ali to i dalje ne znaci da ce im se zelje ostvariti.  ^_^

tu je mozda odgovor juulenhaalovoj, hoce ljudi da mastaju, na filmu.

postoje mnogo opsežnije studije objavljene u renomiranim naučnim časopisima :fantom:

Postoje i ljudi koji veruju da je Zemlja ravna ili da je Tomislav Nikolic magistar; bilo bi bolje da vidimo neki konkretan primer, a bogami i kakav je, ahem, starosni profil autora tih studija. 

Danas je i mnogo preko toga jako privlacno, licno bih uvek pre izabrao Sharon Stone, Cindy Margolis, Ellie MacPherson, itd. nego arbitrarni broj neuroticnih i neostvarenih (a takva je takoreci po definiciji vecina) 22-yrs olds.

nisu one bile neuroticne nego im se nisi svideo, pa su verovatno bile malo hladne i neprijatne.

mladi i neostvareni. strašna situacija  :lolol:

Meni su se uvek najviše svidjale vršnjakinje.

Tako je i sad, kad imam 22 godine.

evo, skroz je jednostavno.  -_-

My year without makeup

Tired of being a slave to my appearance, I gave up all the trappings of beauty -- and ended up discovering myself

Ova je prestala da se sminka i napisala knjigu o tome? :/

Ova je prestala da se sminka i napisala knjigu o tome? :/

kaze da se podvrgla eksperimentu. 

pa verovatno da podeli iskustva, nezabelezena do sada.

mladi i neostvareni. strašna situacija  :lolol:

Pa mnogo gore nego stari i neostvareni, ovi stari su bar imali vremena da se naviknu.

• 4 weeks later...

u zadrtim sredinama kao što je srbija učestalo je osporavanje hiv positive feminizma  :fantom:

Čim su naši fudbaleri osvojili zlato na Svetskom prvenstvu za mlađe od 20 godina, starlete su se bacile u lov - što organizovano, što pojedinačno. Tako je Atina Marković Tigrica Ferari jurila „orliće“ ispred Skupštine, a potom i po splavovima i kafanama.

- Atina je po svaku cenu želela da odvuče u krevet nekog mladog fudbalera ali, na svu sreću, to joj nije uspelo. Još je kao pojačanje povela i Mimi Oro, koja samo što je napustila vilu „Parova“ - kaže obavešteni izvor za „Blic“, a starleta sa žaljenjem potvrđuje priču.

Evo jos jedan veliki uspeh Orlića, jos jednom su uspeli nesto sto igraci u A reprezentaciji nisu uspeli!
+1183 -19

pa nisu ludi da se zaraze...ovi iz A selekcije igraju kao da imaju lepru...
+726 -4

Edited by Hella

kad smo kod feminizma... da li ste znali da je hella (helle) skandi-njemacko zensko ime tj. varijanta od helga (srpski olja)

ja to znam al nisi mu trebao reci.

sad i on zna :(

ja to znam al nisi mu trebao reci.

sad i on zna :(

:(