garcia Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 (edited) Izabrao - za šta? da slušaju ploče. mp3 nije postojao u njihovo vreme. Edited May 25, 2015 by garcia
Takeshi Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 postoje mnogo opsežnije studije objavljene u renomiranim naučnim časopisima istrazivanje pokazuje sta muskarce privlaci, ali to i dalje ne znaci da ce im se zelje ostvariti. ^_^ tu je mozda odgovor juulenhaalovoj, hoce ljudi da mastaju, na filmu.
Linus Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 postoje mnogo opsežnije studije objavljene u renomiranim naučnim časopisima Postoje i ljudi koji veruju da je Zemlja ravna ili da je Tomislav Nikolic magistar; bilo bi bolje da vidimo neki konkretan primer, a bogami i kakav je, ahem, starosni profil autora tih studija.
Аврам Гојић Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Danas je i mnogo preko toga jako privlacno, licno bih uvek pre izabrao Sharon Stone, Cindy Margolis, Ellie MacPherson, itd. nego arbitrarni broj neuroticnih i neostvarenih (a takva je takoreci po definiciji vecina) 22-yrs olds. nisu one bile neuroticne nego im se nisi svideo, pa su verovatno bile malo hladne i neprijatne.
Bujodrag Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Meni su se uvek najviše svidjale vršnjakinje. Tako je i sad, kad imam 22 godine.
Takeshi Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 evo, skroz je jednostavno. -_- My year without makeup Tired of being a slave to my appearance, I gave up all the trappings of beauty -- and ended up discovering myself
Aineko Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Ova je prestala da se sminka i napisala knjigu o tome? :/
Takeshi Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Ova je prestala da se sminka i napisala knjigu o tome? :/ kaze da se podvrgla eksperimentu. pa verovatno da podeli iskustva, nezabelezena do sada.
Dagmar Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 mladi i neostvareni. strašna situacija Pa mnogo gore nego stari i neostvareni, ovi stari su bar imali vremena da se naviknu.
Hella Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 (edited) u zadrtim sredinama kao što je srbija učestalo je osporavanje hiv positive feminizma Čim su naši fudbaleri osvojili zlato na Svetskom prvenstvu za mlađe od 20 godina, starlete su se bacile u lov - što organizovano, što pojedinačno. Tako je Atina Marković Tigrica Ferari jurila „orliće“ ispred Skupštine, a potom i po splavovima i kafanama. - Atina je po svaku cenu želela da odvuče u krevet nekog mladog fudbalera ali, na svu sreću, to joj nije uspelo. Još je kao pojačanje povela i Mimi Oro, koja samo što je napustila vilu „Parova“ - kaže obavešteni izvor za „Blic“, a starleta sa žaljenjem potvrđuje priču. Evo jos jedan veliki uspeh Orlića, jos jednom su uspeli nesto sto igraci u A reprezentaciji nisu uspeli!+1183 -19 pa nisu ludi da se zaraze...ovi iz A selekcije igraju kao da imaju lepru...+726 -4 Edited June 25, 2015 by Hella
Krampa Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 kad smo kod feminizma... da li ste znali da je hella (helle) skandi-njemacko zensko ime tj. varijanta od helga (srpski olja)
ToniAdams Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 ja to znam al nisi mu trebao reci. sad i on zna :(
Krampa Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 ja to znam al nisi mu trebao reci. sad i on zna :( :(
Recommended Posts