Jump to content
IGNORED

rodna ravnopravnost

gagorder

Recommended Posts

Posted (edited)

Izabrao - za šta?

da slušaju ploče.

mp3 nije postojao u njihovo vreme.

Edited by garcia
Posted

postoje mnogo opsežnije studije objavljene u renomiranim naučnim časopisima :fantom:

istrazivanje pokazuje sta muskarce privlaci, ali to i dalje ne znaci da ce im se zelje ostvariti.  ^_^

tu je mozda odgovor juulenhaalovoj, hoce ljudi da mastaju, na filmu.

Posted

postoje mnogo opsežnije studije objavljene u renomiranim naučnim časopisima :fantom:

Postoje i ljudi koji veruju da je Zemlja ravna ili da je Tomislav Nikolic magistar; bilo bi bolje da vidimo neki konkretan primer, a bogami i kakav je, ahem, starosni profil autora tih studija. 

Posted

Danas je i mnogo preko toga jako privlacno, licno bih uvek pre izabrao Sharon Stone, Cindy Margolis, Ellie MacPherson, itd. nego arbitrarni broj neuroticnih i neostvarenih (a takva je takoreci po definiciji vecina) 22-yrs olds.

nisu one bile neuroticne nego im se nisi svideo, pa su verovatno bile malo hladne i neprijatne.

Posted

mladi i neostvareni. strašna situacija  :lolol:

Posted

Meni su se uvek najviše svidjale vršnjakinje.

Tako je i sad, kad imam 22 godine.

Posted

evo, skroz je jednostavno.  -_-

My year without makeup

Tired of being a slave to my appearance, I gave up all the trappings of beauty -- and ended up discovering myself

Posted

Ova je prestala da se sminka i napisala knjigu o tome? :/

Posted

Ova je prestala da se sminka i napisala knjigu o tome? :/

kaze da se podvrgla eksperimentu. 

pa verovatno da podeli iskustva, nezabelezena do sada.

Posted

mladi i neostvareni. strašna situacija  :lolol:

Pa mnogo gore nego stari i neostvareni, ovi stari su bar imali vremena da se naviknu.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

u zadrtim sredinama kao što je srbija učestalo je osporavanje hiv positive feminizma  :fantom:

Čim su naši fudbaleri osvojili zlato na Svetskom prvenstvu za mlađe od 20 godina, starlete su se bacile u lov - što organizovano, što pojedinačno. Tako je Atina Marković Tigrica Ferari jurila „orliće“ ispred Skupštine, a potom i po splavovima i kafanama.

- Atina je po svaku cenu želela da odvuče u krevet nekog mladog fudbalera ali, na svu sreću, to joj nije uspelo. Još je kao pojačanje povela i Mimi Oro, koja samo što je napustila vilu „Parova“ - kaže obavešteni izvor za „Blic“, a starleta sa žaljenjem potvrđuje priču.

Evo jos jedan veliki uspeh Orlića, jos jednom su uspeli nesto sto igraci u A reprezentaciji nisu uspeli!
+1183 -19

pa nisu ludi da se zaraze...ovi iz A selekcije igraju kao da imaju lepru...
+726 -4
Edited by Hella
Posted

kad smo kod feminizma... da li ste znali da je hella (helle) skandi-njemacko zensko ime tj. varijanta od helga (srpski olja)

Posted

ja to znam al nisi mu trebao reci.

sad i on zna :(

Posted

ja to znam al nisi mu trebao reci.

sad i on zna :(

:(