Indy Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Doživela je 109. rođendan i tvrdi da je tajna dugovečnosti u izbegavanju muškaraca Onda imam i ja sanse da doteram barem do 107.
Takeshi Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 nakon kratkih najava o odustajanju, mardokov the sun vraca toples devojke na trecu stranu. paralelno, nastavlja se praksa da se rec pise sa zvezdicom - t*ts. Page 3: The Sun brings back topless women Thursday’s Sun contained all manner of other asteriskings: there was “p***k”, “t***s”, “t**t” (twice), one “f******”, a “f***” and an “a**es”.
Indy Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Jednom da je i Murdoch na ispravnoj strani! #freethenipple
Takeshi Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 ja sam za ravnopravnost: Rick Owens's new Fall/Winter line
mustang Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 (edited) ovo je dobio inspiraciju od jednog klosara na holivud bulevaru :) budalastina cista...samo ce covek da nazabe bezveze. a od anoreksicnih nozica ....teza mu m. od nogu....uzas! rodna ravnopravnost mora da stoji na papiru i da se primenjuje ali zene i muskarci nikada nece biti ravnopravni u drustvu. prava moraju da budu. Edited January 22, 2015 by mustang
Indy Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 takeshi, ako slucajno znas za lokaciju dje se zene mogu videti u takovom izdanju, besplatno, i'm all ears #samoravnopravno
ToniAdams Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) nisam takesi, al evo ti, imas sve velicine i boje ja sam za ravnopravnost: Rick Owens's new Fall/Winter line nisu bas damje Edited January 23, 2015 by ToniAdams
Leia Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 nisu bas damje +1 ako ovo treba da mu proda kolekciju, nece se taj mnogo para nabrojati :D
ToniAdams Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 lejo, ozbiljno pitanje, kakav tacno cilj ima kreator kad kreira ovako nesto? da sokira ljude sa sela? ozbiljno mi nejasno.
Leia Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) lejo, ozbiljno pitanje, kakav tacno cilj ima kreator kad kreira ovako nesto? da sokira ljude sa sela? ozbiljno mi nejasno. pa sex sells pobogual ovako, tesko ce to ici... mozda nadje neki niche market gde su kornishoni fetish Edited January 23, 2015 by Leia
ToniAdams Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 pa okej, ali ko bi to trebalo da pazari? u teoriji.
Recommended Posts