Takeshi Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 jel' prati neko slucaj kanadskog radio voditelja jian ghomeshija?* praktikovao razne bdsm igre sa devojkama, nedavno ga dve optuzile za silovanje. javile se i druge (osam za sada) iz perioda od preko deset godina. on u ispovesti na fb, kaze da su to sve bili obostrani dogovori i da ga ova prva tuzi nakon raskida. Why it took so long for Ghomeshi’s accusers to come forward Amanda Palmer refuses to take a stand on Jian Ghomeshi * - imao odlicnu emisiju q na drzavnom cbc. pre neki dan je dobio otkaz. sad ce opet da skoci tiraz 50 nijansi sive. uhapsen danas. a povukao je i tuzbu protiv cbc zbog otkaza. izgleda da mu dokazi i ne idu bas u prilog. Canadian radio host Jian Ghomeshi surrendered to police Wednesday morning and has been charged with four counts of sexual assault and one count of "choking." From the Toronto Star: Toronto police began their investigation on Oct. 31. At the time, three women, including Trailer Park Boys actress Lucy DeCoutere, had come forward with allegations. Nine women and one man have told the Star and other media that they were choked, hit or sexually harassed by Ghomeshi. The CBC, Ghomeshi's former employer, said on Tuesday that he has withdrawn a $55 milion suit against the network. Ghomeshi was fired on Oct. 26 as the Star was preparing to publish a report about his alleged history of violent and harassing behavior.
Takeshi Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 ima u gardjianu o novoj reklamnoj kampanji koka-kole, tacnije njihovom brendu za mleko (nisam ni znao da imaju i to). bas su im komplikovane asocijacije.
Budja Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Da li se znameniti The Verge oglasio po pitanju Koka kole ili im to nije vazno?
yolo Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 izvolte SIGI - social institutions & gender index za 2014 http://www.fastcoexist.com/3039235/the-countries-where-its-best-and-worst-to-be-a-woman?utm_source=facebook#1 serbia ne tako lose koliko sam video, very low levels of discrimination. inace cudan top 10 najboljih Top 10 countries: 1. Iceland 2. Finland3. Norway 4. Sweden 5. Denmark6. Nicaragua 7. Rwanda8. Ireland9. Philippines 10. Belgium
Kampokei Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Citam na mobilnom, pa mi nezgodno da klikcem na country reports. Ali koja je fora sa onim da su Srbija i Slovenija medju najboljim zemljama na svetu za zene?
yolo Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 ne znam metodologiju, i ja se trudim da provalim sta su hteli da kazu. trenutno nemam vremena za potapanje u brojke, javicu kad desifrujem. ja sam u prvi mah mislio da je ocena very low najgora, a zapravo je najbolja. isto ima i bih. albanija ima dosta gore podatke od nas.
palchica Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 (edited) pa slika govori dosta (uzeta sa http://www.genderindex.org/content/2014-categories) mislim, pogledaj ko nije ranked. doduse, na ovoj mapi nema onih tvojih prvih 5... ne znam odakle ti ta lista, na tom linku koji si dao pise The best countries for women:BelgiumFranceSloveniaSpainSerbia Edited December 5, 2014 by palchica
ToniAdams Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 deluje kao da je neko vrlo ozbiljan radio istrazivanje
Hamlet Strašni Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Slušam razgovor stolara sa mojim supružnikom. "Kuhinja se prilagođava visini žene ". Mizoginija, rodne uloge, patrijarhat? Da ga banujem, dam mu wp? Mene potpuno ignoriše Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
gospa buba Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Slušam razgovor stolara sa mojim supružnikom. "Kuhinja se prilagođava visini žene ". Mizoginija, rodne uloge, patrijarhat? Da ga banujem, dam mu wp? Mene potpuno ignoriše Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Takeshi Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 (edited) sve je reseno, zatvaraj temu. Baš je dobro biti Srpkinja I dok su nas neka druga, ranija istraživanja smeštala među zaostalo i društvo sklono diskriminaciji, razvojni tim OECD utvrdio je drugačije. Rezultati su objavljeni pre nekoliko dana, a njihovom anketom obuhvaćeno je 160 država. One koje nisu poslale sve podatke, nisu ni rangirane. A od 108 onih koje su ušle na listu - Srbija je na petom mestu! Ispred nas su samo Belgija, koja najviše brine o položaju nežnijeg pola, pa onda Francuska, Slovenija i Španija. a one koje nisu srpkinje? jel i za njih isti polozaj? Edited December 7, 2014 by Takeshi
Dagmar Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Evo kako do ravnopravnosti žena :D https://www.youtube.com/watch?v=oo6D4MXrJ5c
darling Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Doživela je 109. rođendan i tvrdi da je tajna dugovečnosti u izbegavanju muškaraca Kako sama kaže, nejno tajno oružje protiv starenja je, jednostavno, izbegavanje muškaraca, od koji ima „više štete nego koristi“. Sa time bi se, izgleda, složila svaka druga žena.
Recommended Posts