Leia Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 kad keve krenu da gnjave odrasle sinove, ali bash da pritiskaju, a oni, recimo, bash nisu mnogo raspolozeni npr da ih ja gnjavim, mene je u principu lako otkachiti, nemam zivce, pa uradim sama, ja onda imam jedan mali neizdrz srecice. volem. to naravno rado i lako generalizujem na tudje sluchajeve. ekeke :D hajde idi ja ovo nista ne razumem :(
nera Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 koju zenu, ciji sin, kojem njemu? Kad kucam sa posla tako ispadne :D Htedoh reci, tebe treba tvoj sin da spominje i vozdize u nebesa, a ne muz koji i ovako mora de trpi, pa jos i da te pozitivno spominje, ne ide...
Leia Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Dakle, ne bih se nikada obratila nekome ko sagovornicu nastoji da diskvalifikuje tako što će je nazvati domaćicom. meni jednom odbrusio da sam shnajderka, kao da je to nesto lose :( doduse ne bas na temi o rodnoj ravnopravnosti
Turnbull Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 (edited) zar jumko postoji i dalje? To sam i ja pomislio kad mi stigla poruka. Očigledno je to nešto što samo keve znaju. Edited May 12, 2014 by Turnbull
Leia Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 joj nema veze. mrzi me okrutna si :( valjda zato sto sam zensko :(
gospa buba Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 (edited) okrutna si :( valjda zato sto sam zensko :( shnajderka rekla shnajderki da je shnajderka -_- edip. ovo ^ je pakao za pacejana, nadam se da ne chita, kao shto i tvrdi ^_^ Edited May 12, 2014 by gospa buba
Leia Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Kad kucam sa posla tako ispadne :D Htedoh reci, tebe treba tvoj sin da spominje i vozdize u nebesa, a ne muz koji i ovako mora de trpi, pa jos i da te pozitivno spominje, ne ide... pa nije shime moj muz ipak osetila sam se povredjeno sto je ispostovao bubu i sejlorku a meni nista, kao da ne postojim! kako li je tek njegovoj majci, dok on tako bira pantalone kao muva bez glave umesto da poslusa nju koja zna sta je najbolje za njega.
nera Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 pa nije shime moj muz ipak osetila sam se povredjeno sto je ispostovao bubu i sejlorku a meni nista, kao da ne postojim! kako li je tek njegovoj majci, dok on tako bira pantalone kao muva bez glave umesto da poslusa nju koja zna sta je najbolje za njega. pa znam da nije, no sam valjda pomislila da ste se nesto zezali na tu temu... ne vredi, ceo dan udisem lepak u kancelariji, menjalo nam ceo itison za vikend :(
Turnbull Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 pa nije shime moj muz ipak osetila sam se povredjeno sto je ispostovao bubu i sejlorku a meni nista, kao da ne postojim! kako li je tek njegovoj majci, dok on tako bira pantalone kao muva bez glave umesto da poslusa nju koja zna sta je najbolje za njega. A još si ti i shnajderka, pa sigurno znaš najbolje :P
sailorman Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 doduse ne bas na temi o rodnoj ravnopravnosti Da, ovo je najbizarnije od svega.
Leia Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 A još si ti i shnajderka, pa sigurno znaš najbolje :P ali jedna je majka, ona ne bira po kroju, trendovima i slicnim glupostima, nego srcem! ok ok necu vise
mire Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 nisam najbolje razumeo ono jumko 1400 farmerke to nesto gadno?
Turnbull Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Nemam pojma, vi'š da nisam ispoštovao majku pa nisam ni pogledao o čemu se radi.
Recommended Posts