Turnbull Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 (edited) Radujte se gubitku posla! To je šansa za samoostvarenje! Willing makes it happen! 365ld inside. Edited April 19, 2014 by Turnbull
MayDay Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Ako je stvarno svaki cetvrti direktor zena, onda smo carevi u odnosu na razvijeni svet. :D
sailorman Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Kolko je ona sirota glupa, živote.. Dobro mi je i ovo nema diskriminacije, samo nipodaštavanja.
Turnbull Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 (edited) Pazi, ona se sa tim nikad nije susrela!!! Edited April 19, 2014 by Turnbull
Hella Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 (edited) Turnbull, on 19 Apr 2014 - 16:40, said:Radujte se gubitku posla! To je šansa za samoostvarenje! Willing makes it happen! 365ld inside. ja bih to baš tako gledao ali ne brini se to je zato što sam privatnik Edited April 19, 2014 by Hella
Turnbull Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Ali zar te ne brine taj Alien Invasion u preduzetništvo?
morgana Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 (edited) @sime vidi, u zadnjih 10-15 godina, pa i u krizi, znacajan dio prirasta privatnih biznisa dolazi od ljudi koji su dobili nekakvu otpremninu. mi nemamo podatak o uspjesnosti ili neuspjesnousti biznisa sa takvim izvorima finansiranja, u odnosu na drugacije finansirane. korak dalje, i pravljenje torti u kucnoj radinosti za trziste je biznis (legitiman) jako je problematicno sto je javnosti dostupno premalo dobrog materijala o privatnom biznisu. a najproblematicnije je sto drzava ima tu sklonost da oteza i mali i veliki biznis. mistifikacija i egzaltacija u stilu 365lsd je naravno trula, tu se slazemo. Edited April 19, 2014 by morgana
Hella Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Ali zar te ne brine taj Alien Invasion u preduzetništvo? taman posla ja se zalažem da nas bude što više bogatih snobova a što manje proleterskih balvana
sailorman Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 (edited) Pazi, ona se sa tim nikad nije susrela!!! Da.. Koliko je tužno što ona objavljuje članke na temu o kojoj, garantujem, ništa nije pročitala. Da je ukucala u gugl 'rodna ravnopravnost', 'diskriminacija rod', samo to, dve reči, dva tri klika, nema šanse da bi mogla ovoliko da se izlupeta. Edited April 19, 2014 by sailorman
morgana Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 inace, ni ja se nikad nisam srela sa rodnom diskriminacijom. tj jesam 2x za 10 godina i xy poslova i klijenata, ali kontam da to i nije bitno, relativno gledano. sa diskriminacijom druge vrste, pak, jesam imala iskustva.
gospa buba Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Pazi, ona se sa tim nikad nije susrela!!! nisam ni ja, pa se ne hvalim ^_^
Shan Jan Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Ja jesam, vecito mi traze da nosim neke teske stvari :(
Turnbull Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 @sime vidi, u zadnjih 10-15 godina, pa i u krizi, znacajan dio prirasta privatnih biznisa dolazi od ljudi koji su dobili nekakvu otpremninu. mi nemamo podatak o uspjesnosti ili neuspjesnousti biznisa sa takvim izvorima finansiranja, u odnosu na drugacije finansirane. korak dalje, i pravljenje torti u kucnoj radinosti za trziste je biznis (legitiman) jako je problematicno sto je javnosti dostupno premalo dobrog materijala o privatnom biznisu. a najproblematicnije je sto drzava ima tu sklonost da oteza i mali i veliki biznis. mistifikacija i egzaltacija u stilu 365lsd je naravno trula, tu se slazemo. Ma jasno, naravno,Ima tu puno toga i pametnog i korisnog da se napiše, čak se i ona dotiče nekih zanimljivih pitanja. Ali ono što je ovde ključno jesu 365ld mistifikacije kao odgovor na mandatarove naajvljene mere masovnog otpuštanja.
Recommended Posts