Jump to content
IGNORED

rodna ravnopravnost

gagorder

Recommended Posts

Posted (edited)

Radujte se gubitku posla! To je šansa za samoostvarenje! Willing makes it happen!

365ld inside.

14505_231064907086634_280033275_n.jpg

Edited by Turnbull
Posted

Ako je stvarno svaki cetvrti direktor zena, onda smo carevi u odnosu na razvijeni svet. :D

Posted

Kolko je ona sirota glupa, živote.. Dobro mi je i ovo nema diskriminacije, samo nipodaštavanja. 

Posted (edited)

Pazi, ona se sa tim nikad nije susrela!!!

cocoon_04.jpg

Edited by Turnbull
Posted (edited)

Turnbull, on 19 Apr 2014 - 16:40, said:
Radujte se gubitku posla! To je šansa za samoostvarenje! Willing makes it happen!

365ld inside.

ja bih to baš tako gledao ali ne brini se to je zato što sam privatnik  :fantom: 

Edited by Hella
Posted

Ali zar te ne brine taj Alien Invasion u preduzetništvo?

Posted (edited)

@sime

vidi, u zadnjih 10-15 godina, pa i u krizi, znacajan dio prirasta privatnih biznisa dolazi od ljudi koji su dobili nekakvu otpremninu. mi nemamo podatak o uspjesnosti ili neuspjesnousti biznisa sa takvim izvorima finansiranja, u odnosu na drugacije finansirane. korak dalje, i pravljenje torti u kucnoj radinosti za trziste je biznis (legitiman)

jako je problematicno sto je javnosti dostupno premalo dobrog materijala o privatnom biznisu.

a najproblematicnije je sto drzava ima tu sklonost da oteza i mali i veliki biznis.

mistifikacija i egzaltacija u stilu 365lsd je naravno trula, tu se slazemo.

Edited by morgana
Posted

Ali zar te ne brine taj Alien Invasion u preduzetništvo?

taman posla ja se zalažem da nas bude što više bogatih snobova a što manje proleterskih balvana  :fantom:

Posted (edited)

cocoon_04.jpg

Da.. Koliko je tužno što ona objavljuje članke na temu o kojoj, garantujem, ništa nije pročitala. Da je ukucala u gugl 'rodna ravnopravnost', 'diskriminacija rod', samo to, dve reči, dva tri klika, nema šanse da bi mogla ovoliko da se izlupeta.

Edited by sailorman
Posted

inace, ni ja se nikad nisam srela sa rodnom diskriminacijom. tj jesam 2x za 10 godina i xy poslova i klijenata, ali kontam da to i nije bitno, relativno gledano. sa diskriminacijom druge vrste, pak, jesam imala iskustva.

Posted

nisam ni ja, pa se ne hvalim ^_^

Posted

Ja jesam, vecito mi traze da nosim neke teske stvari :(

Posted

@sime

vidi, u zadnjih 10-15 godina, pa i u krizi, znacajan dio prirasta privatnih biznisa dolazi od ljudi koji su dobili nekakvu otpremninu. mi nemamo podatak o uspjesnosti ili neuspjesnousti biznisa sa takvim izvorima finansiranja, u odnosu na drugacije finansirane. korak dalje, i pravljenje torti u kucnoj radinosti za trziste je biznis (legitiman)

jako je problematicno sto je javnosti dostupno premalo dobrog materijala o privatnom biznisu.

a najproblematicnije je sto drzava ima tu sklonost da oteza i mali i veliki biznis.

mistifikacija i egzaltacija u stilu 365lsd je naravno trula, tu se slazemo.

Ma jasno, naravno,Ima tu puno toga i pametnog i korisnog da se napiše, čak se i ona dotiče nekih zanimljivih pitanja. Ali ono što je ovde ključno jesu 365ld mistifikacije kao odgovor na mandatarove naajvljene mere masovnog otpuštanja.

Posted

politika je kao neka pritupava sestra pecata.

Posted

politika je kao neka pritupava sestra pecata.

hqdefault.jpg