kralj Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Jebo te, na koga god da kliknem, a ono pozamasan fantasy CV. Obozavam ulogu sleeper-a.
Прслин Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 Сада је 11 сати. Сајт ће бити активан до 12:30, али све више пуца због оптерећења, сада ни логаут не ради. Бојим се да нећу моћи да чекам Кагаве и Конобара до последњег тренутка јер ако сајт трокира остадосмо са 39. И овако је напето, али сам се напалио као да сам Рипли из Ејлијена па стојим са прстом изнад црвеног дугмета и спремам се да уништим Ностромо, те ћу да чекам још мало. Власт је ужасна ствар, нека то буду моје последње речи ако одем у ваздух са бродом.Имају форе још пола сата, а онда излеће последњи који се пријавио. :fashisto:Прошло пола сата, сајт се забаговао усред "confirm player suspension". Можда је тако и најбоље.
Moća Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Opet sam promenio tim nadam se da ce sad da zablokira sajt i da nece proraditi do dedlajna.
clever bastard Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 meni i dalje nece da otvori sajt,ali nema ni veze.tim je savrsen i spreman da izdominira ove sezone
Прслин Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 Сајт прорадио, показује да је регистровао избацивање Конобара. :(Сада нас је 38.
Moća Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 meni i dalje nece da otvori sajt,ali nema ni veze.tim je savrsen i spreman da izdominira ove sezone Opet ponavljam da pravi fantazista nikad nema savrsen tim!
clever bastard Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Opet ponavljam da pravi fantazista nikad nema savrsen tim!nisam ja dule vujosevic da se samo zalim,ja sam vise kao prosinecki koji uvijek prica da ima najjaci tim u zemlji iako to bas i nije realno :D
Прслин Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 Нешто се размишљам да вас све избацим из лиге: тако ћу да вас сјебем само једном, а ако вас не избацим сјебаваћу вас из кола у коло.
zoki Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 A jel ste sigurni da Mata pocinje?! Igrao ja na Olimpijadi, mozda je dobio odmor.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Weenie Pooh Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Moćo, kako ti je Mariappa već dobio tu dream team zvezdicu? Jel samo na osnovu popularnosti, ili šta? :D
Recommended Posts