Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted (edited)

odlicni sastavi.duno, nadam se da ces se plasirati u prvu ligu. evo ovo kolo ti savrsena prilika da se izvuces, nije te potjerao maler da protivnik ima top 30 rezultat.

Edited by Timmi
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

0-0 je real™Timmi koji si ti rezultat imao protiv mene?

Posted

Mata me malo izvadio i dobice bonus 3 nadam se. Jebo me Tevez kapiten i kad zaboravih Jasklainena da stavim na gol.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted

Ovi bre nisu normalni, Matin gol vode kao autogol Džonsa :isuse: I nula bonusa...

Posted (edited)

Neugodan rival ima Matu i njegova jos 3 bonusa, a ja Evru sa izbijenim CS-om. :rant: Jos ima i 2 igraca vise, tako da moze da me izvuce samo ako i Stoke i Sunderland sutra prime gol (ili 2, 3, 5), Tevez poludi protiv WBA, a Mata i Defoe ne urade nista. :cry:Uzas i na pogadjalici, na 0 sam trenutno.Edit: Nista od Matinog bonusa, izadje dok sam kuckala. :0.6: Sad imam maaaaalo vise sanse.Edit 2: Na klupi, naravno, imam 8 poena Le Fondre-a.

Edited by Naa
Posted

Daj bre, kakve su to gluposti sa Matom? Kao, nije išlo u okvir gola pre Džonsove mikro-intervencije? :isuse:A tekI bonusi, ništa ne razumem... Cech 1, Bane 3, Cole 1, Azpilicueta 2, odakle im sve to?!

Posted
Edit 2: Na klupi, naravno, imam 8 poena Le Fondre-a.
Ja na klupi imam 12 poena Robson-Kanua, beat that. (Naravno, ni on nije dobio bonus. Samo dva gola je postigao ko ga jebe... bitno da je tu Gunter dobio bonus, pošto su primili samo dva komada :isuse:
Posted

Cekaj bre davali asistencije kad neko prdne pa promeni smer lopti a sad za ovo ne daju gol???Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted

Pa dali su i Mati asist, sta oces?jova_radovanovic_150607.gif

Posted

Nisam ni skontala da je Gunter dobio bonus, nisam ni pomislila da je to moguce. I on mi je na klupi. S druge strane, iz istog tima ga nije dobio Le Fondre s golom i asistencijom. To mi odgovara, teze bi mi bilo s njegovih vise od 8 poena na kraju klupe. Btw, Bane je zasluzio bonus, odlican je bio danas.

Posted

Nadam se da ce biti dosta zalbi i da ce promeniti glupost.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted

Blago onome ko ima čelsijevce, totenhemovce, arsenalovce, liverpuldjane, evertonćane, viganovce,... Čini mi se da će manćesterski blizanci koštati mnoge u naredna dva kola

Posted
Nadam se da ce biti dosta zalbi i da ce promeniti glupost.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Nema sanse, kad ti Tolaa™ kaze. Ove odluke su u moju korist.
Posted

nema tu sta da se ponistava, lopta ne bi isla u okvir gola bez kontakta jonesa. takva su pravila, jbg.

Posted (edited)
Blago onome ko ima čelsijevce, totenhemovce, arsenalovce, liverpuldjane, evertonćane, viganovce,... Čini mi se da će manćesterski blizanci koštati mnoge u naredna dva kola
Meni Kompanija i Hart odradili dobar posao, po 6 bodova, jedino je Nasri© prodao sa svega 3. Gubim 3 razlike, taman Banetov bonus usrani... jos je i 7-6 u utakmicama za njega.edit: kako se ucutao Timmi klasicar™ :lol: Edited by Feindouno
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...