Jump to content
IGNORED

Afrika

Feindouno

Recommended Posts

Posted

Slabo sam ispratio prva dva kola, ali sinoc sam odgledao celu tekmu Niger-Kongo i bruka sta su ispromasivali (Mbokami pogotovu), moglo je biti 2:2 komotno. I dalje je kvalitet fudbala na niskom nivou, golmani prednjace sa glupostima, publika u extazi kao da je finale SP, nadajmo se nekom zanimljivom mecu u kup fazi i naravno, nadajmo se opet nekom iznenadjenju i aosvajanju Slonovao :ss1:

Posted (edited)
Slabo sam ispratio prva dva kola, ali sinoc sam odgledao celu tekmu Niger-Kongo i bruka sta su ispromasivali (Mbokami pogotovu), moglo je biti 2:2 komotno. I dalje je kvalitet fudbala na niskom nivou, golmani prednjace sa glupostima, publika u extazi kao da je finale SP, nadajmo se nekom zanimljivom mecu u kup fazi i naravno, nadajmo se opet nekom iznenadjenju i aosvajanju Slonovao :ss1:
pa to i jeste bila verovatno jedna od 3 najlosije tekme dosad. trebo si da gledas Zelenorcane dan ranije kako su razbili Maroko prvih 60 min, maltene ko da gledas B reprezentaciju Portugala (isto tako se i valjaju i kupuju vreme i sve, bukvalno kulturoloski isti fudbal).a sto se tice ove utakmice, DR Kongo je bas podbacio tu dosta - kao da uopste ne umeju da stanu na loptu i napadnu protivnika (a Niger pritom se opredelio za klasican bunker), vec samo ko protiv Gane cekaju kontru ili gresku na sredini pa juris. a Nigeru se celokupna ofazivna taktika svodila na to da neko grune ka golu sa 30,40 metara i onda se ko osice sjate oko golmana cekajuci odbitak ili pak bunarenje one 2-jke njihove glavom, a on sta uradi. losa, bas losa utakmica.edit: inace i dalje mislim da bi DR Kongo mogo da iznenadi favorite (recimo Juznu Afriku sa kojom bi se najverovat ukrstao, bez problema), al ne mislim da ce moci u ludilu da dobiju Mali kad se to ocekuje od njih. Edited by DarkAttraktor
Posted

Zambija maltene ni kriva ni duzna stigla do boda posto ju je Nigerija propisno rasturila u II pol. Nigerijci opet u zadnjim momentima primaju ultra-tupav gol i ispustaju vise-nego-zasluzenu pobedu i dovode se u situaciju da im raspala Burkina Faso i autsajder Etiopija diktiraju protivnika u 1/4 finalu (i to najverovatnije Obalu Slonovace, prvog favorita ACN).

Posted (edited)

Burkina Faso - Etiopija 1:0 na poluvremenu. mnogo losa Etiopija, krenuli su doduse odlicno, imali par opasnih akcija, jednu stativu posle izlazenja samog pred gol, al onda im se povredio glavni igrac Girma i od tada su indisponirani i nepovezani (pred sam kraj poluvremena se povredio i jos jedan igrac, tak da su vec 2 izmene izvrsili), Saladin bog fudbala u totalnom kurcu, a Burkinabe ih bukvalno kida u napadu. mnogo, neuporedivo bolje izdanje od onog sa Nigerijom - Pitroipa u elementu, Alan Traore svuda na terenu, a Dagano drvo tamo gde je najkorisniji - na klupi. i dalje su totalna divljina od ekipe, puca im kurac pravilo ofsajda, zajebavanje u odbrani, ali su neuporedivo konkretniji pred golom.edit: ne bi me cudilo da se zavrsi 3:0 kako je krenulo.

Edited by DarkAttraktor
Posted

da li ja gresim ili su ove sudije najveci debili ikada? zar ne moze covek teoretski da skoci i sa sredine terena i uhvati loptu u vazduhu ako ce da se doceka u svom sesnaestercu sa obe noge?

Posted

crveni dobio golman B Faso jer je uhvatio loptu u vazduhu van svog kaznenog i prizemljio se nogama nazad u svoj kazneni prostor. jel to za crveni ili uopste prekrsaj ?

Posted

Naravno da jeste prekrsaj, nije to basket pa da se gledaju gdje su noge.

Posted

kakva golcina Alana Traore za 2:0 ! :oprvi strelac turnira zasad (3 gola)

Posted

3:0. qq lele, rastavise ih na proste cinioce.ode nesretna Nigerija na Obalu Slonovace u 1/4 finala po svemu sudeci :D

Posted (edited)

4:0 na kraju sa igracem manje, nehumano.umal nisam musku suzu pustio za Etiopljane kolko su ih izblamirali.

Edited by DarkAttraktor
Posted

Mocna Burkina Faso!1 Fei zna™

Posted

brao Fei. moze ovde jos svasta da se izdesava, izuzev Etiopskog prolaska dalje. najverovatniji scenario ipak jeste da razbojnici odigraju nereseno sa Zambosima - sampioni sacuvaju cast i ispadnu sa ACN neporazeni - a Nigerija da bije Etiopiju jedno 3:0 i da idu Burkina i Nigerija tim redom. a moze BF da ispadne isto tako, a Zambija da bude prva, tak da ovo ce biti cirkus do zadnjeg minuta:a4pldd.jpg

Posted
Mocna Burkina Faso!1 Fei zna™
inace, evo kako su se plasirali na ACN - maltene su se provukli protiv Centralnoafricke Republike - 1:0 izgubili u Bangiju, gubili kuci 0:1 u revansu i okrenuli ih na 3:1 do kraja. obratiti paznju na divljinu™ od gola u 90+6:http://www.youtube.com/watch?v=5-oIOW4iZXU(doduse Centralnoafrikanci su skinuli skalp 1 Egiptu u pretkvalifikacionom kolu, tak da svakako nisu sala, but still)
Posted

Brate ne budi lud, gledao sam utakmicu :lol: