DarkAttraktor Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 (edited) herojski otpor Etiopljana sa igracem manje i vise nego zasluzen remi protiv aktuelnog sampiona. i promasen penal i nesretni lob i nesretni gol u 3 minutu nastavka i crveni karton i opet do boda kao potpuni autsajderi :ziga:svi favoriti krenuli prvo kolo veoma nadobudno i uglavnom se proveli ko bosi po trnju. Edited January 21, 2013 by DarkAttraktor
Feindouno Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Prastam :)Zajebana Etiopija.Kladio sam se na Slonove, nadam se da se oni nece zezati. Od ovih ostalih 'favorita' sam ocekivao slabije rezultate.
DarkAttraktor Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 (edited) i da umalo da zaboravim, moroncina sa ovdasnjeg eurosporta je prozivala Mvenea zadnjih pola sata zato sto je dobio gol u blizi ugao, a Etiopljan mu zabio golcinu u trku sa svega 5,6 metara :isuse:edit: inace, Etiopija ne bi trebala biti nista zajebanija po igrackom kadru od Nigera juce, al bre imaju srca i igraju do kraja. svaka cas !edit2: dobro serem, ne moze se uporedjivati pool igraca u zemlji od skoro 100 miliona stanovnika i zemlji od svega 15 miliona. Edited January 21, 2013 by DarkAttraktor
DarkAttraktor Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 smekerski smekerski gol Najzirija za 1:0. meni je ovaj njihov sastav mozda najveca neopznanica na ACN-u.
DarkAttraktor Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 kakva su raspustena banda sahelskih marodera Bakari Kone i druzina
DarkAttraktor Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 negledljivo je losa ova Burkina Faso. de njima dopadose Centralnoafricka Republika u kvalifikacijama
DarkAttraktor Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 (edited) ahahaha, zabili razbojnici u 90+4 !! znaci jebeno ne mogu da verujem, koliko trula i nezasluzena otimacina bodova ! pa ovo je tim koji je najmanje pokazao u konkurenciji 1 Nigera i Angole, najnedisciplinovanija i najbalvanskija ekipa dosad vidjena koja 1 polu-priliku nije stvorila celu utakmicu i onda ga uvale na kraju ! doduse Nigerijci su se ispromasivali za medalju i cak se moze reci da je onaj crveni karton bio malo prestrog (mada i nije kad se uzme da je prethodna situacija - gde je Nosa Igiebor fauliro Rumambu i namerno ga nagasio u gistro padu- mogla komotno da bude za direktan crveni)nego Fei, zasto su tebi ovi Fasoanci simpaticni da navijas za njih ? jel su simpaticni zapravo zato sto su anti-ekipa ili ? Edited January 21, 2013 by DarkAttraktor
Shan Jan Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Plakacu Svaka cast burkini faso, otvoreno igrali od prvog minuta al po kvalitetu i po tome sta su pokazali... tuga bozja. U zadnjoj sekundi nadoknade.. pa majkumu. I jos 15 minuta imali igraca vise, nezasluzeno.
Feindouno Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Dobio jedno 2 hiljade evra zahvaljujuci golu istog ovog Traorea u 96' u kvalifikacijama pa je red da ih ispostujem :wub:Izginuli su u tom mecu, sjajna ekipa.
Delija67 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Fudbal se igra do kraja. Nigerija ce imati problem sa jacim ekipama jer sa ovom mesarskom igrom mogu da ostanu sa igracem manje mnogo pre 75. minuta. Ovde su morali rutinski da dobiju sa nekih 3:0. Gledam sad hajlajtse sa Zambija - Etiopija. Zao mi je sto nisam stigao da odgledam, deluje da je bila luda utakmica. Od ovoga sto sam video do sad najvise je pokazao Kongo (gledao sam malo vise od pola utakmice). Ne racunajuci Obalu koju cemo tek sutra videti Gana je najozbiljnija ekipa, mada nisam gledao ni Mali koji je do sada jedini osvojio 3 boda.
DarkAttraktor Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 (edited) highlightsi od juce:http://www.youtube.com/watch?v=YnKI3fq_2Jwhttp://www.youtube.com/watch?v=GjOZiWN5ufEa danas sigraju Obala Slonovace - Togo od 16h po nasem i Tunis - Alzir od 19h po nasem.meni su magrebsko-arapske repke notorni neizdrz za gledati, a kamoli kad igraju jedna protiv drugih, tak da to najverovatnije propustam.inace Vaha vodi Alzirce ako ima Bosanaca na topiku. Edited January 22, 2013 by DarkAttraktor
Shan Jan Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Nama staju radovi na gradjevini danas zbog oblale - togo
DarkAttraktor Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 (edited) a sto ? vole Bocvanci kvalitetnog zapadnoafrickog fudbala ili ? Edited January 22, 2013 by DarkAttraktor
Shan Jan Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ovo su zimbabveanci.. pretpostavljam da vole. Od komsija samo se Zambija kvalifikovala (i naravno akvalitetni domacin). Juce je pola kafane slavilo remi uz povike "Zambia winner, Zambia Trophy winner!" :D
Recommended Posts