January 18Jan 18 6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Mane ozbiljna liderčina i gospodin. Ne samo večeras, nego generalno u svetu fudbala. Lik koji je veći od sportaIsključivo zbog njega mi je drago da su uzeli.Govnarsko povlačenje sa terena i 15 minuta ubeđivanja da se vrate, to se ne bi trebalo tolerisati. (Još ih posle častio Diaz pokušajem panenke.)
January 18Jan 18 Ma sisli su jer im je ponisten onaj zgoditak za isti faul za kakav im je duno penalNavuko sudija, ali dzaba. Uvek je lepo kad protektovani domacin ispusiProtiv momcadi Marokoa nemam bas nista, navijo sam zanji na SP '22 sve vreme Edited January 18Jan 18 by Ratamahatta
January 18Jan 18 36 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Mane ozbiljna liderčina i gospodin. Ne samo večeras, nego generalno u svetu fudbala. Lik koji je veći od sportadobro, ne treba sada preterivati. da ne vadimo stvari iz licnog zivota
January 18Jan 18 3 minutes ago, 189- said:dobro, ne treba sada preterivati. da ne vadimo stvari iz licnog zivota Dobro, de Uživaj u pobedi Đeksona i Mendija.
January 18Jan 18 Just now, 189- said:samo da brahim ne zavrsi kao escobar Баш сам то рекао жени вечерас.
January 18Jan 18 gledam snimak penala sa SK HR komentatorom i kaže tupson da je Dijaz možda namerno promašio penalNavijao sam za lavove zbog Šerifa,nisam ni znao da je senegalac ,gledano po imenima Senegal ima dosta bolju ekipu