January 13Jan 13 Znam da je sutra, a u programskim šemama svih mogućih Arena, kada sam poslednji put pogledao (danas oko 15h, a i juče sam pogledao) nije pisalo da će se prenositi mečevi, Evo sad sam ponovo pogledao i sad piše da će prenositi Arena Premium 4.
January 13Jan 13 Jbg, nisu oni baš ažurni sa tim svojim programima, računaju valjda prošaltaćeš kanale pa ćeš naći šta ti treba. Bitno da ponekad ubudže najavu utakmice između dva bloka reklama, čak iako toliko kasne sa prenosom da je ta utakmica već u toku.
January 14Jan 14 Šutevi čitavih 3-0 za jedno poluvreme.Salah i Mane prava penzionerska, kao da imaju zajedno 66 godina.
January 14Jan 14 Jbm ti, još od Džej Džej Okoče se nije pojavio pravi šoumen sa afričkog kontinenta. Na svakom afkonu gledamo iste splačine od taktičkog nadmudrivanja
January 14Jan 14 na kraju maroko na penale. druga odbrana bonoa u pelan seriji...jos nikada nisam video takvu odbranu, cak ni ne znam sta je zapravo radio pre odbrane.a trener nigerije koji vadi osimhena pet minuta pre kraja produzetaka
January 18Jan 18 Auuu dao Senegal gol u 93. minuti i sudije ponistili, a delovalo je kao klasicno remplovanje