March 17Mar 17 da l ce da slave sad na ulicama :D kakva sprdnja... realno je nebitno, to je stvar trenutka i senegalci ne gube nista. ovi nesposobnjakovici se samo jos vise brukaju
March 18Mar 18 Kakva budalaština. U tim raznim sportskim forumima sede ljudi kojih se ni SNS ne bi postideo.
March 18Mar 18 15 hours ago, ducca said:Kradljivci peškira nagradjeni na kraju, jer tako je moralo biti.Jel im to CAF generisao AI sliku proslave ili je Fabrizio svojeručno?Hoće li sad da oduzimaju medalje fudbalerima Senegala, ili samo da negde upišu da su nevažeće?Imalo bi smisla da su završili finale službenim rezultatom čim se Senegal povukao sa terena, ko ih jebe. Ovako naknadno, pošto su se vratili i penal odbranili i produžetke odigrali i dali gol i pehar podigli, to je čista budalaština.
March 18Mar 18 Pa vec su se javili pojedini Senegalci, mislim i njihov savez, da nema sanse da vrate trofej/medalje po cenu da ih izbace iz CAF
March 18Mar 18 1 hour ago, Weenie Pooh said:Hoće li sad da oduzimaju medalje fudbalerima Senegala, ili samo da negde upišu da su nevažeće?
March 18Mar 18 13 minutes ago, Zaboravan said:Može objašnjenje, zašto...Zato što su naknadno utvrdili da su igrači Senegala predali utakmicu kad su se povukli u svlačionicu, i registrovana je 3:0 za Maroko.Pravi odgovor bi bio zato što su retardi.
March 18Mar 18 Zar nije kraj kad sudija odsvira ona 3 zvižduka?To predavanje utakmice se računalo onomad kad smo pikali fucu iza zgrade.
March 18Mar 18 Zato što su naknadno utvrdili da su igrači Senegala predali utakmicu kad su se povukli u svlačionicu, i registrovana je 3:0 za Maroko.Pravi odgovor bi bio zato što su retardi.Sada tek imam milion™ pitanja ali računam na odgovor aj jebi se, nađi na netu sasvim legitimno tako da hvala na ovome.
March 18Mar 18 24 minutes ago, Filozof manijak said:Zar nije kraj kad sudija odsvira ona 3 zvižduka?To predavanje utakmice se računalo onomad kad smo pikali fucu iza zgrade.Ako jedan tim odluči da ode sa terena kad im se ne svidi sudijska odluka, mislim da većina timskih sportova ima neko pravilo kako se to reguliše. (Utakmica se poništava i registruje se službenim rezultatom, itede.)