January 19Jan 19 Au koja govna su ovi Marokanci, tek od jutros izlaze snimci kako jure da otmu peskir rezervnom golmanu da Mendy ne bi imao čime da obriše rukavice, obezbedjenje ga juri, skupljači lopte obaraju na zemlju i otimaju peškir, sve to dok traje igra Ovo je takva sramota da ja ne znam, bukvalno treba suspendovati savez i izbaciti ih iz svih takmičenja na 5 godina bar, uključujući i naredno SP.https://twitter.com/rtl1025/status/2013204882124120181?s=46&t=Tm0vVw5ZmCE_lLmo53DzHg
January 19Jan 19 jel to neki srećan peškir, što mu samo ne donesu drugi? taj je i onako mokar, stoji na kiši sve vreme
January 19Jan 19 Just now, levi said:jel to neki srećan peškir, što mu samo ne donesu drugi? taj je i onako mokar, stoji na kiši sve vremeNe znam, ali marokancima je baš bilo stalo da ga konfiskuju. Čak je i neki čovek u odelu jurio golmana Senegala
January 19Jan 19 Maroko je uzeo CAF 1976, iste godine kada je Panenka patentirao svoj penal. Pade mi na pamet da je Brahim to povezao i da je zato pokušao ono. Al jbg panenka je surova. Genije si ako uspeš, ispadaš klovn ako se zajebeš.Kad se samo setim da je Zidan jednom Bufonu servirao panenku u finalu SP...Ono Piksijevo 88.u finalu kupa je isto bila kao neka panenka, imao sam noćne more od toga.
January 19Jan 19 52 minutes ago, ducca said:Au koja govna su ovi Marokanci, tek od jutros izlaze snimci kako jure da otmu peskir rezervnom golmanu da Mendy ne bi imao čime da obriše rukavice, obezbedjenje ga juri, skupljači lopte obaraju na zemlju i otimaju peškir, sve to dok traje igra Ovo je takva sramota da ja ne znam, bukvalno treba suspendovati savez i izbaciti ih iz svih takmičenja na 5 godina bar, uključujući i naredno SP.https://twitter.com/rtl1025/status/2013204882124120181?s=46&t=Tm0vVw5ZmCE_lLmo53DzHgOvo u kukuruz ligama nema..da ne pricam koliko se ovi sa severa Afrike drze da su iznad ostataka kontinenta.
January 19Jan 19 2 minutes ago, Nikodije said:Maroko je uzeo CAF 1976, iste godine kada je Panenka patentirao svoj penal. Pade mi na pamet da je Brahim to povezao i da je zato pokušao ono. Al jbg panenka je surova. Genije si ako uspeš, ispadaš klovn ako se zajebeš.Kad se samo setim da je Zidan jednom Bufonu servirao panenku u finalu SP...Ono Piksijevo 88.u finalu kupa je isto bila kao neka panenka, imao sam noćne more od toga.Pirlo protiv Engleza u 1/4 finalu EUROa.Zidan je najveći mudonja jer je to uradio u finalu SP, ali nije baš tehnički najbolje izveo, pa je imao sreće na kraju.Generalno, ne možeš zabiti glavu u pod i šutirati panenku, kao ovaj Dijaz. Moraš bar očima da baciš neku fintu, da "baciš" golmana u neku od strana.
January 19Jan 19 Mislim da ovaj Diaz nije dovoljno velika faca da pokuša panenku u 1 ovakvom trenutku, zato su ga kaznili fudbalski bogovi. Pirlo i Zidan jesu.
January 19Jan 19 saibari zamenjen pri kraju regularnog dela ali mu posao nije zavrsen jer je dobio zadatak da man markuje coveka sa peskirom Edited January 19Jan 19 by 189-
January 19Jan 19 radili su ovo sa peskirom i protiv nigerije. https://www.instagram.com/reel/DTrACrfCLLU
January 20Jan 20 On 18. 1. 2026. at 22:21, Mindaugas Žukauskas said:Sudija nije imao jaja da poništi penal Dobar je bio golman ,noga na liniji