Jump to content

Serie A 2012/2013

Featured Replies

Juve zeli Llorentea.

A koja fora bi bila sa Prandelijem - interim ili za stalno (u tom slucaju Conteu noga u dupe)?
Ako Conte popije duzu suspenziju, nece ga sigurno cekati, tako da bi Prandelli [ili ko god drugi dodje] bio novi stalni trener [ovo je moja pretpostavka, ali stvarno sumnjam da bi bilo drugacije].Nego, jedna...ehm.. zanimljivost. Cavanijevu zenu su opljackali prije nekih 15 dana i, izmedju ostalog, ukrali neki sat koji vrijedi blizu 20k. Nakon toga je intervenisala camorra i izdala naredjenje pljackasima da vrate sat, or else...
  • Author

Koji put je pljackaju vec, 27-mi? Jbt, da li je taj Napulj u takvom haosu?

Ma verovatno je "pljacka" ex decko, dzanker i propalica...na koga je ona naravno i dalje slaba :P

Mislim da nije ona nikad bila opljackana, ranije je bila Lavezzijeva zena valjda, mada nisam siguran :)Bitnije, zvanicno - kazna Conteu 10 mjeseci. Pepe i Bonucci oslobodjeni optuzbi.

:D Super cup Juventus - Napoli trenutno 2:2, a Juve izjednačio golom iz , najblaže rečeno, sumnjivog penala.Šta ti je moć navike...

Nisam gledao utakmicu [overdozirao sam se sportom na EP i Olimpijadi, mislim da necu nista pogledat do nove godine], ali mogu slobodno da konstatujem da nikad nije odigrana utakmica sa vise loshih frizura na terenu. Plus Vucinicevi brkovi :lol:

Juventus--300x145.JPG?v=20120809094724Napoli sa 9 igrača ulazi u produžetke. Zuniga dobija drugi žuti nakon što je promašio Giovinca, a pre toga crveni za Pandeva.3:2 za Juve, autogol Maggio.

Nezadovoljni suđenjem na utakmici Superkupa Italije odigranoj u Pekingu, fudbaleri i stručni štab Napolija odbili su da prisustvuju svečanoj ceremoniji dodele pehara.Napolitanci su ljuti zbog isključenja dvojice igrača, Pandeva i Zunige, penala dosuđenog za Juventus, kao crvenog kartona za trenera Macarija koji zbog svega prethodno navedenog nije štedeo glavnog arbitra Paola Silvija Macolenija.Po okončanju meča, u kojem je Juventus trijumfovao posle penala, fudbaleri Napolija su se uputili u svlačionicu i odbili su da izađu na svečanu ceremoniju na kojoj je trebalo da dobiju medalje za poraženog finalistu Superkupa.

jeste bio čudan finiš, Pandev direktni crveni zbog prigovora, Zuniga udario Đovinka u cevanicu, bože moj, crveni. penal situaciju sam video izdaleka... ali je bio sumnjiv čini mi se... gadan početak sezone, ako se Supercoppa može nazvati tako

3PSdQ.jpg?5042
:lol:

Milan hoce da vrati Boriella :isuse:Montolivo se preracunao, otisao u slabiji tim od Fiorentine :D

U Romu je prošle godine na pozajmicu došao Marquinho iz Palmeirasa, dobro se pokazao u drugom delu sezone, postigao i neke golove i Roma ga otkupila za 3 miliona.Ove godine rešili su da naprave totalni zbunj i doveli su igrača sa istim prezimenom (ali deminutiv) - Marquinhos. Ovaj ima tek 18 godina, bio je kapiten mladjih selekcija Brazila, igra u odbrani, na pozajmici iz Corinthiasa i kažu da ga Zeman planira za prvih 11 protiv Intera.

• Author

Verujem da je dobra investicija u buducnost, ali me je malo razocaralo to sto se najavljivao brazilski stoper, a dobili smo klinca. Jos se pominje i ozbiljno De Rossijev prelazak u City, sto dovodi do toga da je moguce da od potencijalnog odlicnog mercata dodjemo do razocaravajuceg. Nadam se da nisu ludi da ucine tako nesto.A nije problem ni da igra u startnoj postavi protiv Intera. Njih je ionako odrala splitska klincadija. :P