Cash Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Nema tu sta da se prica, Juve ce odbraniti titulu i imat ce vise od 10 bodova prednosti pred drugoplasiranim.
MILF HUNTER Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 naravno. po tome je calcio i poznat da sampion ma koliko jak bio osvaja titulu sa 10+ bodova.
MILF HUNTER Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 (edited) lusio ponovo briljijantan u pobedi intera od 1:0ja se ne secam da je neki vrhunski fudbaler bukvalno za godinu dana zaboravio da igra fudbal.btw inter uzeo triagonal dobivsi juve 1:0 i milan 2:1 (svako sa svakim po jedno poluvreme) Edited July 22, 2012 by MILF HUNTER
MILF HUNTER Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 bome kivu odmah dokazao da moze jos da zaserava inter. skoro identican kiks kao i lusio samo spektakularniji i lepsi za oko.majko moja kakav tupan
gervasius twinkleminkleson Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Caceres se povrijedio teze, par mjeseci pauze. U medjuvremenu, Roma djeluje kao da su igraci vec ukapirali Zemana. Vode protiv Zaglebia 3:0 posle pola sata [sve lijepi golovi, pogotovo Tachstidisov], mogli su dati josh 2-3 gola [ali i primiti]. Jes da nije neki prejak protivnik, ali sve sam vise ubjedjen da ce jedino Roma moci koliko-toliko da se suprotstavi Juventusu ove sezone.
gervasius twinkleminkleson Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 SuperPippo zavrsio karijeru, bice trener mladjih kategorija u Milanu.
crtamOrasi Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Reaktivirace ga kao Skolsa januara meseca, kada se Pato povredi jubilarni 600-ti put. :Hail:
kralj Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Njegovi uspesi su mi bili vanredno drazi zbog silnih osporavanja. Velika karijera. Respect.
gervasius twinkleminkleson Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Njegovi uspesi su mi bili vanredno drazi zbog silnih osporavanja. Jedna od najvecih misterija ikad. Jbt, chovjek je uvijek, ali uvijek, davao golove u ogromnim kolicinama, ali opet je bilo onih koji su tvrdili da nije dobar igrac. Jedan od najvecih napadaca koje je Italija [a time i svijet] ikada imala.
kralj Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Word. Darko Pancev kome je spic forme trajao 20 godina.Btw, okacio si najupecatljiviju mogucu sliku - gledacemo je ubrzo po enciklopedijama & almanasima.
Recommended Posts