morgana Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 26 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Ako ti treba dobar fizio javi se hvala, ako bol ne splasne za desetak dana svakako se javljam.
duda Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 ja sam imala pre par godina (ima bogme sedam, nije baš par) baš gadan problem sa levim kolenom kada je došlo dotle da ne mogu da se oslonim na nogu i da me boli u stanju mirovanja (i to žestoko), nastala je panika pa sam pronašla neke fizio za sportiste, za dva tretmana nekim jakim laserom su mi to obezbolili (u mirovanju) a onda sam nastavila još gomilu tretmana pa kad sam kod njih završila, onda nastavila u kliničkom (tamo se svaki dan sretala sa onim pederom slobodanom šarencem, i on bio na fizikalnim) i posle vežbe, koje sam radila intezivno (a sada ih zaboravila ), naravno, zua jačanje kvadricepsa rekli su mi (ti u sportskoj medicini) da mogu da kupim tegiće (one što se nakače čičkom na zglobove) ali da je najbolje da vežbam bez tegića, samo svojom težinom to su neke vežbe što se rade ležeči na leđima, a noge se podižu naizmenično (u serijama) i to sa ravnim stopalom, pa sa stopalom okrenutim na unutra, pa na spoljnu stranu 1
Frank Pembleton Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 Što Šarenac peder? [emoji12]... Shiit has hit the fan
morgana Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 hvala @dùda, moj bol nije tog nivoa ali ne mogu biti sigurna da ne ide ka tome, dajem koljenima sansu 10 dana da uz vjezbe bol popusti, u protivnom cu kod fizijatra.
duda Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 21 minutes ago, Frank Pembleton said: Što Šarenac peder? Ahahaha, znala sam da će se neko zakačiti Ma šta znam, onako, bzvz, imao je tamo protekciju, svi oko njega, pa mi je to išlo na živce
notenoughreasonsforclaire Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 On 9.6.2021. at 15:57, notenoughreasonsforclaire said: Jedno tehničko pitanje: da li znate dobrog lekara u Domu zdravlja "Palilula" (u Knez Danilovoj)? Moja doktorka je otišla u penziju... Ima li ljeka ovom mom pitanjcetu? Kod neke sam ubi bože strašne zamene koja na sami pomen bilo kakve bolesti gleda u mene i pita se što sam došao kad na samrti nisam... Ako već niko ne zna tu nikoga, da li možda znate nekoga u Domu zdravlja na Mirijevu?
kralj Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Ima li neko preporuku za korektan slušni aparat, tj. gde otići u Bg gde će da se cela procedura odradi kako treba.Hteo bih ćaleta da opravim za rodjendan, a budzet mi je 500-600€. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
slepa živana Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 15 hours ago, notenoughreasonsforclaire said: Ima li ljeka ovom mom pitanjcetu? Kod neke sam ubi bože strašne zamene koja na sami pomen bilo kakve bolesti gleda u mene i pita se što sam došao kad na samrti nisam... Ako već niko ne zna tu nikoga, da li možda znate nekoga u Domu zdravlja na Mirijevu? ako ti je za utehu, ja sam poslednjih 10 godina u dz simina imala istu takvu lekarku. sad je otišla u penziju, verovatno će je naslediti neka slična. mislim da im je to način rada. previše pacijenata... na kraju se pomiriš sa tim da kod nje ideš samo po doznake za bolovanje, a za ostalo proučiš na internetu pa odeš samo da ti da uput za specijalistu... a za specijalistu se moliš bogu da ne priča sam sa sobom.
kud u maglu Simoviću Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 (edited) 6 hours ago, kralj said: Ima li neko preporuku za korektan slušni aparat, tj. gde otići u Bg gde će da se cela procedura odradi kako treba. Hteo bih ćaleta da opravim za rodjendan, a budzet mi je 500-600€. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka vidi u audiobm, na slaviji su moj otac je tamo uzeo aparat sad svi idu na manje aparate, manje vidljive, ali nisu baš user frendly, mnogo su maleni, a treba ih uključiti/isključiti, promeniti baterije pa na sve ako ima i dioptrije može da bude poteškoća u rukovanju Edited August 10, 2021 by kud u maglu Simoviću
beyoncé Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 17 hours ago, notenoughreasonsforclaire said: Ima li ljeka ovom mom pitanjcetu? Kod neke sam ubi bože strašne zamene koja na sami pomen bilo kakve bolesti gleda u mene i pita se što sam došao kad na samrti nisam... Ako već niko ne zna tu nikoga, da li možda znate nekoga u Domu zdravlja na Mirijevu? dr jasna macic. prema nekim anketama, jedan od najomiljenijih lekara u srbiji. mada, ne znam da li prima nove kartone, ima najvise pacijenata tamo. dr jukic je mlada, simpaticna i komunikativna. dr lukach i dr petrovic za izbegavanje. 1
notenoughreasonsforclaire Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 3 hours ago, beyoncé said: dr jasna macic. prema nekim anketama, jedan od najomiljenijih lekara u srbiji. mada, ne znam da li prima nove kartone, ima najvise pacijenata tamo. dr jukic je mlada, simpaticna i komunikativna. dr lukach i dr petrovic za izbegavanje. Hvala, hvala i još jednom - hvala. Pokušaću, te se nadam da ću uspeti da se prebacim kod neke od njih dve. Quote dr lukach... za izbegavanje
kralj Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said: vidi u audiobm, na slaviji su moj otac je tamo uzeo aparat sad svi idu na manje aparate, manje vidljive, ali nisu baš user frendly, mnogo su maleni, a treba ih uključiti/isključiti, promeniti baterije pa na sve ako ima i dioptrije može da bude poteškoća u rukovanju hvala
beyoncé Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 On 10.8.2021. at 19:57, notenoughreasonsforclaire said: Hvala, hvala i još jednom - hvala. Pokušaću, te se nadam da ću uspeti da se prebacim kod neke od njih dve. Haha, cim sam procitala opis, bilo mi je jasno. Nema na cemu, nadam se da ces doci do dobrog lekara i da ces se sto manje vidjati s njim
beyoncé Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 On 10.8.2021. at 9:37, kralj said: Ima li neko preporuku za korektan slušni aparat, tj. gde otići u Bg gde će da se cela procedura odradi kako treba. Hteo bih ćaleta da opravim za rodjendan, a budzet mi je 500-600€. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka U bul. kralja Aleksandra br. 284 ima nesto specijalizovano za slusne aparate, mozda moze pomoci. 1
Velocipede Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 Ima neko preporuku za urologa, BG ili NS? Treba mi neko ko će se pozabaviti pacijentom i ispratiti tok lečenja, ne samo da obavi rutinski pregled?
Recommended Posts