Filipenko Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 (edited) A dobra je i famozna žena od akcije voljna da pomogne svakom, koja ne uspeva da uradi ama baš ništa... Edited August 24, 2012 by Filipenko
Lrd Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Odlična je, a naročito kad počne da masturbira. Nadrealno. :DAli kad je ćerka počela da priča na slovenačkom (!) bukvalno sam zanemeo od iznenađenja.I još sjajno završio sa izvlačenjem para panduru. Hahahaha
Mauci Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 (edited) Ja sam zanemeo kad je rekla "Slovenian", morao sam da vratim nazad kad ono stvarno "kje si, pridi domov" :0.6: Edited August 24, 2012 by Mauci
WTF Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 (edited) Chloe Prvo Parker Posey, pa onda Chloe Sevigny. Nek nam u sledecih 2-3 sezone vrati Joey Lauren Adams, Neve Campbell, Courtney Cox, Hillary Swank, Julliette Lewis i jos nekoliko njih zbog kojih sam droolovao 90ih i ja sam srecan Edited August 25, 2012 by WTF
Lrd Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Šta bi ovo? :blink:Er ovo izmišljotina ili ima veze sa realnošću?
scab Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Šta bi ovo? :blink:Er ovo izmišljotina ili ima veze sa realnošću?uh, ja to ne mogu preko dana da gledam, cekam mrak. kontam da se louie tad gleda.jedva cekam ove poslednje tri epizode. luja kaze: tonight's ep of LOUIE (FX 10:30pm est) is part 1 of a 3 part story. this story is my favorite thing we did this year.
nemoderisani Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Kakvih poslednjih nekoliko epizoda, ježim se kad čitam topik, sve sam gledao po dva puta i mislim da je genijalno.
scab Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 uh, tek sad pogledao poslednju epizodu! jebeno je genijalan. koliko samo ova serija napreduje svakom epizodom...
Filipenko Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Jebote, šta se dešava, jel to ove nedelje nema Louie-a? :o
Lrd Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Jebote, šta se dešava, jel to ove nedelje nema Louie-a? :oNeee!!!Pucati u glasnika.
Lrd Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Fe-no-me-nal-no!Samo jedna zamerka i jedna zebnja.Zamerka i nije zamerka, ali moram da kažem da mi je falila komedija, a ne ovoliko hevi drame i linčovštine, koju inače više nego pozdravljam.Zebnja: Louie je postao toliko hip da očigledno može bilo ko da gest staruje, a ne bih voleo da se pretvori u okupljalište raznih zvezda koje hoće da budu hip. Inače je epioda potpuno, potpuno neverovatna.
Čutura Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 nagadjam da cemo u trecem nastavku saznati da se leterman ne penzionise i da je sve bio marketinski spin
Recommended Posts