gospa buba Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Tko je maja? moram da priznam da sam, uprkos izuzetnoj svojoj geografskoj blizini, nekako uspela da previdim ceo taj dogadjaj sa majom ^_^(mogo bi neko mozda da dadne dajdzest u 3 rechenice, kako je doshlo do toga, ali bez slika, priti pliz! )
hollow Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 burek se jede subotom u zoru, nakon nocnog izlaska. moze i nedeljom u zoru. Burek se jeo kod Zivke dan nije bitan. Da nisam toliko prav mozda ...
ivy Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 ja sam se setila šta bih jela do kraja života-tikvice!!na sve načine,sladoled i lubenice
duda Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 (edited) ja bih jela picu, ali onu pravu, rimsku iz peći na drva, sa tankom sredinom i napuhanim-šupljim testom okolo i da bude rskavo, tj. ponegde malo zagorelo.a nadev, nekoliko vrsta sira i radič (crveni) i rukola. bez paradajza.a ako imam pravo i na uvod onda bistra supa od svega što se nađe u vrši.a dezert sladoled Edited July 10, 2012 by duda
belch Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 lubenice.na drugom mestu je čokolada, u bilo kom oblikujednom sam provela 4 meseca jedući gotovo samo čokoladu.. to mi je najlepše doba u životu :(
adam Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 prazan burek i jogurt. crko bi za dve nedelje al srecan.
kapetanm Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Bosanski burek (to je dakle s mesom, drugi ne postoji) pravljen u Bosni
Dr Arslanagić Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 идеалан оброк за до краја живота:сочиво кувано са меснатом димљеном сланиномбелолучене печене парикеврућа погачапивокремпита
Prospero Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Ja bi vrlo jednostavno - krompir (kuvan u ljusci, umesto hleba) i pljeska/cevapi.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
Skyhighatrist Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 идеалан оброк за до краја живота:сочиво кувано са меснатом димљеном сланиномбелолучене печене парикеврућа погачапивокремпитаGotivno je sto se od "da moram jedno jelo" stiglo do seven course meal tripova
fonTelefon Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Ako bih isao na dugovecnost i zdravu hranu onda bi bio sushi.Ali posto najverovatnije ne bih onda mi preostaje samo sarma.sarma je srpska verzija susija nastala usled nestasice morskih algi. ono sto ubija su slaninica kajmak pre i kremenadle posle obilato zaliveno visokooktanskom radzom.i ja bih taj index sendvic, da umre covek i sit i srecan.
Recommended Posts