Jump to content
IGNORED

da moram da jedem jedno jelo do kraja zivota...

cmrlj

Recommended Posts

Posted
Tko je maja? :unsure:
moram da priznam da sam, uprkos izuzetnoj svojoj geografskoj blizini, nekako uspela da previdim ceo taj dogadjaj sa majom ^_^(mogo bi neko mozda da dadne dajdzest u 3 rechenice, kako je doshlo do toga, ali bez slika, priti pliz! :lolol:)
Posted
burek se jede subotom u zoru, nakon nocnog izlaska. moze i nedeljom u zoru.
Burek se jeo kod Zivke dan nije bitan. Da nisam toliko prav mozda ... 2516534001_e06b774d5f.jpg
Posted

ja sam se setila šta bih jela do kraja života-tikvice!!na sve načine,sladoled i lubenice

• 2 weeks later...
Posted (edited)

ja bih jela picu, ali onu pravu, rimsku iz peći na drva, sa tankom sredinom i napuhanim-šupljim testom okolo i da bude rskavo, tj. ponegde malo zagorelo.a nadev, nekoliko vrsta sira i radič (crveni) i rukola. bez paradajza.a ako imam pravo i na uvod onda bistra supa od svega što se nađe u vrši.a dezert sladoled

Edited by duda
Posted

lubenice.na drugom mestu je čokolada, u bilo kom oblikujednom sam provela 4 meseca jedući gotovo samo čokoladu.. to mi je najlepše doba u životu :(

Posted

prazan burek i jogurt. crko bi za dve nedelje al srecan.

Posted

Bosanski burek (to je dakle s mesom, drugi ne postoji) pravljen u Bosni

Posted

Sarmice sa zeljem, ovcije kiselo, mladi luk

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

идеалан оброк за до краја живота:сочиво кувано са меснатом димљеном сланиномбелолучене печене парикеврућа погачапивокремпита

Posted

Ja bi vrlo jednostavno - krompir (kuvan u ljusci, umesto hleba) i pljeska/cevapi.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

Posted
идеалан оброк за до краја живота:сочиво кувано са меснатом димљеном сланиномбелолучене печене парикеврућа погачапивокремпита
Gotivno je sto se od "da moram jedno jelo" stiglo do seven course meal tripova :lolol:3734685_f520.jpg
Posted
Ako bih isao na dugovecnost i zdravu hranu onda bi bio sushi.Ali posto najverovatnije ne bih onda mi preostaje samo sarma.
sarma je srpska verzija susija nastala usled nestasice morskih algi. ono sto ubija su slaninica kajmak pre i kremenadle posle obilato zaliveno visokooktanskom radzom.i ja bih taj index sendvic, da umre covek i sit i srecan.
Posted

perkelt sa makaronama i zelenu salatu