June 29, 201212 yr Tko je maja? moram da priznam da sam, uprkos izuzetnoj svojoj geografskoj blizini, nekako uspela da previdim ceo taj dogadjaj sa majom ^_^(mogo bi neko mozda da dadne dajdzest u 3 rechenice, kako je doshlo do toga, ali bez slika, priti pliz! )
June 29, 201212 yr burek se jede subotom u zoru, nakon nocnog izlaska. moze i nedeljom u zoru. Burek se jeo kod Zivke dan nije bitan. Da nisam toliko prav mozda ...
June 30, 201212 yr ja sam se setila šta bih jela do kraja života-tikvice!!na sve načine,sladoled i lubenice
July 10, 201212 yr ja bih jela picu, ali onu pravu, rimsku iz peći na drva, sa tankom sredinom i napuhanim-šupljim testom okolo i da bude rskavo, tj. ponegde malo zagorelo.a nadev, nekoliko vrsta sira i radič (crveni) i rukola. bez paradajza.a ako imam pravo i na uvod onda bistra supa od svega što se nađe u vrši.a dezert sladoled Edited July 10, 201212 yr by duda
July 10, 201212 yr lubenice.na drugom mestu je čokolada, u bilo kom oblikujednom sam provela 4 meseca jedući gotovo samo čokoladu.. to mi je najlepše doba u životu :(
February 15, 201312 yr идеалан оброк за до краја живота:сочиво кувано са меснатом димљеном сланиномбелолучене печене парикеврућа погачапивокремпита
February 15, 201312 yr Ja bi vrlo jednostavno - krompir (kuvan u ljusci, umesto hleba) i pljeska/cevapi.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
February 15, 201312 yr идеалан оброк за до краја живота:сочиво кувано са меснатом димљеном сланиномбелолучене печене парикеврућа погачапивокремпитаGotivno je sto se od "da moram jedno jelo" stiglo do seven course meal tripova
February 15, 201312 yr Ako bih isao na dugovecnost i zdravu hranu onda bi bio sushi.Ali posto najverovatnije ne bih onda mi preostaje samo sarma.sarma je srpska verzija susija nastala usled nestasice morskih algi. ono sto ubija su slaninica kajmak pre i kremenadle posle obilato zaliveno visokooktanskom radzom.i ja bih taj index sendvic, da umre covek i sit i srecan.