cmrlj Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 meso + povrće + testenina + salata + voće + desertu bre, ovde ima vise nego sto ja jedem u zivotu, a mislila sam da saram.
pt 2.0 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 jbt kad onda jedete burek?burek se jede subotom u zoru, nakon nocnog izlaska. moze i nedeljom u zoru.(i ja svako jutro jedem isto - coko kroasan, puza sa suvim grozdjem i kafu s mlekom. ponekad cedjenu narandzu na sve to, al ne cesto, da ne preterujem sotim zdravljem i vitaminima.)
Vapad Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Pivo.Pa da, uvek su mi govorili da je pivo kao dve sarme ili četiri jajeta, a ja ih nisam slušao, a pivo, pivo može da zameni sve. :P
foton_u_mirovanju Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 + ima raznih vrsta, pa može da ti ne dosadi!Evo jedan pivovnik sačinjen od dela lokalne ponude:doručak - zaječarsko x2 i malo 0,33 kruger&brenta crvenogužina - pils plus radler i amstel premjum ručak - svetlo nikšićko x2 i 0,33 tamnog nikšićkogužina - jelen grejp i amstel premjum x2 večera - tamno nikšićko x2 i amstel premjum x 4.Kad dođu gosti, sprema se jagodinsko.
Indy Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Kengurovinu sa roštilja + širaz. Posle toga, crème brûlée + noble one (ozi "chateau d'yquem"). Cigar duvana muratti ambassador. Pa, na streljanje.
Lancia Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 (edited) kakav je ukus, sta se zdere od njega i jel skup kengur?¿ Edited June 28, 2012 by Lancia
Indy Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 kakav je ukus, sta se zdere od njega i jel skup kengur?¿Slično je u svakom pogledu govedini, samo je tvrđe (kenguri su zdekasti). Zato se marinira (takvo se i prodaje, spremno da se baci na tiganj/roštilj - cena slična govedini, takođe. Oko 17 dol. po kg, to se odnosi na pripremljeno/marinirano). Ima vrlo malo masti i uz to je ekološki jesti kengurovinu (u odnosu na druge životinjke).Kad se lepo spremi, divota 1. Mrs Indy zna tako da sprem s nekim spicy (skoro ljutim, valjda tumerik) začinjenim čipsom od slatkog krompira (što Maori zovu kumara) + boranijom. To je dijetalno, skroz (recept je iz neke knjige za zdravu ishranu), skroz mi je omiljeto.
morgana Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 upravo gledam bebu kengura na animal planetukak je slatki
Lancia Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Vi tamo hasate i krokodile¿ ovi moji sto zive u J.Africi kazu jedno veliko mljac. Blago vama, mi imamo samo neke patuljaste veverice.
Lancia Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 upravo gledam bebu kengura na animal planetukak je slatki taman za topli sendvic.
Recommended Posts