Jump to content
IGNORED

da moram da jedem jedno jelo do kraja zivota...

cmrlj

Recommended Posts

Posted
meso + povrće + testenina + salata + voće + desert
u bre, ovde ima vise nego sto ja jedem u zivotu, a mislila sam da saram.
Posted
jbt kad onda jedete burek?
burek se jede subotom u zoru, nakon nocnog izlaska. moze i nedeljom u zoru.(i ja svako jutro jedem isto - coko kroasan, puza sa suvim grozdjem i kafu s mlekom. ponekad cedjenu narandzu na sve to, al ne cesto, da ne preterujem sotim zdravljem i vitaminima.)
Posted
Pivo.
Pa da, uvek su mi govorili da je pivo kao dve sarme ili četiri jajeta, a ja ih nisam slušao, a pivo, pivo može da zameni sve. :P
Posted

+ ima raznih vrsta, pa može da ti ne dosadi!Evo jedan pivovnik sačinjen od dela lokalne ponude:doručak - zaječarsko x2 i malo 0,33 kruger&brenta crvenogužina - pils plus radler i amstel premjum ručak - svetlo nikšićko x2 i 0,33 tamnog nikšićkogužina - jelen grejp i amstel premjum x2 večera - tamno nikšićko x2 i amstel premjum x 4.Kad dođu gosti, sprema se jagodinsko.

Posted

Kengurovinu sa roštilja + širaz. Posle toga, crème brûlée + noble one (ozi "chateau d'yquem"). Cigar duvana muratti ambassador. Pa, na streljanje.

Posted (edited)

kakav je ukus, sta se zdere od njega i jel skup kengur?¿

Edited by Lancia
Posted
kakav je ukus, sta se zdere od njega i jel skup kengur?¿
Slično je u svakom pogledu govedini, samo je tvrđe (kenguri su zdekasti). Zato se marinira (takvo se i prodaje, spremno da se baci na tiganj/roštilj - cena slična govedini, takođe. Oko 17 dol. po kg, to se odnosi na pripremljeno/marinirano). Ima vrlo malo masti i uz to je ekološki jesti kengurovinu (u odnosu na druge životinjke).Kad se lepo spremi, divota 1. Mrs Indy zna tako da sprem s nekim spicy (skoro ljutim, valjda tumerik) začinjenim čipsom od slatkog krompira (što Maori zovu kumara) + boranijom. To je dijetalno, skroz (recept je iz neke knjige za zdravu ishranu), skroz mi je omiljeto.
Posted

upravo gledam bebu kengura na animal planetukak je slatki :wub:

Posted

Vi tamo hasate i krokodile¿ ovi moji sto zive u J.Africi kazu jedno veliko mljac. Blago vama, mi imamo samo neke patuljaste veverice.

Posted
upravo gledam bebu kengura na animal planetukak je slatki :wub:
taman za topli sendvic.
Posted
taman za topli sendvic.
hot kangaroo